ValóVilág

Hiába a nyolc kiválasztó jel, Zsuzsa nyerte meg a Párbajt!

rtl.hurtl.hu

2014. december 7. 21:00

Heves szócsaták, szuperképességek, érvek és fél-érvek csaptak össze a VV7 első Párbaján, ami óriási különbséggel zárult, egyikük fölényes győzelemmel térhetett vissza a Villába.

Hiába költöztek be a lakók a Villába, a Mikulás így is meglátogatta őket és természetesen osztogatott ajándékot és virgácsot is, kinek-kinek az érdemei szerint. A villalakók nagyon örültek a falatnyi gyerekkornak, és a meglepetésnek, így előző este mindenki örömmel suvickolta a cipőjét és másnap fejvesztve rohantak az ajtóba meglesni, hogy ki mit kapott.

Fannikának nem a gyerekkora jutott eszébe, hanem egy meleg érzés csapta meg a lelkét, a testét és az agyát!

Zsuzsa és Edina sírdogálva lelkiztek az udvaron, a rafinált csajnak nagyon nehezére esett átvészelni a Mikulást a kisfia nélkül.

Egy valakinek különleges ajándékot is hozott a Télapó: Robin is kapott egy szuperképességet. Ez pedig nem volt más, mint a dupla kiválasztó jel, amellyel egyetlen alkalommal élhet egy Kiválasztáson.

De nemcsak a villalakóknak vannak szuperképességei, hanem Lilunak is, és ezt az információt a műsorvezető nem tartotta meg magának.



A két párbajozó sajtótájékoztatót tartott, amiben mindenki megkérdezhette az őket leginkább érdeklő kérdéseket. Nem kellett sokat várni, hogy elszabaduljanak az indulatok. Zsuzsának egyből nekifeszült mindenki, hogy miért nem cserélte el Dórival a szuperképességét, hogy nem tartja-e gyáva húzásnak, hogy Vikcsut hívta ki Párbajra és a többi. Vikcsu állítólag túltette már magát ezen a dolgon, ehhez képest azt tervezi, hogy vasárnap, a stúdióban porig alázza majd ellenfelét, ugyanis ő egyáltalán nem emlékszik olyan konfliktusra, ami miatt őt kellett volna kihívni.

„Nem vagyok kertész, hogy gyökerekkel foglalkozzak”

Megérkezett Zsu szuperképessége, VV Attila formájában, aki megnyitotta Párbajiskoláját.
  Edina sokat vívódott: egyrészt Vikcsu személyiségét közelebb érzi magához és meg is ígérte a lánynak, hogy sohase fogja őt hátba támadni, az viszont nagyon idegesíti, hogy a többiek így támadják Zsut, és ő nem tud a Zsu ellen lenni. Attila meggyőzte a lányt, hogy maradjon bent velük, nézze meg a „kampánystáb” munkáját és döntsön. Edina végül nem állt át Zsuzsa táborába, semleges maradt, de a Párbaj-felkészítésen azért részt vett, tanult és fülelt. Attila felkészítés címén azért lazán ráment Fannira, aki le se tudta volna tagadni, hogy az egykori VV-győztes hatása alá került.

Az igazi Párbaj megrendezése előtt a lányok legnagyobb támogatói, Dennis és Dani szájbokszban mérték össze tudásukat.
A meccsen mindenki hozta a maga formáját, Dani az értelmiségi-érvelőst, Dennis az odamondogatós, alpárit.



A döntő szó a semleges Edinánál volt, aki végül Dennist jelölte ki győztesnek. Zsuzsa ismét kellően kiakadt, szerinte Dennis ezúttal nagyon elvetette a sulykot, nem is értette, hogy jön ki az ember száján ennyi mocsok.
 
Az Összefoglaló után kezdetét vette a ValóVilág 7 első Párbaja. Zsuzsa jól aludt és nem bánta meg a döntését, Vikcsu pedig nagyon izgult, de bízott benne, hogy nem ezek az utolsó Villa-béli percei.
Elindult az utolsó 1 perc, Zsunak nem kellett sok lakóval vesződnie, csak attól a két embertől búcsúzott el, akik a legközelebb álltak hozzá Danitól és Edinától, majd elindult kifelé. Utolsó meglepetésként a szuperképessége, VV Attila még ott várta a folyosón, hogy néhány bölcsességgel még elláthassa. Zsuzsa teljesen elérzékenyülve érkezett meg a stúdióba,
néhány pillanatig nem is jutott szóhoz. Elismerte, hogy nagyon rosszul esnek neki a benti megjegyzések, de a Villában nem omolhat össze.

Ezzel szemben Vikcsu tornádóként robbant be
a stúdióba és rögtön elkezdődődött közöttük a szájkarate. „Miszerint Zsu” nem igazán tudott mit felelni Vikcsu vádjaira, lényegében ugyanazokkal a dolgokkal hozakodott elő. Taktikai döntés vs gyáva húzás, ezen továbbra sem tudtak dűlőre jutni a párbajozók. A szócsata közben megnézhettük Zsuzsa és Vikcsu legjobb pillanatait, illetve azt, hogy a két lány a megismerkedéstől hogyan jutott el a Párbajig
. Dani és Reni kortesbeszédet mondtak védenceikért, majd mindenki elmondhatta, hogy kit vár vissza.
Nagy meglepetés nem ért senkit, Danin kívül az összes villalakó Vikcsut nevét mondta ki. Majd elérkezett az eredményhirdetés. Lényleges különbséggel, a szavazatok több mint 70 százalékkal Zsuzsa térhetett vissza a Villába!
 

A villalakók arcára szinte ráfagyott a mosoly, Dani pedig örömében sírva fakadt.
 
#ValóVilág#párbaj#vv attila#zsuzsa#vikcsu#edina#laci#dennis#dóri#fanni#maci#dani#robin

Címlapról ajánljuk