ValóVilág

Balhéval előkarácsonyoztak a villalakók

rtl.hurtl.hu

2014. december 23. 22:30

Közeledik a szeretet ünnepe, és ezt érzik a villakók is, úgyhogy egy teljesen hétköznapi lefekvés helyett a VV7 eddigi legdurvább veszekedése tört ki a hálóban. De most akkor ki van szar rendezvényen?

A vadnyugati napok végéhez értünk, amit mi sem zárhatott volna le jobban, mint egy fergeteges cowboyok és indiánok buli.

Miután elszédültünk, Maci Renit szédítette egy számára kedves jövőképpel, amiben megtudhattuk, hogy mi fog történni akkor, ha a lány győz a Párbajon. Bezzeg ha Dani, akkor Maci szerint neki kampec. No, ezt majd meglátjuk később milyen formában valósult meg!

Dóri a buli hevében igyekezett lelket önteni a kitaszított cowboyba, sőt azt is elárulta Robinnak, hogy Zsuzsa tégla a csapatukban, hiszen saját embereit is felnyomja ha kell. Robin rögtön megvilágosodott a rafinált lánnyal kapcsolatban:

Egy gerinctelen embernek tartom. Nincs jó oldala ennek a lánynak.

Komoly hét áll Fanni mögött is, hiszen letört a körme, s most még a buli hevében Ádámmal beszélgetnie is kellett. Mielőtt azonban mélyebb témákba is belementek volna, ti is halljátok melyik zene szól?

Váltsunk is vissza inkább Robinra és Dórira hisz ott aztán felpörögtek az események:

Dóri szája egyszerűen lélegzetellálító. És még puha mézédes is Robin szerint, aki arra is rájött, hogy Dóri szereti ha simogatják. A címlaplány aztán pisilni ment, Fanni pedig megpróbált lámpát oltani, de végül hatalmas balhé alakult ki, ahol elhangzott Ádám szájából az a bizonyos mondat Dennis felé:

Ha akartam volna már megdugtam volna a nődet köcsög.

Hogy Dennis és Fanni mit reagált rá, az mivel nyomdafestéket nem tűr, inkább nézzük, hallgassuk.

Reggel természetesen a téma Ádám volt mindkét csapatban. Míg Zsúék szerint Ádám vicces volt, addig a másik csapat, egészen pontosan Dennis máshogy vélekedett a tettrekész srácról:

Akinek nincs fasza az nem tud baszni.

Dóri aztán megnyugtatta Dennist, hogy persze hogy Ádám nem dughatta volna meg Fannit, hiszen minden a nőn múllik. (Igen két L-lel!)

Ugortunk aztán, hogy láthassuk, ahogy Reni és Dani között eldőlt a Párbaj előtt, hogy ki a kérdések bajnoka. Azokat viszont az ellenfél csapatának kellett összeállítani. Reni vízilabdás kérdésekben reménykedett, hiába. A felkészülés alatt érdemes volt viszont jegyzetelni Fanni minden szavát, hiszen kincset értek a lány mondatai.

Moliére az Tartuffe!

Azért ne legyünk túl szigorúak, hiszen Fanninak csak kérdései vannak, a válaszokban bizonytalan. Ő mondta, nem én. Hogy ki lett a kérdések bajnoka, azt derítsétek ki, mert én bizony el nem árulom. A kvíz után viszont ugye jött az igazi megmérettetés, és a döbbenet az arcokon a Párbaj után. Mindenki megnyugodhat, Maci nem halt meg, de az exindiánok csapata teljesen megzuhant.

Most én vagyok szar rendezvényen?

Dennis így fejezte ki bizonytalanságát, Maci pedig egy gyönyörű hasonlattal azt, hogy hogyan is érzi magát most a Villában Reni nélkül:

Olyan vagyok nélküle, mint egy félszárnyú angyal.

Kell ennél szebb lezárás így karácsony előtt?

#ValóVilág#ünnep#rtlii#balhé#veszekedés#fanni#dennis#karácsony

Címlapról ajánljuk