ValóVilág

Nyögésektől és balhéktól zengett a Villa

rtl.hurtl.hu

2014. december 8. 21:51

„Fogd már be a pofád!” - Ez az a mondat, amelyet ma rengetegszer hallhattunk teljesen különböző szituációkban. Dóri szájából például azért, mert az Edina-Laci hancúrtól nem bírt aludni. Fanni is sűrűn hajtogatta, mikor szembesült azzal, Zsu volt az erősebb a Párbajon és a lány meg mert mukkanni.
 

A villalakóknál is járt a Mikulás, hozott piros sapkát, ütős zenét, remek hangulatot. Készülődéssel, tangás lányok látványával, borotvahabozó fiúkákkal, szóval lazán indult. Dani, mintha megérezte volna, mi lesz később, a buli elején megállapította, Edina mostanában túl sokat keresi Laci társaságát, és ezzel valamit kezdeni kell, mert elvonja a figyelmét a játékról. Edina bevallotta, vonzódik Lacihoz.


„Azon leszek, hogy eltávolodjak tőle, mert nem leszek holmi rongy”


Ment a tánci-tánci,



Laci és Edina kergetőzött, bent Vikcsu és Dennis hülyéskedett:



Maci meg kezdett depresszióba esni.
 

„Aki így néz ki, mint én, elmehet a p*csába, a világ legsötétebb bugyrába”


Dennis kedvesen érdeklődött:
 

„Most mi a f*szom bajod van?"


Maci magába zuhant, mert a lányoknak a bunkó, jótestű pasik kellenek.
 

„Nem vagyok egy Brad Pitt, nem vagyok egy matyóhímzés”


Ezt tudja magáról a zabálnivaló, de szerinte többet tudna adni egy lánynak, mert sokkal érzelmesebb, mint a sok üresfejű kigyúrt pasi.

Laci közben a nappaliban ölébe kapta Edinát és olyan heves csókolózásba kezdtek, hogy le is estek a kanapéról. Edinának nagyon bejött a vadulás. Épp a vasalódeszkán estek egymásnak, Maci tudósított:
 

„Ezek pornóznak, jaj nyalogassa, b*szom a száját”


Reni nagyon élvezte a mozizást. Edina Laci fülébe suttogta, hogy tetszik neki, hogy ilyen vad a fiú, Laci erre elkapta a lány nyakát és még keményebben csókolta.



Fanni aztán olyan fannisan diszkréten rákérdezett: Edina, na mi a szitu, látom nagyon vakon vagytok, dugtok ma? Kis f*sszal is lehet dugni – tette hozzá édibédi, de hogy került az információ birtokába, mi sem tudjuk. Fanni nem értette, Laci Dóri után miért épp Edinát választotta, aki „olyan papírzacskós csaj”. Edina utána odament magyarázkodni Daninak, hogy ez a játék része, szex nem lesz, de csókolózni azt kell.

A hálóban még hevesebben folytatódott, ami kint elkezdődött: Edina megnézte közelebbről, mi van Laci Télapó zsákjában, volt szkreccselés meg minden. Olyan jó latinos, asztalról mindent lesöprő témázgatás, hangos nyögésekkel, de ekkor olyan történt, amilyet még soha nem láttunk. Edina egyszer csak kipattant az ágyból, kiszaladt a nappaliba és fejét fogva jajveszékelt, hogy el akar tűnni. Fanni kérdezgette, mi a baj. Edina pánikolt, hirtelen mindenki odagyűlt. Fanni nyugtatgatta, Edinát az zavarta, hogy mindenki csúfolja, pedig nem is történt semmi. Fanni próbálta megfejteni a problémát:
 

„De most az a baj, hogy be vagy bizseregve és nem akarsz szexelni?”


Edina csak kiabált, hogy ne piszkálják.
 

„Nem b*sztam, b*szd meg!”


„Kussoljál már b*szd meg! – jött a válasz. Aztán mindenki artikulálatlanul ordított a másikkal, Dóri kussolt le végül mindenkit.

Edina Laci mellett ébredt, gyorsan kapcsolt és spurizott is onnan. Kellemetlenül érezte magát. Robinnak ment panaszkodni Edina, hogy őt megöli anyuka. Megkérte Robint, ha legközelebb történik ilyen, vigye el valahova. Reni közben Dórit felvilágosította, hogy tegnap jól helyre tette Edinát.
 

„Engem az se érdekel, ha 20-an b*sszák, de hadd aludjak már”


Tartott ki véleménye mellett a címlaplány.

Fanni a fürdőben konstatálta, Edina szempillája leesett. Hát, egy ilyen vad éjszaka után – reagált a tűzrőlpattant.

Laci a fiúknak elmondta, mi is történt valójában az éjjel: ráfogott a fütykösre, ő meg elkezdte ujjazni, és akkor kirohant a lány. Edina pont ekkor lépett be, a fiúknak is elmondta, reméli, anyukája nem csalódott benne. Lacit nem nagyon hatotta meg a dolog, hisz eddig sem volt a szülők kedvence.

A Párbaj napja virradt a villalakókra: Zsu a nyugiban eldarált egy imát, Vikcsunak közben Fannika megígérte, ha Zsu jönne vissza, kicsinálja. Édibédi rafkós tanácsokkal látta el a telhetetlent. Zsu közben Lacinak elmondta, ha visszajön, folyt. köv. Fannika tetőtől talpig beparfümözte Vikcsut. Laci közben elmondta, undorodik a csapatától. Edina csókolgatta Vikcsu kezét, majd rohant is Zsuhoz, akit jól megölelgetett. Zsu azt tanácsolta, ha nem jön vissza, maradjon Danival, és vegyék be Lacit és Ádámot. Edina is ellátta jó tanácsokkal, majd hosszasan ölelkeztek. Zsu elsuttogta, hogy azért nagyon fél.

Zsu búcsúját felelevenítettük.
 

„Vihetnénk tovább a dolgainkat”


Na, ez is elhangzott, rögtön meg is ütötte Reni és Fanni fülét ez a mondat. Rájöttek, Edina valamit kavar. A tűzrőlpattant tettette a hülyét, Dani sem tudta, mire mondhatta Zsu, legalábbis úgy csinált.

Zsu a Párbaj után győzelemittasan bevonult, Dani bömbölt, Reni sírva ordított torkaszakadtából. Edina egyből lecseszte Zsu-t, hogy elbaszarintotta a búcsút.

Fanni őrjöngött
:
 

Ki foglak csinálni, te büdös ku*rva, innen úgy fogsz takarodni, mint a ku*rva p*csa”


Zsu megpróbált reagálni, Fanni megint leüvöltötte:
 

„Fogd be a pofád, megértetted?”


Zsu, hogy kicsit még borzolja az idegeket, érdeklődött, kíváncsiak-e a százalékokra. Persze elárulta: 28-72 az ő javára. Danival összepacsizott, Reni állította, hogy csak kamuzik. Fanni elkezdte Edinát is piszkálni, hogy nem nagyon viseli meg, hogy nem Vikcsu ment vissza. Reni és Fanni szájából egyszerre hangzott el:
 

„Te is kétszínű ge*i spicli vagy!”


Edina mondta a magáét, Zsuzsa is belekezdett volna, Fanni viszont hamar lekeverte:
 

„Leszarom, húzz be a szobába!”


Zsu ezen már kiakadt, aztán jött a sok-sok „fogd már be a pofád!”

Zsu bejelentette, elfoglalja Vikcsu helyét. Reni egyből kiakadt, hogy oda mellé tuti ziher, hogy nem fekszik, őt aztán nem fertőzi meg a rossz energiáival! Zsu ezután berohant a hálóba, fia képét szorongatta és zokogott.

Maci soha nem fogja elfelejteni Zsu bárónős képét. Laci elmondta, Zsu visszajövetele teljesen megnyirbálta a többiek magabiztosságát, ergo mindenki be van szarva. Reni nekiment Daninak is, hogy a családdal jött a védőbeszédben. Reni és Fanni elvitték az ágymatracot, hogy Zsu be ne feküdhessen. Zsu közben Edinának mesélte, hogy jó volt a Párbaj. Fanni a hálóban Reninek elbőgte magát. Kitervelték, ki kell zökkenteni Edinát.
 

„De hogy? Olyan hülye, mint a segg!”


Laci, Dani, Edina, Ádám és Zsu közben a nappaliban arról beszélgettek, hogy míg Edina felvállalta a véleményét, Ádám nem. A tettrekész elismerte. Fanni közben csatlakozott Macihoz és Dennis-hez, és megállapították, ők lettek a kisebbség. Zsu kijelentette, a Cinkostárs Bt. élesítve azzal, hogy visszajött. Dóri a zuhanyzóban békejobbot nyújtott Zsu-nak. Megígérte, nem fogja támadni, csak, ha okot ad rá.

#ValóVilág#zsuzsa#fanni#reni#dóri#dani#dennis#vikcsu#robin#laci#edina#maci#vv7

Címlapról ajánljuk