ValóVilág

Robin továbbra is versenyben maradhat Dóri szívéért

rtl.hurtl.hu

2015. január 4. 20:45

A VV7 harmadik Párbaján Dóri két hódolója, a romantikus lelkű Robin és a tettrekész férfi, Ádám csaptak össze. A viadal viszonylag higgadtan telt, a fiúk szoros eredményre számítottak, ennek ellenére egyikük a szavazatok kétharmadával elhúzott.

A Párbaj előtti reggel veszekedéssel indult. Ádám nehezményezte, hogy Laci Robinnal akar edzeni, szerinte nem pont a Párbaj előtti napon kellene az ellenfelet erősíteni. Laci szerint viszont ez a viselkedés teljesen alaptalan és gyerekes. Majd a nappaliban is folytatódott a „nappal veszekszünk, éjjel szexelünk” című darab következő felvonása Fanni és Dennis között. Dennis felhúzta Fanni ruháját, amin az édibédi lány kiakadt. Állítása szerint nincs ehhez az alpári, 15 éves suhancot jellemző stílushoz hozzászokva.

„Jó, majd nem húzom fel a ruhádat, majd benyúlok alád!”

Ez csak olaj volt a tűzre, Fanni szerint ne nyúljon be alá senki mások előtt, főleg ne koszos kézzel!



Majd felpaprikázva Zsuzsának puffogott, hogy miért nincs egy normális férfi se.

„Nincs olyan férfi, aki megfelelne az igényeimnek”

Közben Dennis Macival fogadott, hogy most már aztán elég a hisztiből, Fannit kerülni fogja három napig. Most már nincs szoli se, így az édibédinek érdeke sem fűződik ahhoz, hogy közeledjen. Maci kicsit enerváltan reagált, ő ebbe nem szól bele, különben is este már megint itt fognak fetrengeni. Erre fogadtak is. Ha Dennis kibírja három napig Fanni nélkül, Maci főzhet neki egy héten keresztül, ha nem bír magával, minden nap meg kell masszíroznia a zabálnivaló srácot.

A Párbaj előtt hagyomány a Villában, hogy a párbajozók sajtótájékoztatót tartanak
. Ádám sajtófőnöke Edina, Robiné pedig Dani lett. Edina szenvedélyes védőbeszédbe kezdett, szerinte Ádám sokkal színesebb egyéniség, mint Robin, aki megalkuvó és konfliktuskerülő.

„A Barátok közt fílingnek nincs itt helye, maradjon Ádám!”

Aztán heves vérmérsékletű kérdezz-felelek alakult ki Fanni és Ádám között, aki szerint a tettrekész srác 24 órából 20-at alszik. Dani szerint, ha Robin kiesne, azzal a Villa a legromantikusabb, legtisztább szívű játékosát veszítené el.

Folytatódott a Villa Ki Mit Tud következő fordulója, ezúttal énekelniük kellett a villalakóknak. Általánosságban elmondható, hogy se hangjuk, se ritmusérzékük nem volt, egy-két kivételtől eltekintve.

„Robinnak olyan hangja volt, mintha ráléptek volna tökére”

Laci szinte felolvasta a „szőnyegen repülős hülyegyerek” mese dalszövegét, Edina pedig, akinek általában jó a hangja, vinnyogva kísérte.
 

A Wellhello Rakpart című számát Dóri és Dennis nyomta el, a komisz viszont elrontotta a rapet, amiért később haragudott is magára. Fanni nagyon beleélte magát a mentor szerepébe, kőkemény kritikákat vágott a többiek szemébe.

„Dóri, szerintem te maradj meg inkább a playmate dolognál”

Fanni és Dani is elnyomta az egyetlen angol nyelvű számot, majd Dani hirtelen felindulásból körbe táncolta duett partnerét, amitől az édibédire rájött a nevetés.

„Én már pisiltem be egyszer a Villában, és attól féltem, hogy ez mások előtt is megtörténik”

Azon kívül, hogy Dani volt az egyetlen, aki kívülről megtanulta a dal szövegét, Fanni is egész értékelhető produkciót nyújtott.

„Fanni, a hangodat többször elővehetnéd, mert sokkal értékesebb, mint, amit itt elő szoktál adni”

A csapatoknak kampányfilmet
kellett forgatniuk védenceik érdekében. Ádám a rendszeres testedzésre helyezte a hangsúlyt, tud ő többet is mutatni és különben is hideg van kint. Robint pedig úgy mutatták be, mint akivel móka-kacagás a villalét, szívből játszik és mindenkinek segít, ha tud. Robin azért szeretne visszajönni, hogy megmutathassa, sokkal több van még benne.



Kezdetét vette a ValóVilág 7 harmadik Párbaja. Terítékre került a két párbajozó kapcsolata,
és a viszonyuk Dórihoz. Kiderült, hogy Ádám, mint férfi jobban vonzza a címlaplányt, Robin viszont emberileg áll hozzá sokkal közelebb.
A Párbaj higgadt hangulatban telt, azért az adok-kapok ezúttal sem maradt el. Ádám szerint Robin mindenkinek nyal és próbál erőltetetten mindenkivel jóban lenni, Ádám viszont egyfolytában alszik, nem veszi ki a részét a Villa-létből, így lényegében totál felesleges ott bent. Dennis és Laci elnyomták a párbajozók kortársbeszédeit, majd elmondhatták, hogy kit várnak vissza.


A srácok szoros eredményre számítottak, ehhez képest a szavazatok kétharmadával, 64 százalékkal Robin mehetett vissza a Villába!


 
#ValóVilág#párbaj#kimittud#éneklés#duett#robin#vv7#fanni#dennis#maci

Címlapról ajánljuk