ValóVilág

Dávid távollétében is nagy port kavart a Villában

rtl.hurtl.hu

2014. november 28. 22:10

A szimpátiaszavazás utolsó helyezettje ugyan már nem lakik a Villában, végrendeletében azonban kicsit odaszúrt Zsuzsának és Daninak is, tovább táplálva ezzel az irányukban már egyébként is meglévő ellenszenvet.

Szarul indult a reggel. Az első cigi-kávé kombó után, kaja közben az ürítésről társalogtak a villalakók:
 

„Ahol van input, ott van output is”


Maci viszont olyat látott, hogy még a sz*r is megdermedt benne. Észrevette ugyanis, hogy Vikcsu, akit a bizalmasának tart, több másodpercen át gyanúsan nézte az ősellenség Zsuzsát, aki pedig - nagyon durva!!!- , de visszanézett rá! Maci számon is kérte a telhetetlent, de Vikcsu csak kamillázott, majd közölte, egészen addig jóban lesz vele, amíg alá nem tesz. Maci szerint nagyot fog koppanni. Vikcsu látszólag leszarta, ki mit gondol. Fanni is betoppant a fürdőbe, neki is feltűnt a szemkontakt. Vikcsu Macit egyelőre parkolópályára tette, nem tudja eldönteni, bízhat-e benne, vagy sem ezek után, majd Dórinak öntötte ki a szívét. A címlaplány szerint Vikcsu nagyon befolyásolható, azt kellett volna mondania, arra mosolyog, akire akar.

Dani és Zsu a szaunában közben újratervezés-módba kapcsolt, a szövetségük bővítésén dolgoztak. Edinát és Vikcsut szeretnék maguk mellett tudni, de a hegylakó a későbbiekben Ádámmal és Robinnal is szövetkezne. Fanni és Reni az agyalás helyett egy sokkal biztosabb módszert választott arra, hogy megtudják, ki áll mellettük és ki van ellenük. A nyugiszobában, a szolizások alkalmalmával szerzett boszorkányos képességével, a szellemek segítségét kérte, és bizony az ingától minden kérdésére tuti választ is kapott az édibébi. Kiderült: Dennis kétszínű, a második kieső lány lesz, aki nem Reni, hanem Zsuzsa! Reni és Fanni karácsonykor még bent lesznek, a tegnapi szimpátiaszavazáson tényleg Dávid kapta a legkevesebbet és Zsu több szavazatot kapott, mint Reni. Az inga vágta a szlenget is, tudta, hogy rezgett a léc Reni alatt. Fanni-Zsu párbajt jósolt, ahonnan Fanni megy vissza a villába.



Fanni már rá is izgult a párbajra, találgatta, mit vegyen föl, mikor csoda történt! Berepült egy pillangó, akit szerintük tuti az égiek küldtek nekik ajándékba. Maci betopppant, elbrummogta, hogy már délután is ott volt a molylepke. Fanni nem lombozódott le, egyből figyelmeztette Macit, ne bízzon Dennis-ben.
 

„Nem azért mondom, mert dugtam vele, csak féltelek tőle”


Különben is hosszú az orra, tehát megbízhatatlan – érvelt tovább a kócos.

A villalakók minden gondolata a közelgő kiválasztás körül forgott, ám egyszercsak beérkezett Dávid végrendelete, amit Maci olvasott fel könnyeivel küszködve. Dávid Macit dicsérgette, hogy bár a többi villalakónak szép a külseje, silány a belseje, de Macinál ez pont fordítva van. A nagy medvének ettől el is akadt a szava úgy meghatódott. Dennis-nek is üzent, hogy ne legyen Laci utánfutója. Majd jött a fekete leves: Zsu-hoz szólt, leleplezte a szexuális üzletüket és elárulta, kétszer is volt valami a paplan alatt. Daninak is odaszúrt: „neked ez nem fog összejönni”.



Dávid szerint Renivel vigyázni kell, mert ahogy megjön a hangja, úgy lesz veszélyes. Vikcsut egyszerűen szánalmasnak tartja. Fannitól is óvva intette a fiúkat, arra kérte őket, ne hagyják, hogy a farkuknál fogva vezesse őket. Edinát tartja a legerkölcsösebbnek, végül Macira hagyta villakrajcárjait. Daninak egy pillanatra talán még könny is csordult a szeméből, rosszul esett neki, hogy Zsu és Dávid kavart, mert bejön neki a rafinált lány. Zsu Vikcsuval és Edinával tárgyalta ki a végrendeletet. Edina tudni akarta a konkrétat, Zsu csak ködösített:
 

„Nem szexeltünk, nyúlkáltunk”


Zsu aztán bevallotta, neki bejött az igazságosztó, Vikcsu szerint viszont nagyon gáz Dávid. Dani tudni akarta, hogy mit takar az „elvoltunk”. Zsu rikácsolni kezdett, mint taknyos varjú a szántóban, hogy nem csókolóztak és nem akar magyarázkodni, mert nem tett semmi olyat. Dani szerint jó nagy szar helyzetbe hozta Zsu-t a sunyi Dávid.
 

„Kicsit lekurvázott”


Talán erre mondják, hogy aki sokat keveri a szart, azt berántja a kanál. Laci Macit kérdezgette az utánfutós dologról, mert ez a facérnak rosszul esett. Maci javaslatára behívták Dennist a nyugiba, hogy tisztázzák ezt. Lacinak ekkor feltűnt, hogy már 3 napja nem beszélgettek Dennis-szel. Dennis szerint csak nem futottak össze… Laci viszont sérelmezte, hogy túl sokat van Dennis Dórival, a komisz állítja, a lány olyan neki, mintha a nővére lenne. Dennis-nek visszataszító volt a vitájuk és közölte, ha választania kell, ő Dóri mellé áll.

Zsu még mindig csak szajkózta, hogy nem fog magyarázkodni, de azért tolta. Dani szerint az nevet, aki a végén nevet, de nagyon érdekelte, hazudott–e neki a lány, mert ha igen, akkor ugrik a szövetség. Dani közben kifejtette a nappaliban, szerinte Dávid nem is írt igazat. Fanni és Dóri jól kiröhögték.

A villalakók ezután feladatot kaptak, párokba verődtek, és igazi, összeszokott házaspárként kell viselkedniük visszavonásig.

Íme az ifjú házasok:

Vikcsu & Robin
Edina & Laci
Zsuzsa & Dani
Dóri & Dennis
Reni & Ádám
Fanni & Maci

Fanni inkább Ádámhoz ment volna hozzá, mert ő jön be neki. Vikcsu egyből elkezdett házas életet élni, rárobbant Robinra a nappali kellős közepén.



Laci mindent megcsinált Edina helyett, aki repesett a boldogságtól, hogy a facér lett a férje. Hogy hogy alakul a házaspárok élete, a szombati Összefoglalóból kiderül!

A mai teljes adást pedig visszanézheted az RTL Moston!



 
#ValóVilág#végrendelet#dávid#maci#edina#robin#laci#dóri#fanni#dennis#reni#zsuzsa#dani#vikcsu#vv7

Címlapról ajánljuk