ValóVilág

A szilveszteri buli parti-magaslatokat döntött

rtl.hurtl.hu

2015. január 2. 22:00

A villalakók kitettek magukért és Lali távozása után mindenki kiteljesedett a buliban: volt itt nyelvcsata, cipővel táncolás, ruhában maszatolás, érzelmi mélypontok és kómás visszaemlékezések. Ó, és persze lila fenekek.

Van az a pont, amikor azt hiszi az ember, hogy egy buli már nem tud jobban beindulni. Lali elrobogott és hagyta egyedül kibontakozni a villalakókat. Nos, erre a villalakók nemkicsit rácáfoltak. Adott volt ugyebár a szilveszter, mint ivászati alkalom, amit rendesen ki is maxoltak. Elindult a parti-vonat, és ha egyszer egy VV-buli elkezdődik, akkor nincs megállás.

Persze minden jó évköszöntést meg kell alapozni kellő mennyiségű érzelemmel, így volt ezzel Laci is, aki kijelentette: ő bizony ki akar menni a Villából. Többször is szétkürtölte elhatározását. Erről először Ádámmal filozofált a nappaliban, majd később Robinnak is előadta magát, végül pedig már Edina sokktól remegő szemeibe rebegte el ugyanezt, aki mindent bevetett, hogy meggyőzze róla Lacit, hogy neki bent kell maradnia! Igaz, a meglepetés előtt még bőszen pakolta magát a tükörbe:

A nagy tervezgetéssel párhuzamosan tova folyt a bulikázás. A szeretet körülölelt mindenkit. Edina és Laci a mámoros ünneplés közepette őszintére vették a figurát, és vallomások sorában dicsőítették egymást.

Eközben Zsuzsa Danit bűvölte a hálószobában, na persze nem úgy – nem mintha Dani sírva menekült volna el előle –, a tapizós próbálkozások persze megindultak. Danink mégis bizonytalanul fogadta Zsu akcióját. És ha már akció, volt abból bőven, mármint az igazi fajtájából: a nappaliban Dóri és Ádám hevültek fel maximálisan, és finoman egymásnak estek.

Gurultak a kanapéról a földre, onnan pedig egymásra. Csattantak a nyelvesek, szállingóznak a nyögések, és a közönség is adott volt, jobbat nem is találhattak volna: Robin kikerekedett szemekkel figyelte a hancúr-partit.

Edina pedig újra kivillantotta vágyait: azonnal kiszagolta, hogy Dennis és Fanni akcióznak és melléjük is pattant az ágyba:

Mit neki az intimitás, fogta a paplant és bambult, mint borjú az új kapura. Befogadta a látványt és ennek meg is lett az eredménye:

Csak felizgultam!

És már futott is tovább. Lacit a nagy lerészegedés után nyugovóra tette a nyugiban. Arra viszont ő sem számíthatott, hogy Dóri és Zsu tervet szőnek ellene. Úgy tűnik a Laci-ellenesség nagy úr kettejük között. Amikor a Tűzrőlpattant magára hagyta szívszerelmét, Zsu azonnal odaugrott, hogy megkavarja kettejük évődését. Persze Edinát sem kell félteni, megérezte, hogy történés van és azonnal kiosztotta Zsuzsát.

Fel is mérgelődtem, és megmondtam, hogy távozzon erről a helyszínről!

Miután a lányokat elűzte Laci közeléből, össze is bújtak jó szorosan, de utána sem érkezett a nyugalom, hiszen nagy örömök közepette beviharzott Ádám és már röhögött is, itt már biztosan megindult a matatás:

Punci illat!

Miután Edina és Laci végre magukra maradtak megkezdődött a dolog: Edina majdhogynem könnyek között nyögdécselt Lacin lovagolva, ruhában ugyebár. Persze többször is kijelentette, ő nem fekszik le a fiúval. Hogy ez megtörtént-e? Az a takaró titka marad.

A nagy bulizásnak is meglett az eredménye: másnap reggel kómásan éledeztek a villalakók, kisebb-nagyobb űrrel a fejükben. Vajon mi történt tegnap este? A nappaliban káosz uralkodott, amit Fanni egyáltalán nem bírt feldolgozni, csupán húsz darab Úristennel bírta lereagálni a látványt. És meg is kezdődhetett a közös visszaemlékezés:

Belehugyoztam a felmosó vödörbe!

Ecsetelte Dennis. Fanni pedig a zuhanyzóban próbálta kipuhatolni Edinából, hogy volt-e valami entyempentyem Lacival előző este. A konklúzió persze megragadt azon a szinten, hogy Edinának bizony fáj a feneke. Ki tudja miért. A beszélgetésbe Dennis is becsatlakozott, aki rögtön kérdőre vonta Edinát, hogy ugyan miért kukkolta őket a bulin. Napi Fannink is megszületett persze:

Szerintem a Laci az Edinát seggbe szexualizálta!

Edina pedig nem győzött mentegetőzni Ádám előtt (is): ők aztán tényleg nem kupakoltak Lacival („ugye Laaaci???”). A szex-téma ezután megint a nagy vallomások irányába csapott át: Laci bevallotta Ádáméknak, hogy bizony nélkülük nem bírná végigcsinálni.

Edina mikroport, Edina mikroport, Edina mikroport, Edina mikroport, Edina mikroport… leírni is nehéz, nemhogy megállás nélkül hallgatni. Edina büntit kapott, ugyanis már megint nem figyelt oda rendesen a mikroportjára, meg is lett az eredménye: be kellett vonulnia a nyugiszobába, ahol a fenti töredék mondatot kellett hallgatnia folyamatosan. Egyre hangosabban! Csodamesés lehetett átélnie:

Kicsináltak idegileg!

Nem Edina volt az egyetlen, aki hibát vétett: Dennistől elvették a szuperképességét (ennyit a szoliról), köszönhetően alkoholmámoros és egyben fura vizelési szokásainak. Ezen persze nem ő akadt ki a legjobban, hanem nagyhajú hálótársa, Fanni:
 

Megviselte a dolog, mintha elvesztett volna egy jó barátot, vagy hogy is mondta pontosan? Ja így:

Az, hogy elvitték a szolit olyan, mintha a mellemen nem lenne bimbó.

A nagy lelki összeomlás után pedig Maci és Dennis szívták egymás vérét a konyhában, amit idővel a nyugiba költöztettek. Maci mindenképpen beszélni akart Dennisszel, hiszen úgy érzi, barátja elhanyagolja őt.

A buli-hegyek minden részletét, és a titokzatos majdnem kupakolást, teljes hosszábban visszanézhetitek az RTL Moston!


 
#ValóVilág#vv#fanni#dennis#edina#laci

Címlapról ajánljuk