ValóVilág

Testnedvekben úszott a Villa

rtl.hurtl.hu

2014. december 1. 22:00

Dennis-nek köszönhetően ragad az egész Villa, hol egy kis isteni manna, hol egy kis kicsusszant büfi. Azért a többi villalakó is fröcsögött rendesen, főleg egymásra. Ragadjatok a képernyőre és olvassátok, hogy is volt ez:

Fanni mindenekelőtt tisztázni akarta Ádámmal, hogy tényleg Laci bíztatta-e arra, hogy nyomuljon rá. Megdumcsizták a viszonyokat, megtudtuk, hogy Ádámnak sok Dóri külsőre, Fanni viszont bejön neki. Fanni sérelmezte, hogy a tettrekész nem megy rá jobban, mire Ádám: de hogy, ha állandóan Dennis farkán lógsz? Fanni állítja, á az nem úgy van, Dennis csak szexuális eszköz, az úszómesterrel meg lehetne több is, de azért ő is érzi, kicsit kurvás, amit tesz. Ádám így nem tudja komolyan venni a lányt, de megbeszélték, hogy most minden happy, jó volt dumizni, csinálják máskor is.

Édibédi utána ment jelenteni Dennis-nek. Ő mondta, hogy nem fog befeszülni, ha Ádámmal akar kavarni. Megbeszélték, hogy köztük csak szex és más semmi, bár Dennis azért nem zárkózik el azelől, hogy legyen több, de nem lesz bábu. Fanni megint elmondta, hogy nem az esete, de isten se tudja miért, vonzódik hozzá. Dennis már azt is megfogadta, majd egyszer kibikkantja magát Fanninak. A komisz a riportban azért őszintére váltott, elmondta, nemcsak a „kis Dennis” akarja jól érezni magát, hanem a nagy is, ő is vágyna az ölelésre, csókra. Éjjel Dennis fűzte Fannit, menjenek a nyugiba aludni, mert a hálóban nem tud. Fanni kicsit kérette magát, aztán persze tipegett is kifele. Maci persze átlátott a szitán egyből:
 

„Csempészd be a moby dicket”


Fanni állította, csak aludni mennek. A többiek közben megbeszélték, hogy ez minden, csak nem szűzpöcök hozzáállás. Ádám számára kiábrándító volt az édibédi viselkedése.

Az infó sok volt: Fanni szőrös puncival és lábbal tényleg csak szundira készült, aztán persze entyem-pentyem
lett a vége.
 

„Annyira vonz ez az ember, hogy nem tudok parancsolni a peckemnek!”

 


Dennis törölközőt keresve konstatálta, megint bekergette Fanni a málnásba, aztán érdeklődött, hogy akkor holnaptól kerülik-e egymást. Fanni még mindig kitart amellett, hogy ez csak barátság extrákkal, a komisz viszont már annyira nem szeretné, ha más kolbásza után kajtatna az ő hajasbabája.

Másnap reggel az éjszaka nyomait felfedezve, („ott is tiszta ganaj”) Fanni és Dennis megbeszélték, nem mondják el senkinek az újabb eksönt. Dennis persze tudta:

„Ugyanaz a szisztéma, két nap múlva az egész pereputty tudni fogja”


Két perc is elég volt. Edina egyből megjegyezte, hogy milyen kisimult Fanni, az édibédi hárított, aztán Dórinak megsúgta: jó, azért volt dugi-mugi is. Fanni nem érti magát. Kicsit zavarja ugyan, hogy állandóan mutogatja Dennis a farkát, de valami nagyon vonzza a srácban. Komisz-származék maradt az ágyon meg Dennis nadrágján is, így reggeli küldetés volt a mennyei mannát eltüntetni úgy, hogy ne vegye észre senki. Mert ugye Dennis tartotta magát a megbeszéltekhez. Ádám és Laci közben kibeszélték Fannit, szerintük neki a legszarabb a pókerarca és egy palotapincsi. Dennis a fürdőben Fanniban erősítette, hogy a lány bejön Ádámnak, de az édibédi felháborodva kérdezte:
 

„Mit csináljak egy csicskával?”


Jött a levél, evésben kellett versenyeznie a két csapatnak, Laci és Dennis küzdött egymással. Tolták a tormát csípőspaprikával, mustárral tojásfehérjével. Laci öklendezett, de győzni akart.




Dennis szerint ő nyert, csak a nyelve később csusszant ki, Laci viszont úgy látta, ő ette meg a mustárt hamarabb. Mivel nem tudták eldönteni, ki lett a győztes, jött egy végső, mindent eldöntő küzdelem: egy kancsó tejet kellett lehörpinteni. Dennis érezte, hogy baj lesz:
 

„Ha ezt túlélem és nem hányom el magam, vagy nem szarom össze magam, én vagyok a raj.”


Hát nem lett raj. Dennis rohant kiköpni a büfit, Laci közben üvöltve örült győzelmének. Fanni leugatta egyből, hogy viselkedjen. Ádám cserébe leordította Fanni haját, mire az édibédi megtapsolta, enyit várt tőle.



Ezután megbeszélték Vikcsuval és Dórival, változás van, Lacira rakják a jelet. Reni nem változtat. Ádám Macinak puffogott, Fanni meg a fürdőben csicskázott tovább. Fanni számára megszűnt létezni Ádám, Laci és Zsu.

Végül a kiválasztás pillanatait elevenítettük fel, ahol ugye röpködtek Zsuzsára a jelek. Ezúttal azonban azt is láthattuk, mi történt utána. Laci, Ádám és Edina egyből magyarázkodni kezdtek a rafináltnak és bíztatták. Zsu aztán a szaunában Daninak bömbizett, fél, de nagyon vissza akar menni, mert nem akar hazamenni üres kézzel. Ádám és Laci jele fájt a legjobban neki, de nem szólt nekik, mert nem akart előttük sírni. Dani úgy látja, a facérnak nem volt töke másra rakni. Laci és Ádám is közben belopóztak a szaunába és elmagyarázták, nem puszira adják a bizalmat, bizonyítson Zsu, és jöjjön vissza. Dóri, Reni, Fanni és Vikcsu azt találgatták közben, kit fog kihívni az ősellenség. Reni úgy gondolja, Zsu gyengének tartja őt, márpedig biztos, hogy ő kinthagyja. Vikcsu összefoglalta:
 

„Otthagyjuk, mint eb a szarát”


Reni és Fanni újra az ingához fordult, ha már egyszer bejött a jóslat. Az inga azt mondta, Fannit fogja kivinni, az édibédi szerint Dani fogja rábeszélni, mert ő egy ge*iláda.

Édibédi még utoljára feltett egy jó összetett kérdést egy levegővel: „Ádámot csak manipulálják? Be van csicskulva? Rafkós? Sunyi? Kell tőle tartani mindenkinek? Manipulátor? Amúgy tetszem neki? Az inga nem győzött válaszolni, ezért nyomott egy nagy IGEEEN-t!


 
#ValóVilág#fanni#dennis#nyugiszoba#Játék#éves#ivás#laci#vita#vikcsu#valóvilág7

Címlapról ajánljuk