ValóVilág

Tha Shudras-szal, Csóró Lalival és Kihívással kezdődött 2015!

rtl.hurtl.hu

2015. január 1. 22:00

A villalakók ízelítőt adtak, milyen számukra egy szilveszteri buli, és az is kiderült, Robin kit hívott ki Párbajra.

BRÉKING: Laci visszavonásig korcsolyát hord, mivel erőszakoskodott a fotellel. További híreinkből: Laci flörtölni kezdett Edinával, méghozzá józanul! Erre azért nem számítottunk volna, hát még arra, hogy este a paplant is megmozgatták. Ádám legnagyobb örömére, aki fél méterre próbált aludni mellettük – spoilerveszély: sikertelenül. Edina később elárulta a nézőknek, hogy szereti Lacit, de neki soha nem fogja elmondani.
 

Ennek az izgalmas lávsztorinak már elkeltek a megfilmesítési jogai, de nincs idő búsulni, hiszen Dóri szilveszteri fogadalmán kacaghatunk
, aki többet nem smárol lányokkal, sőt, ezentúl csak azzal, aki tetszik neki. Eddig elég sz*r lehetett számára, hogy olyanokkal is smárolt, akik nem tetszettek neki, de ebbe most ne menjünk bele. Dennis nem fog többet veszekedni Fannival, Dani őszintén és még jobban gondolkodva játszik majd, Maci pedig megpróbál türelmesebb lenni. Laci végig önmagát fogja adni, és jobban bánik majd azzal, aki a legfontosabb számára. Zsu megpróbál nem önző lenni, és a számára megszavazott bizalmat értékelni, Ádám pedig normálisan, higgadtan próbálja majd kezelni a vitákat, és mindenkit szeretne jobban megismerni. Fanni „tündérfalvibb” lesz és kevesebbet káromkodik majd, Robin pedig jobban beleáll a vitákba, és közelebb kerül Dórihoz. Edina továbbra is hű marad Danihoz, és megpróbál sokkal okosabban gondolkodni és cselekedni. Lacival pedig nem veszekszik, ha nem muszáj. Ha nem muszáj, ismétlem. A fogadalmak után Zsu arról érdeklődött Edinánál, hogy a játék taktikai részéből is ki van-e zárva, mire Edina illedelmesen megkérte:
 

Konkrétumokról beszéjjé!


Zsu konkrétan vissza akarja nyerni társai bizalmát, de Edinának idő kell. A későbbiekben többször elhangzott a „bizalom”, „taktika” és „idő” szó, majd Danit és Lacit hallgathattuk, akik a hidegről diskuráltak a hidegben. Edina elmesélte nekik Zsu közeledését, de Lacit mindez nem hatotta meg. A Tha Shudras viszont mindenkit lenyűgözött rögtönzött szilveszteri koncertjével, még Fannit is, aki nem ismerte őket. Figyelmét viszont semmi sem kerülhette el:
 

Amikor megláttam őket, ilyen maszkos csávók voltak...


Sőt, utána is, amikor a banda személyre szabott nótával kedveskedett a villalakóknak, ennek pedig mindenki nagyon örült. A koncert után tovább dübörgött a partivonat, amiből nincs kiszállás, és előkerültek a héliumos lufik is, majd az Éjjel-Nappal Budapest Lalija jelent meg egy mikrofonnal és egy üveg itókával. Erre persze felcsillant a villalakók szeme, mármint az itókára, nem a mikrofonra. A koccintás után mindenkinek el kellett szavalnia saját művét, amit még a Ki Mit Tud?-ra „költött”. Elsőként Dóri próbálkozott, ám előadása inkább illett egy amatőr rapbajnokság vígaszágára, mintsem szavalóestre. No de sebaj, mivel Lali szemmel láthatóan inkább Dóri alakjában gyönyörködött a lány hangja és hangsúlyozása helyett. A címlaplányt Fanni követte, aki szintén a vígaszágon küzdhetne, de versével képes volt megérinteni a kis komisz lelkét. Olyannyira, hogy Dennis és Ádám egy rövid lefolyású, ám annál hangosabb szájkaratéba kezdett, majd Dóri könnyeivel küzdve biztosította az édibédit öribari kapcsijukról.



Lalinak sem kellett több, odapattant Dóri mellé és lelki támaszt nyújtott neki testileg is. A harmadik verselő Zsu volt, aki egy általános iskolás osztályfőnöknőt megszégyenítő szigorral kezdett mondókájába, és elárulta, hogy szerinte Laci az, aki a lányokat bántja, ezért hozzá írt verset. A művészet már csak ilyen. Laci pedig ilyen:
 

Azért kiverted a f*szomat!


Akár ez is lehetett volna a vers címe, amiből kiderült, hogy Zsu a rappelésben ügyesebb, mint a rímgyártásban. Őt Maci követte, aki „egy profi szövegíró” – legalábbis Dennis szerint, aki hamiskás mosollyal azért azt is elárulta, hogy úgy be volt b*szva, hogy a felére nem emlékszik. Egyiknek sem. Lehet, hogy ő járt jól? Dani ódát mondott társaihoz, mindenkiről pozitívumot, vagy legalábbis semlegeset, kivéve Zsuról, aki átverte őt, ezért nem kegyelmez neki. Úgy tűnik, ma rájár a rúd Zsura, de ez már csak ilyen oda-vissza kapcsolat. Mindeközben Dóri elárulta Lalinak, hogy nem lát, mire jött is a frappáns válasz: „Akkor igazán lesmárolhatnál már.” No de Dóri nem olyan hülye, mint amilyennek látszik, mondta ő, amivel Lali vitatkozott volna, de nem tette. Ekkor lépett a világot jelentő deszkákra Robin, aki lényegében szerelmes vallomást írt a Szeszélyes Szöszinek. Dórinak nagyon tetszett, és még mindig nem tudja hova tenni. Biztos Lalira gondolt. Ádám szerint Dóri csak lelkitársnak akarja Robint. Laci a bejövetelről írt, no nem arról, hanem a villáéról. Maci szerint gratula. Ádám a nézőknek gondolt újra egy klasszikust, melynek utolsó sora udvariasan hívja fel figyelmünket egy régi nagy igazságra:
 

Jó a magyar p*na.




Dennis magáról és Fanniról „rappelt”, és valószínűleg nem hazudott azzal kapcsolatban, hogy mennyire volt bepityókázva. Edina verse eltűnt, szomorú szmájli. Lali viszont előadta rekordokat döntögető Lali pop című nótáját, amire mindenki ugrált, még Maci is, aki öleléssel búcsúzott az Éjjel-Nappal Budapest sztárjától. A koncert után Zsu elárulta Dórinak, hogy nem is nyúlt Lacihoz, csak egy kicsit. Mára ennyit a buliról, holnap még finomabb részleteket osztunk meg róla, most viszont fontosabb dolgunk van: itt a ValóVilág 7 harmadik Kihívása! Miután visszanéztük a Kiválasztás pillanatait, Robin elárulta
, hogy számított a dologra, az ő szavaival élve:
 

Volt rá sejtésem.


Akkor jó. Ádám remélte, hogy Robin őt viszi ki, Daninak is erre volt sejtése. Fanninak nagyobb gondjai is akadtak, mint egy mezei Kihívás, ő most nem szolizhat – de csitt, erről majd holnap. Robin a nézőkkel megosztotta, hogy Macit nem tudja hova tenni, amivel valószínűleg nincs egyedül, ez magának az alanynak is nehézségekbe szokott ütközni, de lehet Robin nem is erre gondolt. A riportszobában viszont megtudhattuk, hogy nyugodt, nem tartja magát gyengének, és bizonyítani akar. Méghozzá Ádám ellen! Ádám örült ennek, és kiderült, hogy ő is bizonyítani akar. Kedvesek ezek a bizonyítós srácok, a Villába viszont csak egyikük térhet majd vissza. Hogy ki lesz az? Vasárnap kiderül, holnap pedig az is
, hogy Laci miért beszélt a Villanővérrel, Edina mit nézett közelről, Daninak pedig sikerült-e megcsókolnia Zsut. Addig is nézzétek meg a mai teljes adást az RTL MOST!-on.
#ValóVilág#kihívás#robin#dóri#fanni#dani#dennis#laci#edina#maci#zsuzsa

Címlapról ajánljuk