ValóVilág

Leosztották a lapokat a villalakók

rtl.hurtl.hu

2014. december 26. 22:46

A kezdeti karácsonyi sírás-rívás után megrázták magukat a villalakók, visszaszálltak a játékba és kegyetlenül egymás szemébe vágták, ki gyenge és ki erős, sőt azt is megsaccolták, ki lesz a TOP5-ben.


 

Az angyalkákat még Maci horkolása sem tudta elriasztani, szép kis csomagokat hagytak a villalakóknak karácsony alkalmából. Edina egy hosszú levélre vágyott, de nem kapta meg, ettől el is kámpicsorodott egy kicsit. Laci felismerte egyből anyukája zacsiját. Megtudtuk, ő otthon a majom, ezért kapta a plüssgorillát. Dóri sokkot kapott a boldogságtól, meghatódott a fényképtől. Ádám is repesett az ötletes, ám kissé ironikus ajándéktól. Fanni el volt ájulva kiskutyája lábnyomától, de levelet ő is várt volna. Danit doppingolta az iromány, Maci meg bömbizett tőle. Zsuzsa a fiáról kapott egy fotót, úgy látja, nagyon sokat változott már most, szinte felnőtt. Robin is könnyeivel küszködött, alig bírta végigmondani, mit érez. Dennist a bátyja gondolkodásra késztette:

„Ha győzni akarsz, gondolkozz!”

Dóri szerint a csapatukról akarják lebeszélni a hozzátartozók. Dennis nem tudja még, mi bújhat a sorok közt, de rá fog jönni, hisz nem hülyegyerek.

Dani is talált egy érdekességet a levelében:

„Gladiátor ne barátkozzon gladiátorral”

 A hegylakó egyből vágta, ez arra vonatkozik, hogy senkit se engedjen túl közel magához a Villában.

A cukimukiskodás nem ért véget, jöttek a családi videoüzenetek
. Ádámnak és Daninak is édesapja küldött videót. A fiúknak drukkolnak és büszkék rájuk. Dennisnek édesanyja üzent, bár a komisz tartotta magát, jó mélyeket sóhajtott. Fanni el volt ájulva a tündérbogár „anyóstól”. Dórinak barátnője üzent. A címlaplánynak bár potyogtak a könnyei, de az örömtől. A fiúk egyből ráröppentek volna Adrira. Edinának is édesanyja üzent, a tűzrőlpattant megnyugodhatott, mert büszkék rá, bár remélik, hogy nem kell szégyenkezniük később sem. Fanninak anyukája kívánt kellemes ünnepeket kiskutyával a kezében. Édibédi egyből azon kattogott, neki nem mondták, hogy nem szégyenkeznek miatta… Talán ezért nem mondták, de ez csak tipp:
 

Lacit születésnapja alkalmából is köszöntötték. Macinak zenés üzenete érkezett édesanyjától.

„Nyomd meg jól!”

Tanácsolta a fiatal mama. Robinnak is édesanyja kívánt kellemes ünnepet, sajnálják, hogy nem lehet velük az ünnepi asztalnál. „Az hittem, édesanyád jósnő” - Fanni ennyit reagált a sok jókívánságra. Végül Zsu is megkapta kisfia üzenetét. A rafinált nem látott a könnyektől, a villalakók olvadoztak, milyen cuki a gyerek. Zsu annak örült a legjobban, hogy egészséges a fia.

A villalakók még karácsonykor sem feledkeztek el arról, hol is vannak. Megszavazták, ki a legerősebb és ki a leggyengébb játékos.
 
 LeggyengébbLegerősebb
DaniFanniDennis
FanniÁdámDennis
DóriZsuzsaDennis
LaciRobinEdina
DennisÁdámDani
EdinaFanniDani
MaciZsuzsaDani
ÁdámRobinDani
ZsuzsaRobinDani
RobinÁdámEdina

A villalakók szerint Dani a legnagyobb ellenfél, Robin és Ádám pedig a két leggyengébb. Ádám nem akar másképp játszani emiatt, azon agyal, most kéne, hogy kiválasszák, és akkor kivihetné Robint. Dani és Edina nem biztos abban, hogy megmerik rakni jellel Ádámot. Zsu nem érti, miért gáz, ha Ádám kéri. Fanni pityergett a szaunában, mert úgy érzi, ő lesz a következő párbajozó. Dennis-szel összebújtak, majd a komisz ki is mondta a varázsszót: „egyéniség vagy” és már csattant is a csók, ütemesen mozgott a takaró és Fanni már mosolygott is.

A három legerősebbnek választott villalakó: Edina, Dani és Dennis együtt vacsorázott, arra koccintottak, legyenek ugyanígy a Fináléban. A srácok nem is tartják irreális dolognak ezt. Dani elképzelhetetlennek tartja, hogy olyan emberek maradjanak a végére, akik jóban vannak. Miért mi rosszban vagyunk? – érdeklődött Dennis. Dani is úgy fogja fel, nem ellenségek, hanem ellenfelek. Érzi Dennisben a győzni akarást, ezért tartja veszélyesnek. Dennis szerint a VV olyan, mint a sakk. Ha valaki rossz lépést tesz, elbukik. Edina figyelmeztette Dennist, gondolkozzon Fannival kapcsolatban. Dennis nem szerelmes, de ha nem dugna, csicska lenne. Dani nem érzi erősnek Fannit, szerinte csak Dennis hátán próbál felmászni. Végül odamentek a táblához esélyt latolgatni, ki lesz benne a TOP5-ben. Daninál hatodik Laci, ötödik Zsu, nyolcadik Fanni, az utolsó két helyen pedig Ádám és Robin állnak. Dennisnek más volt a véleménye: Zsut nem érzi erősnek. Úgy gondolja, Edina egy női Párbajon fog elvérezni, Dani pedig ellene a Finálé előtt. A komisz szerint Maci, Dani, Fanni, ő és Robin lesznek a TOP5-ben. Edina sorrendje: Edina, Dani, Dennis, Maci és Zsu. Daninak ugyanez a véleménye.

Holnap is izgalmakban teli napunk lesz, Zsu ugyanis borítja bilit, de mit keresett Laci a bugyijában?

 
#ValóVilág#sakk#dóri#fanni#dani#dennis#robin#laci#edina#maci#zsuzsa#vv7

Címlapról ajánljuk