ValóVilág

Elsöprő fölénnyel nyert a hegylakó

rtl.hurtl.hu

2014. december 22. 22:41

Dani a szavazatok több mint 70 százalékát birtokolta, Reni csalódottan, könnyes szemmel búcsúzott a ValóVilágtól, ő már családi körben ünnepelheti a karácsonyt.

Ám a Párbaj előtt nézzük, mi volt tegnap a Villában: Az indiánok és a cowboyok újból összecsaptak, ezúttal szexi táncolásban mérték össze tudásukat. Danitól és Macitól mindkét fogalom rendkívül távol áll, mégis mikor riszáltak, mindenki beindult, visított a röhögéstől, volt kurjongatás, csápolás. Maci zombisan nyomta kifulladásig, Danit meg még Elvis és Jacko is megirigyelte volna. Na jó, nem.



Aztán jöttek a nehézbombázók, nem, nem Maci újra, hanem Reni és Edina. A ruhadarabok repkedtek, Reni nem volt szégyenlős, lecsusszant róla a bugyi és egy szál punciban vonaglott.

Edina sem volt semmi, öltáncot tolt Dennis száján.



Lacinak beleégett a szemébe Reni legféltettebb kincse, azóta sem nagyon tud enni. Ádámmal és Zsuval gyorsan ki is beszélték a történteket, nagyon gáznak tartják, hogy a lány feltálalta a löncshúst. Reni aztán Fanninak rítt, hogy szégyelli magát, mert ország-világ látta a punciját.

„Ne szégyelld, az enyémet már mennyien látták”

Fanni! Ettől biztos jobban érzi magát! A stúdióban ott ült Reni vőlegénye is, akinek nem nagyon tetszett a puncivillantás. Elárulta, otthon ugyan szokott ilyeneket csinálni a keménykezű, de csak neki. Tényleg durva volt, Bence is zavarba jött.

A puncitánc után rátértünk egy sokkal romibb témára. Robin épp készségesen segített Dórinak a konzervkaja megmelegítésében, Lacinak ez egyből szemet szúrt. Szerinte gáz, hogy Robin nem férfias, hanem egy

„Két lábon álló mozgó papucs”

Laciék azt sejtik, Fanniék át akarják szippantani Robint az ő csapatukba és erre Dórit vetik be. Robin szerint Laci még nincs túl Dórin, ezért pampog.

„Pont háromszor körbefosom, hogy te hol állsz”

Dóri így figyelmeztette Robint, ne a csapatokat nézze, hanem az emberek tettét, mondatait, azt, hogyan viselkednek vele. Dóri és Robin aztán bevonult a szaunába, ahol tovább lelkiztek. Szó volt a Dani-Zsu érdekbarátságról és a Zsu-Laci viszonyról is. Párhuzamosan Zsu és Dani azt beszélte, ha visszajön Dani a Párbajról, szűkíteni kell a körüket. Dani és Robin együtt zuhanyozott, tehát Dani fürdik, de nem ez a lényeg, hanem hogy Robin bevallotta, nagyon bejön neki Dóri. A címlaplány jelentett minden Robinból kihúzott infót a csapatának. Fanni attól tart, Robin csak azért mondja ezeket, hogy beférkőzzön hozzájuk. Dóri szerint nem, sőt, úgy érzi, tetszik a srácnak és ez azért nagyon jó, mert címlaplány is látja már Robinban a férfit!

Másnap reggel Reni Fanninak mesélte, hogy a Párbaj 50 ezer változatát megálmodta már. Fanni bíztatta: csak azt képzeld, hogy te jössz vissza! Dóri hiányolta a reggeli kávéját, amit az éjjel visszaloptak a cowboyok. Robin egyből intézkedett, Laciékkal össze is zörrent emiatt. Robinnak nem tetszett, hogy a saját csapattársa dugta el előle a feketét. Laci megállapította, Dóri tárgyként használja Robint, és pusztuljon a férgese.

„Ez egy hülye csicska, dobjuk már ki innen a f*szba”

Laci besokallt, a kávékunyerálás volt az utolsó csepp a pohárban. Zsu a saját fegyverét akarja Robin ellen fordítani. Laci nem tartja értékes játékosnak Robint, mert eddig sem volt semmi hasznuk belőle. Fanni látja, hogy ki akarják csinálni Robint, de megígérte, hogy majd ő a szárnyai alá veszi: "apacsbékét" is kötöttek.

Edina közben azt kérdezgette Dóritól, hogy kivel fog párbajozni. „F*sz tudja” - jött a válasz. Aztán érdekesebb témát találtak. Dóri kifejtette a tűzrőlpattantnak, hogy szerinte Laci és Zsu össze fognak gabalyodni. Edina is látja ezt, amitől meg van zuhanva még mindig. Azt tanácsolta neki Dóri, hogy csak figyeljen, mert ha mondja, visszavesznek a tempóból. Edina nagyon megrendült attól, hogy Dóri is nyomatékosította benne, hogy Zsu és Laci közt lehet még valami. Edina aztán elmondta Daninak és Robinnak is a tervét, hogy most majd jól megfigyel. Jaj, te lány, bármit mondasz, halálosan szerelmes vagy!

A két csapat külön vonult és kényes kérdéseken törte a fejét, amelyeket aztán fel is tettek a két Párbajozónak.

„Hogy mondják a f*szt szép szóval?”

Fanninak ez volt az egyetlen kérdése.

Zsut az érdekelte, miért döntött úgy Reni, hogy ledobja a bugyiját. Színésznőként úgy döntött, ezzel tud több lenni Edinánál, és ő ettől nem erkölcstelen, szexelne is egy film kedvéért, punktum. Aztán beszélt arról, hogy miért nyerheti meg ő a játékot és végül arra is válaszolt, miért gyűlölködik.

Daninak sokkal személyesebb kérdéseket tettek fel. Pl. Dóri azt kérdezte, élvezte-e a csókot vele. Hát naná! Dennis aztán robbantotta a bombát, az érdekelte, hogy megfordult-e a hegylakó fejében, hogy Robin meleg. Dani elmondta, semmi baja a melegekkel, és soha nem mondta Robinra, hogy az lenne. Dennis ekkor számon kérte Zsut, miért mondta, hogy Dani lemelegezte Robint? Zsu nem adta ki azt az embert, akitől hallotta a melegezést, de állítja, nem Dani volt az. Robin is kiállt, úgy érezte, reagálnia kell erre. Elmesélte, nem volt apukája, anyukája nevelte fel, lehet emiatt látja valaki, hogy ő más. Kikérte magának, hogy melegnek hitték, nagyon rosszul esett neki. Volt még egy kis utózöngéje ennek, puffogtak egymásra a csapatok.

Liluék aztán bekapcsoltak a Villába, kezdetét vette a Párbaj!

Reni rosszul volt, nagyon izgult. Dani Edina és Zsu kezét szorongatva nyugodtan várta a megmérettetést. Fanni épp kifejtette a két csapat világszemléletét, de Bence zavarta, így kiküldte a stúdióból. Megnéztük a két Párbajozó kapcsolatát, majd Reni el is búcsúzott a többiektől. Mindenkinek lenyomott egy puszit, kivéve Zsuzsát és Danit. Visszanéztük a keménykezű legjobb pillanatait, aztán már meg is érkezett a stúdióba, ahol egyből sírva fakadt és ordítani kezdett, mint beköltözéskor. Liluék érdeklődtek, szerinte haragudhat-e rá a vőlegénye. Reni szerint nem, de hozzáfűzte, „sajnálom, vizilabdás”. Na, Renikém, senki nem erre gondolt, mindegy is. Dani is lepacsizott mindenkivel, közölte, vissza jön még borsot törni az orruk alá, majd mutattuk a legjobb pillanatait, és ő is elfoglalta a székét a stúdióban. Egyből tisztázták a fürdés témát: Dani fürdik, de ritkán mos, mert a legközelebbi háború a víz miatt lesz, és nem akar casus belli lenni. Reni is elárulta, ők igazából tudták, mi az a veni vidi vici, csak vicceltek a lét a téttel. Hát persze!

Boncolgatni kezdtük Reni majd Dani kapcsolatait. Szó volt a Dani-Zsu viszonyról is. Ismét bekapcsoltunk a Villába, először Maci majd Zsu tolta el a kortesbeszédet. Maci kihangsúlyozta, hogy nem lennének éhező gyerekek, ha mindenki olyan lenne, mint Reni, mert ő mindent odaad. Zsu Dani humorát, csavaros észjárást emelte ki. Eldarálták még a villalakók, kit várnak vissza, ebben nem volt semmi meglepő, majd Bence lezárta a szavazást. Reni nem tudta megjósolni ki megy vissza, Dani remélte, ő. Szoros állásra tippeltek, nem így lett. 26, 88 és 73,12 százalék lett a vége, tehát óriási különbséggel nyert Dani.

Nagyon izgalmas estének lehettünk szemtanúi, de a villalakók az izgalmakat mindig tudják fokozni! Ki ne hagyjátok a holnapi Összefoglalót, ugyanis Robin bebizonyítja, egyáltalán nem meleg, és ennek Dóri nagyon örül! Elhangzik majd az a mondat is: „Ha akartam volna, megdugtam volna a nődet, köcsög”. Vajon ki mondhatta?
 
Ha kíváncsi vagy a Párbaj összes momentumára, nézd vissza az adást az RTL Moston!

#ValóVilág#párbaj#dani#reni#dóri#fanni#dennis#robin#laci#edina#maci#zsuzsa

Címlapról ajánljuk