ValóVilág

Reni nagy meglepetést okozott

rtl.hurtl.hu

2014. december 17. 22:36

Dani jól megkavarta a szálakat, összeugrasztotta Fannit és Dennist, sőt Ádámra is ráharagította a fél Villát. Este mégis ő pillázhatott a leginkább.

Egy „szokásos” este: Ádám feltérképezte Dóri fenekét, csonthártyagyulladásig masszírozta.



Maci úgy horkolt, hogy a füles lerepült a fejemről, Fanni és Dennis közben egymásnak ugrottak. Maci ezt megneszelte, hallgatta a nyögéseket, majd mikor csönd lett, megkérdezte: végeztetek? Fanni megint sipákolt: jaj, mit gondolhat most anyukám. Dennis szerint azt, jól van lányom, jó méretet választottál. Fanni visszatért a hálóba, ahol Ádám azzal fogadta, hogy hiányzott neki az éjjel. Fanni nem dőlt be a csajozós dumának, lefosta Ádám fejét egy unikornissal, majd közölte vele: „azt hiszed, te vagy itt a helyi basszájba?” Persze mindezt cukimukin, ahogy csak egy édibédi tudja. Dennis mikor meglátta ezt, vágta a pofákat. Fanni már loholt is utána: de az nem is úgy volt! A komisz úgy gondolja, aki ennyire próbál magyarázkodni, annak vaj van a füle mögött. Lehet ő a szamár és Ádám a ló? Tettrekész tovább bókolt Fanninak és közölte, mostantól ő bekedvesedik, de vajon ettől Fanni nedvesedik? Édibédi nemcsak a fiúkban lobbantotta lángra a vágy tűzét, kishíján magukra gyújtotta a Villát is, ugyanis papírostul tette be a vajat a mikróba…

Laci fiú és Edina egy kis fogócskával „virágozták” be a napjukat: volt birkózás, „gyermekesség”, mert arra szükség van, Laci aztán bekeményített:

„Mondd azt, hogy egy szexéhes állat vagyok!”

A facér biztos benne, hogy Edina egy lepedőakrobata. A tűzrőlpattant fantáziáját is izgatja, milyen lehet a srác az ágyban, de próbálja elnyomni a kémiát.

Zsu közben közölte Danival, fogja vissza magát ő, mert neki elege van és hamarosan robbanni fog. „Figyelj csak ide, nő vagyok, nekem, ha tetszik valaki, azért ne menjek oda valakihez, mert neked én tetszek, de nem tudom viszonozni, mert nem tetszel nekem?” Na, teccöl, nem teccöl, talán Zsunak is bizsereg valakire, csak nem mer lépni, mert mi lesz a Bt-vel és ezért frusztrált? Dani szerint félreértette Zsu, és elég felnőttek ahhoz, hogy kezelni tudják ezt. Ja, az első pohár italig.

A villalakók ezután egymás beteljesületlen álmait vetették papírra. Dóri Zsuról rajzolt, aki nem nyerte meg a VV-t és sírva bandukolt kisfiával. Reni Macinak festette meg, hogy nem mehet hozzá feleségül. Dani rajza kavarta a legnagyobb port, ő az Ádám-Fanni-Dennis szerelmi háromszöget örökítette meg. Dennis csak annyit fűzött hozzá:

„Lehet, hogy csóktesók vagyunk, de lyuktesók nem”

Dennisnek rosszul esett, hogy Fanni mindenki előtt publikussá tette, hogy tetszik neki Ádám. Dani boldog volt, hogy jól megkavarta a szart. Dennis aztán odamart Fanninak. „Szóljál, ha van valami köztetek, mert akkor gumit húzok a farkamra”. Ott is hagyta a lányt, aki próbálta visszanyelni a könnyeit, inkább a haján vezette le dühét.



Dennis Edinától és Danitól kérdezte, minek kellett ezt feszegetni? Ők épp magyarázkodtak volna, de kiderült, nem rájuk, hanem Fannira van ki a komisz, így csak bólogattak. Dennis próbálta összekaparni magát, megfejtette:

„Akkor lesz tuti ez az egész, ha kiviszem ezt az úszóg*cimestert innen”

Maci nem értette, miért Ádámra bukott ki, hisz nem a fiú közeledik Fannihoz, hanem épp fordítva.

Borban az igazság, mondják, hát a villalakók is próbálták kideríteni, kivel hányadán állnak. Laci és Dennis újra meghányták-vetették a f*szkalapozást, Maci tovább feszegette a Fanni-Dennis viszonyt, megtudtuk, Fanni már kicsit többet érez Dennis iránt. Laciról is kiderültek dolgok, pl hogy ki akarja vinni Dennist és biztos benne, hogy vissza is megy, nemcsak ellene, bárki ellen. Dórinak nem tetszett a fiú hozzáállása, ezt elrappelte:



Ádámot az érdekelte, mennyire zavarja Dennist, hogy Fanninak nem közömbös. Dennist csak a kéz simi b*szta föl. Zsu is ezt a kérdéskört boncolgatta tovább. Fanni óriási dilemmába keveredett. Izgatja Dennis, de sokat veszekednek, ezért szóba jöhetne Ádám is, aki külsőre bejön neki, de sajna belül rohad a fiú. „Tiszta sunyi, kétszínű alj”, úgyhogy össze van zavarodva.

Robin Dóritól érdeklődött, miért őt választotta a fotózáson, ha Ádámmal nyomkodtatta a popolóját. Dóri csak így ismerkedik, pont. Robint nagyon érdekli a címlaplány, gyűjti még az erőt, hogy meglépje, amit meg kell. Várjuk Robin! Maci kapta az utolsó kérdést, szerinte bárki ellen visszajönne Reni. Ádámnak kinyílt a csipája, azt kívánta ugyanis Macinak, hogy vasárnap veszítse el Renit. (Hétfőn lesz a Párbaj, de ezt ők nem tudják.) Maci ezen a gonoszságon brutál mód kiakadt, rögtön elmondta a slepjének. Fanni és Dennis egyből bíztatta a keménykezűt, hívja ki Ádámot.

Az Összefoglaló után megkezdődött a második Kihívás. Felelevenítettük, kik és milyen indokokkal rakták a keménykezűre a jelet, majd belekukkanthattunk Reni fejébe. Lilu érdeklődött, Fanni kiingázta-e ki lesz a kihívott, Fanni próbált hárítani, nehogy lebukjon: „Lilu, te szerintem másik műsort néztél”.

Reni a riportban elmondta Lilunak, erős embert nem akar kihívni, mert vissza akar menni a Villába. A gyenge emberekkel viszont egy szintre helyezi magát. Ők Robin, Dani és Ádám. Robin kísértés neki, ezért nem őt viszi. Lacit erősnek gondolja, ezért őt sem. Ádám eszébe se jutott eddig, de pár napja provokálja a srác, ezért akár rá is tehetné. Daniból hiányolja az alázatot, végül Edinát felállította, elmondta neki, ha ismerné, nem mondott volna rá olyanokat, amiket a Kiválasztáson. Aztán rafkós csavarral megkérte Edinát, kösse fel Danira a kendőt. Reni úgy érzi, Danival egy szinten állnak, nem gyengébb vagy erősebb egyik a másiknál. A hegylakó bár nem nagyon tapasztalja Reni jelenlétét, nem fogja lebecsülni a Párbajon.

Ha még nem lett volna elég a meglepetésekből mára, kaptunk egy kis ízelítőt a holnapi Összefoglalóból: Jön a VV-baba? Fanni bekapta a legyet?

A Kihívás minden részletét visszanézheted az RTL Moston!

 

#ValóVilág#kihívás#reni#dóri#fanni#dani#dennis#robin#laci#edina#maci#zsuzsa#vv7

Címlapról ajánljuk