ValóVilág

Csókok és könnyek között őrlődtek a villalakók

rtl.hurtl.hu

2014. december 24. 22:00

Egyszerre potyogtak a boldog és a szomorkás könnyek a Villában: volt, aki a kiesett Renit siratta, mások szülinapi érzékenységük miatt itatták az egereket. Persze a nagy érzelmek a csókok terén is előbújtak, sőt a színészi tehetségüket is bizonyíthatták a villalakók.

Reni kiesése után is megmozgatta a villalakók érzésvilágát: végrendeletet hagyott hátra, amelyet Maci alig bírt felolvasni, miközben a könnyeivel küszködött, ebből persze Fanni sem maradt ki, aki Reni hátrahagyott szavai hallatán megállás nélkül potyogtatta a könnyeit.


Egyesével üzent volt lakótársainak, először Macinak, akinek az üzenet láttán még a szava is elakadt a meghatottságtól:

Drága Maci, mire ki jössz, lányok ezreit válogatom neked össze!

Persze nem mindenkinek járt a pozitív energiától és szeretettől túlcsorduló üzenetek, hiszen Edina, Laci és Ádám triója rögtön megkapta, hogy rossz oldalon állnak és mindannyian hamar pakolhatnak, ha kiállnak Zsu mellett. És ha már Zsu, ki nem hagyhatta ősellenségét, az „álszent kígyót”. És egy utolsó döfésként még egy titkot is kiteregetett a többiek előtt: Zsu törte össze Fanni kedvenc ékszereit. Meg is lett a hatása, Zsu azonnal kikelt magából.

Hiába köszönt el tőlük a végrendeletben, a Villalakók is megkapták ugyanezt az esélyt, hiszen Reni babaként újra visszatért közéjük. Dennis és Dóri cipelte be, kissé körülményesen, hiszen Dennis önmagához hűen rögtön a lényegre akart tapintani:

Benyúljak a muffjához?

Volt, aki édes csókot lehelt a baba arcára, mások könnyek között vergődve öntötték ki a szívüket a keménykezűnek. Fanni elsőre le akarta tépni a baba szexi ruháját, utólag viszont már Reni emléke is összetiporta a kicsi lelkét. A nagy ölelések után Zsu is megérkezett, aki egészen más vonalat hozott a búcsúzkodásban. Mindent Reni arcába vágott.

Miután már tízen ébredtek a Villában úgy tűnt, hogy a legerősebb szövetségek is meginogtak kissé. Persze nem Zsu és Dani kapcsolata, hiszen óriási elégedettséggel ízlelgették az új helyzeteket. Mindenki a Párbaj utóhatásait figyelte és próbálták felmérni a terepet: vajon mi lehet a legjobb taktika? Dennis elhatározta, hogy elmondja Robinnak a kis tervét (miszerint azt akarja, hogy ő kapja a legtöbb jelet) – kíváncsi volt rá, hogy mit fog rá reagálni. Így tesztelte, hogy megbízhat-e benne.


A karácsony szellemének megidézése érdekében a csapatnak egy betlehemi előadást kellett összerittyentenie, aminek az élére Danit állították. A rendező azonnal a tettek mezejére lépett és kiosztotta a szerepeket (ennek egyik hatása picit feljebb meg is tekinthető). Fanni ütős mondatokban ma sem szűkölködött, amikor Mária és Mária Magdolna szerepei között őrlődött:

De azt bírná a bögyöm, ha berakná valami palinak.

Persze a szerepekért meg kellett küzdeni. Indult is a casting. Jöhettek a felolvasások és a gyors átlényegülések. Fanni pedig újra vitte a prímet, mint Boldizsár:

Jó más bőrébe bújni… így megsokkolhatod a népet!

Ezek után Laci került a középpontba, hiszen bent ünnepelhette a születésnapját. A szülinapi boldogság elsőre azonban messze elkerülte, hiszen szívesebben ünnepelt volna a kinti barátaival. Persze az is kiderült, hogy Edina kezd egyre közelebb kerülni a kicsi szívéhez, ezért is oly szomorkás a hangulata… Szenvedni azonban nem volt idő, hiszen elindult a buli-készülődés:


Laci pedig nem láthatott semmit az egészből, egy darabig:


Öröm volt, szeretet és nagy ölelgetések. A macsó Laci az ajándékfüzetet és a családjától kapott képeslapot nézegetve el is érzékenyült, és elragadták az érzelmei. Az a mécses bizony nála is eltört végül!

Laci egy névtelen levelet is kapott, azonban nem tudta, hogy kitől. Meg is kezdődött a találgatás. A buli közben Edina végül bevallotta, hogy a szép szavakat tőle kapta. Ezek után Fanni és Dennis egy óriási csókcsata közben befogadta nézőnek Edinát is, aki nyálcsorgatva figyelte a párocska smaccantásait, egészen a Facér érkezéséig:

 
Edina búskomoran magyarázta, hogy neki erre nagyon is szüksége van, hiszen ő aztán nem lesz részese semmilyen szexuális aktusnak odabent. Persze az érzelmes csókolózás az ő repertoárjából sem maradhatott ki:

 

#ValóVilág#szülinapi buli#csókcsata#vv#dóri#dani#dennis#fanni#edina#laci#maci#robin

Címlapról ajánljuk