ValóVilág

Fannit csak Dennis tudja lázba hozni

rtl.hurtl.hu

2014. december 16. 22:00

Erotikus fotósorozat készült a Villában. Villantak a vakuk, domborodtak a telt idomok. Miközben mindenki igyekezett a legjobbat kihozni magából, Fanni azon kesergett, hogy belőle csak Dennis tudja kihozni az állatot.

Reni a Kiválasztás után keményen nekiment Ádámnak és Edinának. Nem azon lepődött meg, hogy kitől kapott jeleket, hanem a hülye indokokon, amit hozzá társítottak. Dennis szerint Ádám, Robin és Edina nagyon befolyásolhatóak, és valaki dróton rángatja őket. Közben Maci teljesen kiakadt, hogy egyre csak fogynak. Ha Reni kiesne, az nagyon megviselné, mire Dennis méltatlankodni kezdett, hogy szerinte tuti visszajön. Maci erre párás szemmel közölte, hogy szerinte is, de ha mégse, ő nagyon rottyon lesz. Ha kint várná egy ilyen lány, mint Reni, ő egy életet leélne vele.

A Villában felütötte fejét az unalom, ezért Maci úgy döntött, itt az ideje, hogy a Troll Bt. újra akcióba lendüljön. Ezért szellemidézésbe fogott, az áldozat pedig nem volt más, mint Edina. Ezzel a húzással azonban Maci kicsit túllőtt a célon, Edinának ugyanis 3 halottról kezdett beszélni, ami a lányt az őt ért családi tragédia miatt meglehetősen érzékenyen érintette, ezért zokogásban tört ki. Később szegény Edina még magyarázkodott is, hogy ne haragudjon Maci, de ezt a fájdalmat még mindig nem tudta elengedni.

A dolog olyan nagy hatással volt a többiekre, hogy még másnap reggel is erről beszéltek, majd Maci kitalálta, hogy egy másik (valós) szuperképességével is élni akar. Szeretne Renivel a Villán kívül eltölteni egy romantikus éjszakát. Erre azonban a keménykezű lány csak akkor hajlandó, ha ő tér vissza a Párbajról, a megmérettetés előtt nem akar másnak látszani, mint ami.

A villalakók párokat alkottak, azért, hogy minél szexisebb fotók készüljenek róluk. Reni Dennist, Dóri Robint, Fanni Ádámot, Zsu Lacit, Edina pedig Macit választotta. A tűzrőlpattant lány elég ütős indoklással állt elő:

„Te túlsúlyos vagy, én meg vékony, ezért k*rva beteg képek készülhetnek majd rólunk”

Egyedül Daninak nem jutott pár, ő a fotós szerepét vállalta magára, aminek kifejezetten örült, mert nagy kihívásnak élte meg. A fotózás előtt nagy volt a sürgés-forgás, a lányok sminkeltek, próbálgatták a szexi ruhákat, és a pózokat, hogy a legjobb formájukat hozzák, amikor majd villannak a vakuk.



Dóri eközben a cicijeit igazgatta.



Zsu nehéz helyzetbe került, mert nyerni akart, de Danit se akarta megbántani. Dani számára is fura volt a szitu, hogy ennyire intim helyzetben látja őket, de profin kezelte, sőt még azt is megígérte, szól, ha túl közönségesek lennének a képek. Dennis kifejezetten élvezete a közös fotózást Renivel, egyre inkább kezdi meglátni a lány szemében a tüzet és a tehetséget, jelentsen ez bármit is az ő olvasatában. Fanni közben a választásán fanyalgott, Ádám nem tudta úgy kihozni belőle az állatot, mint Dennis, a puncibizsergéstől pedig olyan messze volt, mint Makó Jeruzsálemtől. Na, jó talán egy hangyapöcsnyit érezte, de nem többet!

A szexi képeket itt megnézheted!

Dennis és Fanni elvonultak a nyugiba, hogy megbeszéljék a dolgaikat. A beszélgetés részén hamar túllendültek, és a főszerep ismét a testiségé lett.


Fanni, ha nagyon koncentrál, még a szemeivel is tud beszélni, ez ezúttal is sikerült neki, olyannyira, hogy Dennis egyből közölte:

„Ne nézz így, mert feláll a f@szom!”

Majd ismét akcióba lendültek a paplan alatt: Fanni rácuppant a kis Dennisre, „lazán, faszán, de igazán”, de két ember között, akik közel kerülnek egymáshoz ez alap, és hát ő ilyen, nincs erről mit beszélni.
 

A műveletet azonban nem fejezte be, mert menet közben elszégyellte magát. Ez a Villa komiszát elég érzékenyen érintette, meg is világította Fanninak egy szemléletes példával.

„Ez olyan, mintha befeküdnél 10 percre a szoliba, de 5 után kikapcsolnám a gépet”.

Az édibédi csaj csak pillázott, valószínű célba talált a hasonlat.

„Mekkora egy ribi vagyok, szoliért szopok!"

A többiek közben Ádámot nyúzták, és látták el jótanácsokkal, hogy hogyan kellene elhódítania Fannit. Zsu és Edina mondták a tuti, de Ádám csak hajtogatta, majd ő tudja, mit hogyan kell csinálni. Később mosogatás közben Fanni mellé keveredett, ahol megbeszélték, hogy ki a sunyi, ki a ló, meg ki a szamár.
 
#ValóVilág#szexi fotózás#erotika#vv7#reni#fanni#dennis#laci#dóri#maci#dani#zsuzsa#edina

Címlapról ajánljuk