ValóVilág

Laci kigolyózta Macit, de ráfaragott

rtl.hurtl.hu

2014. december 11. 22:00

A zabálnivaló elveszette boltját, így koldussá lett. Mindezt a facérnak köszönheti, aki szuperképességét használta fel. Volt egy kis csavar azért a dologban. Hogy ki nevetett a végén, megtudod a cikkből!

Maci ünnepélyes keretek közt megnyitotta a boltját. Mire végigmondta a beszédét, Laci megkongatta a harangot, és szuperképességével elvette a zabálnivalótól az üzletet. Maci nem bánta, mert ő úgyis meg akart dolgozni a betevőért. Laci azonban nem volt tisztában minden szabállyal a bolttal kapcsolatban, és Fanni ennek kifejezetten örült, szerette volna, ha a facér a magas lóról nagyot esik. Dani, Zsu és Ádám díjazták, hogy Laci revansot vett, Fanni és Reni pedig nagyon sajnálta a nagy Mackót. Laci úgy értelmezte a korlátlan ételfogyasztást, hogy bármennyit ehet ingyen. Ki is adott kis csapatának egy csomó kaját, sőt még a nyugalma árát is megvette Macitól, aki egy kis pénzért kint aludt a nappaliban. Zsu közben tovább örömködött azon, hogy Maci büszkesége gallyra ment. Közben Laci, Robin, Ádám és Edina megalapították a Tettestárs Kft-t és társultak a Zsu és Dani alapította Cinkostárs Bt-hez.

Jött a levél: mivel Maci munkanélküli, alapellátásban részesül, vizet és kenyeret kap, ráadásul kizárólag a nappaliban aludhat. Zsu vihogott, mint egy veszett hiéna.



Macinak ez fájt, nem értette, miért kell kinevetni, csak mert szegény lett. Azt dörmögte, meg fogja még bánni Zsu, hogy így viselkedik vele. Laci állítja, nem a szegénységén nevettek, hanem annak örültek, hogy spórolhatnak az alváson. Maci úgy gondolja, hogy javíthatatlan fokozatba lépett a kapcsolata Zsu-val, amelynek csak Párbaj lehet a vége. 

Kezdetét vette a második munkanap. Maci szép diszkréten horkolgatott a nappaliban, miközben Zsu és Dóri már gyártották a szappanokat. A címlaplány soha nem gondolta, hogy valaha is szeretni fog dolgozni, de rájött, a szappangyártás az igazán nekivaló meló. Szegény csóró Maci masszázzsal próbált egy kis pénzhez jutni, Fanni be is nevezett volna rá, de nem futja neki sem ilyen luxusszolgáltatásokra. A zabálnivaló már hitelbe is nyomkodta volna, de édibédi hallani sem akart róla. Fanni nagy tervekkel vágott neki a mai munkanapnak, bizonyítani akarta, hogy nem egy elkényeztetett p*csa, és a legfrankóbb tésztát ő tekeri. A baj már csak az volt, hogy nem tudja, hogy néz ki a csigatészta. A fiúk munkáskakaóval indították a műszakot. Dani lelkesen vágott neki a munkának, hogy legyen lóvéja estére, ám a hegylakón kifogott a seprű, el is borult az agya, szétkapta, mint melegvíz a hóembert.



Laci közben bevette Zsu-t a Nyugimotelba, mert jó üzletasszonynak tartja. Célközönségüknek Dennist és Fannit érzik. Vajon miért? Így az ő keresetükhöz igazítják az áraikat is. Dennis gürizik is, hogy a motelban lehessen egy kis entyem-pentyem, még ha fapados verzióban is.

Megérkezett a Főnök, azt tanácsolta, inkább a minőségre menjenek a villalakók, mint a mennyiségre. Fanni és Reni elégedett volt a fizujával. Edina is boldog volt a pénzével:
 

„Nagyon mennek a bizniszek”


Robin megnégyszerezte előző gázsiját, így futotta vacsira és reggelire is. A Főnök meglátta Dani seprűjét, egyből egy Cserháti dal jutott eszébe. Szerinte olyan volt, mint egy részeg kéményseprő. Mikor megtudta, hogy ráadásul Dani ivott is munka közben, megvonta a dellát. Zsu sokat keresett, félt is attól, hogy a többiek irigységből majd kikezdik. Minő meglepetés! Dóri nagyon élvezte, hogy többen keres a többieknél és szerinte bármelyik munkában megállná a helyét.

Dani és Maci kivételével mindenkinek van mit a tejbe aprítani, ennyi zsét szereztek a villalakók:



Maci érdeklődött munka után a Főnöknél, de nem kapott, mert:
 

„A jelenlegi gazdasági és világpiaci körülmények között ezt nem lehet megoldani”


A Főnök felvilágosította Lacit, neki is fizetni kell mindenért, amit a boltból elvesz. Lacit sokkolta a hír, undorítónak tartja, hogy nem mondta el neki Maci a játékszabályokat. Kis csapatát is beavatta a történtekbe, és egyből a bosszún törte a fejét.
 
#ValóVilág#munkahét#vv7#dóri#fanni#dani#dennis#robin#laci#edina#maci#reni#zsuzsa

Címlapról ajánljuk