ValóVilág

Robin váltotta Dávidot

rtl.hurtl.hu

2014. november 26. 22:30

Izgalmas nap volt a Villában: megvolt az első pásztoróra, Fanni ismét ontotta magából a magvas gondolatokat, a villalakók pedig új lakótársat kaptak. A létszám viszont változatlan maradt, hiszen egy valaki számára már ma este véget ért a játék.
 

Senki sem szereti a táskás szemet, azt pedig hogy tudjuk elkerülni? Hát a sok alvással. Ezt Fanni is jól tudja, így azért, hogy megőrizze szépséget, na meg persze, hogy tesztelje Dennist, kivonultak kettesben aludni a nyugiszobába. A komisz fiú elkezdte masszírozni a hajasbabát, de érezte, hogy ez az este nem csak ennyiről fog szólni.

A simogatások és kacérkodó érintések mindkét fél érdeklődését felkeltették, és a jelenet hamar átcsapott valami másba.

 

Megtörtént hát az első szex, alig 10 nappal a beköltözésük után. Nem kellett rá sokat várni!
Bár mindketten élvezték az estét, megbeszélték, hogy ez az ő titkuk marad és nem mondják el senkinek. Dennis is lehiggadhatott, hiszen végre kiürült a puttony, ugye.



És Fanni is elégedett volt Dennis teljesítményével.

„Van benne egy kis töketlen tökös, de van benne romantika is”

A szenvedély már csak ilyen, de Fanni azért kissé kellemetlenül érezte magát a történtek után.

„Mi a f*szért nem tudok parancsolni a p**námnak?

Szakadt ki belőle a felismerés.

A lányok azt a feladatot kapták, hogy csirkét kopasszanak, a fiúknak pedig a lányok fehérneműit kellett minél szexisebben kimosniuk. A feladatot Vikcsu helyből feladta, Dóri hősiesen helytállt benne, Zsuzsának pedig kifejezetten tetszett.

„Én bármilyen állatot felboncolok, ha kell, felkarikázok egy siklót is!”

Először Dóri ugyan fintorgott a szagoktól és az egész művelettől, de mivel ez volt a feladat, ezért mindenképp meg akarta oldani. Ez olyannyira jól sikerült neki, hogy a fiúk döntése alapján ő nyerte meg a versenyt.
A fiúknál, a lányok döntése alapján Dani, Dennis és Maci volt az esélyes a legerotikusabb fehérnemű-mosó díjra, végül Dani nyerte el a rangos elismerést. A Villa szépfiúja címnek pedig kifejezetten örült.



Bár Fanni és Dennis megbeszélték, hogy a pásztorórájuk titokban marad, egyikük nem tartotta magát sokáig a megbeszéltekhez
. S bár Dennis sem éppen egy Grál-lovag, mégsem neki járt el először a szája, hanem az édibédi, csacsogó Fannikának! A hajasbaba Reni után először Dórival osztotta meg a titkát, majd Macival is. Dennis viszont kifejezetten örült neki, hogy Fanni erről mindenkivel beszél, hiszen ez is csak azt bizonyítja, hogy ő baromi jó az ágyban. Fanni úgy viselkedik, mint egy pasi, kiélvezte a szexet, jó volt, de ennél többet nem akar. Úgy érzi magát, mint amikor egy átbulizott, bepasizott éjszaka után felébred másnap reggel, aztán meg csak pillázik, hogy akkor ezt most hogy is vitte véghez? Nem is annyira az esete a srác, az öltözködése például kifejezetten idegesíti, mert hát hogy leheht felvenni halásznadrágot mínusz 26 fokban?!

„Miután megkaptam, már a feje se tetszett”

A csirkekopasztás és erotikus mosás két nyertesének az lett a jutalma, hogy bulit tarthattak. Erre a bulira viszont négy ember nem jöhetett el, illetve csak „alkalmazotti” státuszban lehettek jelen. Bár Dani és Dóri nehezen tudtak megegyezni, hogy kivel csesszenek ki, végül arra a döntésre jutottak, hogy Dávid legyen a pultos, Vikcsu a pincérnő, Edina a rúdtáncos, Laci pedig a WC-s bácsi. Ez utóbbiban viszonylag gyorsan megegyeztek.



A négy alkalmazott nem volt különösebben kibékülve a feladatával, főleg Edina és Laci akadt ki rajta. A facér fiú szerint Dóri így akarja őt megalázni. A címlaplány szerint ez nem igaz, nem érdekli, hogy Laci mit érez, vagy gondol, ő csak átnéz rajta. Azt viszont nem érti, hogy Laci kinek képzeli magát és miért gondolja azt, hogy itt csak ő alázhat meg másokat, őt viszont senki.

Laci kezdetben megalázónak érezte a helyzetet, de egy idő után úgy volt vele:

„Leszarom, én leszek a legjobbképűbb WC-s bácsi”

Dóri és Laci liezonja hol máshol folytatódhatott volna, mint a budiban. Laci bocsánatot kért Dóritól is, később pedig a többiek előtt is. Sajnálja, hogy kezdetben húzta a száját a feladatra, majd kárpótlásul lenyomtak egy WC-dance-et.

Lilu beköszönt a villalakókhoz és közölte velük, hogy hamarosan valamelyikőjüknek el kell hagynia a Villát. Ezt a villalakók tudták, azt viszont nem is sejtették, hogy egy új lakótársat is kapnak ma este. Robin egy szerelmi csalódás elől menekült a Villába, úgy érzi, szüksége van a környezetváltozásra. Ő lesz a plusz egy ok, hogy még inkább nézzük a VV7-et!

A villalakók persze csak pilláztak, amikor az új srác beállított hozzájuk. Lilu viszont elmondta, hogy bár most 13-an vannak, a Villa csak 12 személyes. Az, aki a szimpátiaszavazáson a legkevesebb voksot kapta, el kell, hogy hagyja a Villát.



Edinának kellett felolvasni a levelet, amiben az állt, hogy Dávid számára ért véget a játék. A srác le se tudta volna tagadni, hogy rosszul esik neki a döntés
, a stúdióban is arról beszélt, hogy dühös, értetlen és csalódott.

Töltsd le vagy frissítsd a VVappot, hiszen te is beleszólhatsz a játék alakulásába! Döntsd el te, hogy kivel töltsön el Robin egy romantikus estét!
 
#ValóVilág#rtlii#vikcsu#robin#dávid#zsuzsa#maci#laci#edina#dóri#reni#dani#dennis#fanni

Címlapról ajánljuk