ValóVilág

A legerkölcstelenebb cím büszke tulajdonosa: Fanni!

rtl.hurtl.hu

2014. december 18. 22:27

Az édibédi lány nemcsak az „erkölcstelen” bizonyítványt kapta meg, hanem ő lett ValóVilágok történetének talán legmeggondolatlanabb játékosa is. Hogy miért, azt megtudhattuk az összefoglalóból.

Fanni és Ádám nyerte az erotikus fotózást, vagyis rájuk szavaztak a legtöbben a VV7 oldalán, így jutalmul mehetnek a nyugiba, romivacsira. Koccintsunk a kamu-kibékülésünkre! - kezdi Fanni.


 

Nyomulsz mindenkire, hogy izgalmas alfahím legyél!


Tetszel, mint férfi, de a belső értékeiddel vannak problémáim. Van vonzódásom Dennis felé is - fejtegeti az édibédi lány az eddig is mindenki számára nyilvánvaló véleményét. Belekezd az önbizalomhiányos dumába, hogy Dóri a gyönyörű csaj, ő meg hiába kardiózik, csak nem úgy néz ki, ahogy ő akar. Cicázásba torkollik a szövegelés, ki, kivel volt bántó, meg jó fej, te kerülsz engem, nem is, te engem stb. Olyan jól sikerül a tényfeltáró nagy beszélgetés, hogy mennek is a szaunába egy laza baráti masszázsra.



Ádám próbálja felnyitni Fanni szemét, hogy ne bízzon Dennisben, és ne hagyja alázni magát. Fanni bólogat, hogy nem kell az észosztás, tudja ő a helyét a (Való)Világban.


Úristen, hogy csúszunk, érzed?

De bizony csúsznak ám, méghozzá a masszászolajtól, úgyhogy mennek is zuhizni, ahol Ádám biztosítja Fannit: nehogy azt gondold, hogy berosáltam a Párbajtól, és azért akartam veled bratyizni! Nehogy! Mennek aludni, aztán virrad is az újabb - szám szerint a 31. - nap, mindenki kérdezi, hogy mi volt este. Maci persze, miről érdeklődik? Mit majszoltatok, finom volt, maradt belőle? Fanni ecseteli, hogy bár volt kísértés, de most vigyázott a pöcökre! Dennis büszke és nyugodt a hallottak alapján. De azért eltol egy kisfiús rinyát Reninek meg Macinak, hogy szerinte Ádám jobban bejön a lánynak, mint ő. Zsu meg eközben Ádámot gyúrja, ne aggódj, Dennis kimegy Párbajra, kint marad, és tiéd a csaj.

Laci és Zsu dumizgat Robinról. Nem tudják hová tenni, Laci szerint nagyon tra-la-la. Amit elsőre nehéz értelmezni. Zsu kifejti, hogy Robin befeszült, ami érthető, ha Ádám pont Dóri fenekét bírja simizni. Zsu halál komolyan állítja, hogy ha neki bejönne valaki a Villában, tuti nem produkálná magát, csak azért mert a játék szempontjából érdekes. Nem, mi? És akkor az első este Dáviddal, az mi volt, Zsuzsilány? Botrány, hogy a többiek így akarnak érvényesülni - vélekedik. Aztán fúj egyet a címlaplányra is, aki kezdi nála rezegtetni a lécet, Laci tudta, és meg is mondta az elején, hogy szépen-lassan mindenki megmutatja… Zsu vissza is kérdez, hogy lökjed koma, én mit mutatok? Kár volt ezt a kérdést bedobni, műsorvezető kisasszony, mert máris kapja a kíméletlenül őszinte választ az arcába:

Te egy kib@szott hataloméhes nő vagy!

Ezzel egy időben a cigiskanapén Edina Danival kokettál: te, figyelj, jó fej ez a Zsu meg minden, de ha érdeke úgy tatja, majd idővel, tuti rámegy Lacira. Meg az is előfordulhat, hogy robbantana, na nem vajat a mikróban, hanem az Edina-Dani bandát. A budai fiú szerint ez lazán benne van a pakliban, azért mert hálna vele, még látja, hogy egy törtető bige a csaj. Edina végül arra jut, hogy:

Ebből tud nekem nagy kattogot csinálni.


Erkölcsi bizonyítványt oszt a Kiválasztott
, épp hogy csak elkezdi olvasni a Legbefolyásolhatóbb címet, Daninak van önkritikája, meg már ismeri is Reni véleményét erről oda-vissza, így már pattan is érte, szinte önként és dalolva. Meg is indokolja, mintha tudna bármi újat mondani a témában: persze, hogy Zsu miatt kapod, te kis pincsi kutya!

Lehet, hogy van már saját gondolatod, de ha úgy adódik, Zsu ezt megreformálja.

Reni úgy viselkedik egyébként, mint egy osztályfőnök, aki az év végi biziket osztja, és mindenkihez fűz egy-két magvas gondolatot. Jön a Leggonoszabb cím, ezért Zsu jelentkezik, de a keménykezű lány, ülteti is azonnal vissza. Lacinak adja ezt a megtisztelő titulust. A facér nem sértődik meg, nem nagyon érdekli. Edina meg is védi, mintha bárki kérdezte volna. A leghazugabb Edina. Az érv: hogy képes volt Vikcsu szemébe hazudni. Naná, hogy kiakad. Eléggé!
 

Hogy jössz azzal, hogy ilyen jelzővel illess engem?!

  A legkétszínűbb Zsuzsa. Hiába mondogatja Reni a beköltözés óta, senki nem hisz neki. Zsu már meg se lepődik, mosolyogva megköszöni a színész- és hittérítőnőnek. A legerkölcstelenebb Fanni, aki hihetetlen büszke a mocskos szájára:
 

Bárki, bármit mond, engem így kell elfogadni, úgyhogy b@assza sas, nagyon köszönöm!

 Fanni privizésre invitálja Dórit a fürdőbe. A barinő már csoszog is be, kajával a kezében, csámcsogva érdeklődik, mi a szitu? Megbeszéltük, hogy számíthatunk egymásra, gyere, segíts, itt a leírás, hogy mit, hogyan kell. Dórinak megakad a falat a torkán, ejj, de király, terhes vagy?

Te normális vagy, ti úgy simán izéltok?

Dennis mondta, hogy kérjen tesztet, mert lehet, hogy gáz van. Ilyen fajtát még nem csinált, és már betűzi is, hogy hova kell pisilni. Dóri úgy eszegeti tovább a salátás szenyát, mintha nagyszünet lenne a suliban, és két falat között megjegyzi párszor, hogy talán gumit kéne használni. Izgalmas percek következnek, várják az eredményt: egy csík, huh! Megnyugodtak. Majd Fanni megjegyzi, hogy volt már pár ilyen szorult helyzetben…
 
A Kihívás perceit élhetjük újra, Reni hadarja a magáét, megszívatja Edinát azzal, hogy felállítja, és végül Danira köti a zöld kendőt. Rafkós, de láttunk már ilyet a VV-k történetében, ráadásul színésznő létére úgy zihál, mint aki a lovitól futott a Camponáig. Dani-Edina-Zsu már vonul is ki cigizni, Dani csak azt nem érti, hogy lehet nála lejjebb szintre süllyedni. Így végiggondolva, tényleg kifacsart és vicces. Rá is kérdez Reninél, majd a lány közli:
 

- Emberileg nem vagyunk egy szinten!
- Hát, ezt én se gondolom!

 
És már jöhet is az állj mellém, támogass! Senki nem okoz meglepetést és csalódást: Edina a gyenge pontjának tekinti Danit, és a végsőkig harcol érte. A nehéz időkben jól jön a segítség, ezt viszonozza Zsu. Laci dzsentölmanusnak tartja Danit, beáll mögé, Robin most tuti biztos abban, hogy jó helyre áll, és támogatja a hegylakót. Ádámnak nyilván esze ágába nincs Reni mögé állni. Dórinak Reni a lelkitársa, ez eddig nemigen tűnt fel, mindegy, mellé áll, ahogy Fanni is. Maci szerint, ha Reni visszajön, az őőőőrület nagy port fog kavarni, kis híján szerelmet vall neki, és persze hogy a keménykezűt fogja erősíteni. Akárcsak Dennis.
 
#ValóVilág#terhességi teszt#áldott állapot#szex#dennis#fanni#dóri#laci#maci#edina#dani#erkölcsi bizonyítvány#reni#kihívás#robin

Címlapról ajánljuk