ValóVilág

Szex, vita, rock and roll a Villában!

rtl.hurtl.hu

2015. január 3. 22:12

Edina és Zsu összeakasztották a bajszukat, Dennis és Fanni azt, amijük van, megint, és a végén még a fülünket is „kényeztették” a villalakók. Ütős adás volt, de nézzük részletesen!


 

Robin ugye kihívta Ádámot, amire kb. mindenki számított, arra azonban már kevésbé, milyen kritikákkal illette pölö Lacit. A facér ki is kérte magának, senkinek semmi köze ahhoz, hogy ő hogyan viselkedik Edinával. Robin és Fanni félrevonult lelkizni, megtudtuk, hogy Robin magabiztos, édibédi pedig megkedvelte az érzelmes fiút. Fanni arra kíváncsi, ha kiesik Ádám, mit kezd magával majd Laci, majd Ádámmal is megvitatta ezt a kérdéskört. Mesés kapcsolatuk oda jutott, hogy édibédi reméli, végleg megszabadul a tettrekésztől. Kint közben hidegháború folyt. Edina Dani és Zsu arról szájaltak, hogy a rafinált eljátszotta a bizalmukat és óriásit hibázott. Zsu magyarázkodni kezdett, Edina begurult, Dani szerint meg csak rizsa, amivel védekezni próbál Zsu. Laci is csatlakozott, így ettől Edina talán erősebbnek érezte magát és közölte Zsuzsával, hogy:

„Ki fogsz esni”
„Hát azt majd meglátjuk”

Puffogott már egymagában a rafinált.

Amennyire utálták egymást a villalakók az első bejátszóban, annyira szerették a másodikban, ahol is Fanni és Dennis cukimuki évődését láthattuk. Dennisnek elege lett a takaróból, mert nem tud kibontakozni szexuálisan. Fanni érveivel viszont nehéz volt vitatkozni:

„Nem akarom, hogy minden perverz lássa, hogy szexelek, ráadásul full ingyen”

Amúgy ő is tök kibontakozna, de belegondolt, hogy anyukája bekapcsolja a tévét és ezt látja. De ő hagyján, apukája van inkább rottyon, offon, az tuti. De azt hozzáfűzte, ha nem lenne kamera, ő bizony meztelenül császkálna a Villában.
Dennis ezután bemutatta, mit láthatnak a nézők a takarószexből, és teljesen kikészült, hogy bepállik a pöcse, a segge, mintha egy burokban lenne.

„Most forgassak egy ingyen pornófilmet? Ingyen???”

Kérdezte Fannika, akitől ismét megtudtuk, hogy nem ám kis partyvirslije van a komisznak, hanem olyan jó nagy, ami az ő páholyába pont beillik, ezért nem bír neki ellenállni. Fanni arra vár amúgy a lelke legmélyén, hogy Dennis a falhoz csapja és úgy megd*gja, hogy ne tudjon felállni egy hétig! Takaró nélkül. Aztán volt egy kis szex. Néha le-lecsúszott az a takaró:
 
 
Szex után Fanni lelkiismerete megszólalt:

„Ebből a csapatból én vagyok az egyetlen ribancvérű?”
„Miért szerinted a többieknek nem viszket a lyuka?”

Dennis szerint Zsu és Dóri is tök kattog, mennek is a kolbász után.

Másnap reggel Fanni megfogadta, nem fog többet szexelni, mert kíváncsi, meddig bírja. Dennis nem értette, ebben mi a jó, de fogadtak. Sőt, azt is megbeszélték, ha benne lesznek az utolsó háromban, tartanak egy szexpartit. Reggeltől estig szexelni fognak mindenhol, a konyhában és a fürdőben is.

Zsu és Dennis később már a párbajokról beszélgettek. Zsu biztos benne, a következőre ő megy. Ádám aztán olyat látott, amin nagyot pillázott: Edina kézen fogva aludt Robinnal. Persze ment is egyből jelenteni Lacinak. Ezután a villalakók eldöntötték, ki mellé állnak.

„Szeretlek, te köcsög!”

Fanni így támogatta Robint, aki mögé beállt még Dennis is. Laci természetesen Ádámot támogatta. Dóri vívódott, nehéz volt neki a döntés, végül Robint választotta, ahogy Dani is, de mindketten leszögezték, nem mennek Ádám ellen. Zsu és Maci is Robint támogatta. Edina maradt a végére, aki unja, hogy ilyen szitukba keveredik, Ádám mögé állt végül. Ezután elvonultak a kampánycsapatok, hogy megbeszéljék a stratégiát. Ádám számon kérte Edinán a kézen fogós alvást. Edina állítja, hogy ő egyedül aludt, Lacit nem nagyon izgatta fel a dolog. Majd mindkét csapat ellátta tanácsokkal a párbajozókat. Ádámnak mosolyognia kell, Robinnak meg kiugrasztani a nyulat a bokorból.

Hiába kampány, a Kimittud nem állhat meg. A villalakók kisorsolták, ki kivel fog duettezni. Ádám Zsuval, Laci Edinával, Robin Macival, Dennis Dórival, Dani pedig Fannival, aki nagyon örült partnerének, na nem a nyerés végett, hanem az ökörködés miatt. A dalokat is kiválasztották több-kevesebb egyetértéssel. Egyből próbálni is kezdtek, Ádám már előre sajnálta a nézőket Zsu hangja miatt. Tényleg büntet, de nem csak ő.


Lacinak nem jött be a „szőnyegen repülős hülyegyerek” (Aladdin) dala, bármilyen büntit választana inkább, mint ezt. Fanni nagyon szeretne a magyar Beyoncé lenni, két pici probléma akadt csupán, az egyik, hogy nincs hangja, ez a kisebbik, a másik meg, hogy nem bírja megjegyezni a szöveget. Maci nagyon meg volt elégedve Robinnal, annyi ritmusérzékük volt, mint egy dobostortának. Dennis tolta a rappet, Laci verte a fejét a falba – így telt a próba. Király lesz, vasárnap láthatjátok a produkciókat, de azt vegyétek figyelembe:

„Nem könnyű, vágesz?”

A mai teljes adást is visszanézheted az RTL Moston!
#ValóVilág#fanni#dennis#dóri#dani#robin#laci#edina#maci#zsuzsa#vv7#proba#duett

Címlapról ajánljuk