ValóVilág

Viszlát dőzsölés, indulhat a munkahét!

rtl.hurtl.hu

2014. december 9. 22:00

Kemény napok elé néznek a villalakók. Meg kell válniuk mindentől, ami eddig alanyi jogon járt nekik: a finom falatoktól és a kényelemtől is. A lazsálás helyett kőkemény munka vár rájuk, a szigorról pedig régi ismerősünk, a Főnök gondoskodik majd.

Vikcsu kapott egy kis emlékfalat, egy fekete-fehér fotóval, na meg stílusosan egy uborkával, a villalakók pedig a kis szentély elé járulva elmondhatták, hogy mit éreznek. Fanni nem bírta ki sírás nélkül a búcsúzkodást, de még Dennisnek is könnyek gyűltek a szemébe. A szomorúság csak még tovább fokozódott, amikor felolvasták Vikcsu végrendeletét, aminek értelmében szuperképessége Renire szállt.. Ekkor már szinte tényleg mindenki az egereket itatta, Reni viszont annyira kikészült, hogy még másnapra sem tért magához.
Eközben Zsu, Edina és Dani taktikai megbeszélést tartottak a Cinkostárs Bt. belügyeiről. Kibeszélték, hogy Ádám és Robin gyenge és instabil, Lacit pedig ide-oda ingázik, ezért benne nem lehet megbízni. Eközben Fanni Reninek mondta meg a tutit a fürdőszobában. Az édibédi csaj kijelentette, akiket szeret, azokat még jobban meg akarja majd ismerni, de akivel nincs jóban, azokat úgy fogja majd figyelni, mint eddig soha. Sőt, még az is szöget ütött a fejébe, hogy mi van ha, Zsu a kinti életben nem is műsorvezető, hanem egy pszichológus, aki előre kitalálta, hogy hogyan fog bent viselkedni.

Zsuzsa lehetőséget adott azoknak, akik rátették a jelüket, hogy megbeszéljék a történteket és tiszta lappal induljanak
. Zsu és Laci megebszélték a konfliktusaikat, Laci átértékelte magában Zsu viselkedését és ő is szeretne részt vállalni a Cinkostárs Bt-ben, hiszen végtére is mindenki egy célért van itt bent. Renivel nem jutottak előre, a keménykezű csaj kijelentette, hogy ő sohase fogja neki elfelejteni, amilyen arrogáns, beképzelt fejjel bejött a Párbaja után, sőt ez fog neki erőt adni ahhoz, hogy minél előbb kivigye magával. Fanni szerint ő nem hetyeg a Villában, csak magát adja és ha kedve szottyan lekurvázni Zsuzsát, akkor továbbra is meg fogja tenni.

„Én nem hetyegek, nem csinálok semmit, csak magamat adom”

Macival volt talán a legrövidebb beszélgetése, a zabálnivaló srácot nem nagyon hatotta meg Zsu mondandója, az első adandó alkalommal angolosan távozott.
Dóri viszont elkezdett közeledni a lány felé, szerinte Zsuzsa teljesen megváltozott, egyáltalán nem az a lány már, mint aki bejött a Villába, szerinte ő nem egy rossz ember, így hajlandó neki megadni az esélyt, hogy új alapokra helyezzék a kapcsolatukat.
Közben Fanni, Reni és Maci ferde szemmel nézték őket és persze kibeszélték Zsu erőtlen tiszta lapos próbálkozását is. Fanni olyannyira beleélte magát a mondandójába, hogy még a feneke is ritmusos ringatózásba kezdett.



A Villában hamarosan kezdetét veszi a munkahét
. A lakók a tészta -, a seprű – és a szappankészítő valamint, a pénztáros munkák közül választhattak. A munkák közül a boltos feladat örvendett a legnagyobb népszerűségnek, amire rá is beszélték Macit. Laci viszont saját csapatának kifejtette, hogy ki fogja játszani a joker lapját, elveszi Macitól a pénztáros melót, és így lelki terrorban tudja tartani az ellenfél csapatát. Ezért cserébe annyit kér, hogy a következő Kiválasztásnál tegye mindenki Renire a jelét. Mert ebben a brigádban Reni "a szürke nyúl", aki csak úgy szimplán van.

A lakók nem igazán lelkesedtek a munkahétért, főleg Dóri készült ki.

„Én nem vagyok a munka hőse, és különben is, pont menstruálni fogok”

Rögtön elkezdték elspájzolni és az ágyneműtartóba rejteni a kajákat. Persze ennek nem volt sok értelme, hiszen a kamerák mindent láttak…
 
Majd megérkezett Péter, a Főnök
. A szigorú munkafelügyelő egyenként hívta be a lakókat egy állásinterjúra, hogy eldöntse, kinek melyik feladat passzolna leginkább. Dani mellébeszélt, Edina elsírta magát, Dóri pedig rácáfolt ez előítéletekre.

„Nem vagyok egy atomfizikus, de megvan a magamhoz való eszem”

A főnök meghozta döntését, ami lényegesen eltért a lakók eredeti terveitől. Dani, Dennis és Ádám seprűkészítőnek csaphat fel, Dóri, Zsuzsa és Laci állhat szappanmunkásnak. Reni, Fanni, Robin és Edina lesz tésztakészítő, Maci pedig a boltos. Fanni terve, hogy továbbra is a szépségiparban maradjon a szappankészítés révén, meghiúsult, pedig azt megtudhattuk, hogy ő bizony nem érzi jól magát, ha leesik a műszempillája, vagy éppen nincsen rajta smink.
 

A feladatkiosztás után a főnök elrendelte, hogy minden ágyneműt, kényelmes matracot, illetve az összes ételt is italt szolgáltassanak be a raktárba. Zsuzsa a nagy pakolásban még gyorsan bevágott egy utolsó konzervet, amin a főnök kellőképpen ki is akadt.
A lakók már most rettegnek az éhezéstől, főleg Dani. Az agyalás és kattogás persze már most beindult, hogy kinek hány órát kell majd dolgoznia, azért mennyi pénz jár majd és persze, hogy az mire lesz elég.

Dóri ma egy szomorú hírt kapott, meghalt ugyanis a nagymamája. Bence arról kérdezte, hogy ezek után szeretné-e folytatni a VV7 játékát, vagy inkább kijön a Villából. Dóri végül úgy döntött, hogy tiszteletben tartja nagyija kérését, küzdeni fog és nem adja fel.
 
#ValóVilág#csalódás#vv7#reni#vikcsu#fanni#dennis#dóri#edina#laci#maci#robin#zsuzsa#főnök#munkahét

Címlapról ajánljuk