ValóVilág

Bömbi, szájkarate és egy féltve őrzött titok

rtl.hurtl.hu

2014. december 21. 20:54

Édibédi kezd elveszni az Ádám-Dennis-Fanni szerelmi háromszögben, Edinát pedig megtámadta a zöld szemű szörny, ráadásul kiderült, nem is alaptalanul! Nézd csak, hogy volt!

Laza bulika, Isten éltessen sokáig Danika, koccintás, jókívánságok, aztán zene bekapcs és indult is a tánc, na meg a balhé! Először Fanni és Ádám kapott össze: tettrekész megkérte édibédit, hogy ne anyázzon már. Fanni kikérte magának, hogy így nővel nem lehet beszélni. Erre Laci valami olyasmit hozzáfűzött, hogy te meg akkor ne viselkedj úgy, mint egy útszéli.  Fanni úgy ledöbbent, hogy le is rakta a viszkikólát és elvonult a nyugiba ríni.

„Nem vagyok ku*va, de ha az lennék, akkor se lenne hozzá senkinek semmi köze”

Ezt már artikulálatlanul Reninek zokogta. Dennis is vigasztalgatta a lányt, de az csak olaj volt a tűzre.

Közben másik fronton is zajlott az élet. Edina és Laci egymás szájába sugdolóztak, miközben a többiek az udvaron verették a táncit. Edina szerint Laci sötét és nem egyezik az értékrendjük. Lacinak időre van szüksége, hogy felfogja, Edina úgy kedveli, ahogy van.

„Egy apró hangya vagyok a világban, de egy nővel akkor sem lehet így beszélni”

Nyavajgott tovább Fanni, ám egyszer csak, mint akire ráugrott a táncos bugyi, berohant a nappaliba és vadul vonaglani kezdett.



Közben a fiúk megtámadták a jakuzzit, dobálták bele a lányokat ruhástul. Szóval volt ereszd el a hajam. Edinának azonban lekonyult a szája, mikor szemet szúrt neki, hogy Zsu és Laci közt van valami vibrálás. Próbálta türtőztetni magát, nem sikerült. Te vagy a retardált! Nem, te vagy! Elkezdődött a szájkarate, Maci megállapította, rosszabbak, mint a házasok.

A fürdőben közben Fanni és Ádám próbálták tisztázni a konfliktust. Ádám végül bocsánatot kért, Fanni zokogva ordított, hogy miért kell mindig megalázni. Fáj neki, hogy a gyengeségeivel jönnek: „Tudom, hogy narancsbőröm van, nem kell mindig elmondani”. Ádám nem értette miért ő hibás azért, amit Laci mondott. Fanni aztán ki-be vonult, de puszizkodás lett a vége.

Laci nem értette, mitől kattant be tűzrőlpattant, ezt kérdezgette, Edinát végül Zsu és Dani fogta le, és vonszolta el Lacitól. Ádám volt a nagy megfejtő, zuhanyozás közben elmondta Edinának, hogy szerinte féltékeny lett Zsura és kérte, inkább Laciban bízzon, mint a rafináltban. Persze kint is ez volt a téma, Maci és Laci közt. Aztán Zsu bement Edinának jelenteni. Edina próbál bízni Zsuban, de azt érzi, simán átgázolna rajta.

Hát és ez lehet, hogy így is lesz, főleg miután Zsu Ádámnak priviben elárulta, vonzódik Lacihoz, de Edina miatt nem tesz semmit. Ádámmal megígértette, nem árulja el senkinek a féltve őrzött titkát, de Ádám szerint Laci ezt már rég levágta. Zsu aztán mentegette magát, hogy de ő nem tehet arról, hogy bejön neki a facér, viszont mindent elkövet hogy tartsa magát.

Másnap, romok, majd a kegyetlen fülsiketítő zene eredményeként szenvedő, kómás fejek. Edinának ahogy kipattant a szeme, bocsánatot kért Zsuzsától. Fanni pedig már reggel felbőszítette Dennist, mert Ádám parfümjét szagolgatta.

„Itt ez a nagy csiribiri csicska gyerek”

Dennisnek továbbra is rosszul esik, ha Fanni cicázik Ádámmal, bár nem ezt mondja. Reni szerint Dennis és Fanni már menthetetlen.

Szóba jött a Laci-Edina balhé is. A facér szerint gáz volt Edina, a tűzrőlpattant meg várta a bocsánatkérést, de Daninak levonta a végső következtetéseket:„A játék sokkal fontosabb, mint egy ilyen kicsi szikra”. Ezért kért elnézést Zsuzsától is. Nem büszke rá, hogy az első, tetkós, kigyúrt fiú ellopta a szívét. Fél, hogy sérülni fog. Edina Zsuzsával vonult félre, hogy még egyszer kibeszéljék a történteket. Edina elárulta Zsunak, hogy Ádám azt mondta neki, hogy kelletti magát Lacinak. Zsu állítja, ő nem közeledik Laci felé, de azért néha imponál neki a srác, szeret cinkelődni vele, de ennyi. Zsu teljesen kizártnak tartja, hogy JELENLEGI állás szerint kezdjen a Lacival. Edina megkönnyebbült, hogy soha nem kezdene Zsu az ő Lacijával. Ho-ho-ho! Zsuzsa nem ezt mondta ám! Soha ne mond, hogy soha! Ráadásul ilyen a teste, nézzétek csak:

 

Ha nem lett volna elég balhé és kacifánt eddig, rátértünk a párbajozókra is. Plakátokat készítettek
egymásról, amelyekre olyan tulajdonságokat írtak fel, amikért körözni kéne őket. Reni felhozta azt, hogy Dani eldobta egy lányért a többieket, plusz nagyon rendetlen és elveszett Zsu nélkül. Dani nem értett egyet semmivel. A hegylakó szerint Reni sunyi és kombinátor, visszahúzódó, introvertált. Fanni is közbeszólt, hogy ő az igazi extrovertált! Dani szerint édibédi inkább közönséges, úgyhogy ülj le, egyes! Ezeken kívül még gyűlölködőnek és agresszívnak is nevezte a keménykezűt. Na ezzel rúgta el a pöttyöst. Reni kikérte magának, hogy ő agresszív lenne. Fanni megint közbekotyogott, szerinte Reniről mintázták az eleganciát. Dani érdeklődött, hogy akkor mégis milyen volt, mikor visszajött Zsu a Párbajról. Reni szerint csak dühös, ha agresszív lett volna, felpofozza vagy megtépi a rafináltat.

A plakátok után volt még egy kis kajabalhé, Robin számon kérte Dennisen a zsömléket, aki megmondta, hogy azt nem lopott! Robin ki volt akadva, hogy száraz kenyeret kellett ennie. Fanni, Dóri és Reni szerint Robin rossz helyen van, mert ha egyedül van, nagy a lelke, ha Zsuék bandájával, akkor meg gonosz. 

Ne felejtsd, hétfőn 21:30-kor Párbaj, kiderül, Reni vagy Dani mehet-e vissza a Villába! A döntés a ti kezetekben van, szavazzatok az ingyenes ValóVilág applikáción!

#ValóVilág#dráma#fanni#sírás#kiakadt#laci#edina#idő#szerelem#párkapcsolat#reni#rtl 2#valóvilág7

Címlapról ajánljuk