ValóVilág

A Nyugimotelben party virsli volt a menü

rtl.hurtl.hu

2014. december 12. 22:00

Megnyílt a kocsma, a kemény munka és a pia persze összehozta a fáradt melósokat. Edina és Laci, na meg Fanni és Dennis is újra egymásra találtak.

Daninak nem igazán megy a seprűkészítés, ezért szinte még az alapvető szükségleteit sem tudja kielégíteni. Ezt elég nehezen viselte, azt meg különösen, hogy Zsuzsa magától nem akart neki segíteni, úgy kellett mindig könyörögni neki. A Villa rafináltja nagy kegyesen bevállalta, hogy felesben vesznek egy cigit. Robin és Ádám ezen kiakadtak, mivel Zsuzsa egymaga annyit keresett, mint a többiek összesen. A rafinált azzal védekezett, hogy félre kell tenni, mert be akar szállni felesben a bárba. Mert ez a hét nemcsak a munkáról szól, hanem arról is, hogy ki tud többet üzletelni. A többiek viszont nemcsak Zsura voltak mérgesek, hanem Lacira is. A facér srác még az ásványvizet is megvonja magától, a többiek pedig em értik, mire fel ez a nagy spórolás.

„Zsu meg Laci egész nap úgy viselkedtek, mint valami földesúr”

Laciéknak a gyengéd rábeszélés hatására aztán leesett a tantusz, megígérték, hogy MÉG ennél is többet fognak beleadni a kajába. A bejelentésben persze volt némi irónia, amit nagy röhögés kísért.

Lacinak igazán jól megy a sora, övé a bolt, Zsuzsával közösen ő üzemelteti a Nyugimotelt, ráadásul egy zártkörű pályázaton még a kocsma üzemeltetési jogát is elnyerte. Megnyílt hát a kocsma, egyből be is indult a buli a Villában, a melósok végre kiengedték a gőzt.



Laci Fannival ropta odabent, ami Edinának kicsit rosszul esett, ezt nem is akarta letagadni, ezért inkább kivonult Robinnal Holdat ugatni, illetve nézni.

„Ciki, nem ciki, nekem tetszik a Laci”

Közben Laci és Ádám hasonlóan emelkedett hangnemben beszéltek erről bent a Villában. Ádám még hozzátette, hogy ő egyszer részegen biztosan meg fogja csinálni Fannikát. Laci aztán kiment Edinához, majd a Villában nyakába vette és vasalóstul folytatták a csapatást.


Majd másnap korrekt módon summázta az este történéseit.

„Edina, ha be van rúgva, állandóan letámad, én csak áldozat vagyok”

Közben a Fanni-Dennis vonalon is beindult a buli. Dennis kibérelte a Viilamotelt, hogy egy éjszakát végre a drága kis Fannikájával tölthessen. Alig várta már, hogy beletúrhasson a hajába, és hogy érezhesse a nedves kis pöckét.


Az estét Fanni is nagyon élvezte, hál’Istennek azt is elárulta, hogy miért: leginkább Dennis szerszámában leli örömét, ami iszonyat nagy és tökéletes. És nem utolsó sorban:

„Végre nem olyan, mint egy party virsli”.

Dennist csupán egyetlen dolog feszélyezte, méghozzá, hogy újra takaró alatt kellett szexelnie. Így nem tudja úgy váltogatni a pozitúrákat, pedig szívesen dobálná már Fannikát ide-oda.
 

Másnap korán reggel, a dermesztő hidegben a seprűkészítők kezdték meg először a napi műszakot. Dani akármennyire is próbálkozott, úgy érzi, hogy ez a meló napról napra szarabbul megy neki. Szegény, pedig már kezdett örülni, hogy ráérzett a rőzse összefogására, a végeredmény viszont mégse hasonlított egy épkézláb seprűre. Dennisnek sem nagyon fűlött a foga a munkához, lefagytak a kezei meg a lábai, ezért úgy döntött, hogy még jóval a munkaidő lejárta előtt, visszalopózik Fannihoz, hogy a kis Dennist is jó helyen tudja még egy darabig.



A lopott pásztorórának később meglett a böjtje, hiszen a Villa komisza nem sokat keresett aznap.

A Főnök jött és mindenkinek kifizette a bérét, a legtöbbet megint Zsuzsa keresett. Reni és Robin viszont ismét elég rosszul zárták a napot. Robin még soha életében nem érezte magát ennyire megalázó helyzetben, hiszen egy nő tartja el, amit annyira nehezen visel, hogy nem is bírta visszatartani a sírást. Fanni is kiakadt, hiszen hiába csinált ma több tésztát, a fizetése nem követte ezt a növekedést. A helyzetet tovább súlyosbította, hogy még az adóhatóság is rászállt a Villára, 15 ezer Villa krajcárra bírságolták őket, amit másnap reggelig kellett befizetniük.
Dennis most  is megmondta a tutit, legyen több a fizetés, és akkor majd többet is tud adózni!

A villalakóknak elege lett a minimál munkakörülményekből és az alacsony bérekből, ezért a seprűkészítők vezényletével sztrájkot hirdettek. A tészta – és szappankészítők nem akartak először beállni a sorba, de a szakszervezeti gyűlés végére mindenkit elragadott a sztrájkhangulat.
 
#ValóVilág#pásztoróra#fanni#dennis#edina#laci#dóri#reni#robin#zsuzsa#maci

Címlapról ajánljuk