ValóVilág

Edina felcsapott kerítőnőnek

rtl.hurtl.hu

2014. november 25. 22:00

A tűzrőlpattant menyecske küldetésének érzi, hogy ne csak a villában, de a lakók szerelmi életében is rendet tegyen. Van, akinél nem jár sikerrel, de akad olyan szitu is, ahol eredményesnek mondható a ténykedése.
 

Zsuzsának kíméletlenül nekiestek a többiek. Főleg Fanninak és Reninek szúrja a szemét a rafinált Zsu. Szerintük ők nem féltékenységből csinálják mindezt, hanem azért, mert idegesíti őket Zsuzsa álszent viselkedése.


„Mire legyek féltékeny, a kínai cipődre, amiben bejöttél?”

Reni bár még beteg, de kezd megjönni a hangja- minden értelemben.  A keménykezű lány szerint Zsuzsa nem édesanyához méltóan viselkedik, minden pasira rámászik részegen, és Danit is csak kihasználja. Laci később kiosztotta a lányokat, ugyanis borzasztóan unalmas már két napja ugyanazt hallgatni.

„Sötétek vagytok, hát nem látjátok, hogy ezzel csak ellenségeket szereztek?"

Szerinte pont az ellenkezőjét érik el, mint amit szeretnének, mert Danin kívül most már Dávid is Zsu mellé állt. A rafinált csaj bár a többiek előtt keménynek mutatja magát, a nyugiszobában azért eltört a mécses és kiöntötte a szívét Daninak. Kiborítja, hogy ennyire hiányzik neki a gyereke, de kemény lesz és akkor is végigcsinálja és megnyeri ezt a játékot. Mert már a kutyát is kinézték, amit az új ház udvarán tartani fognak, csak nem jut eszébe a fajtája.

„Kitartok, mint Zrínyi és utolsónak kapcsolom le a ki*****tt villanyt!”

 

Edina felcsapott kerítőnőnek és fejébe vette, hogy kibékíti egymással Lacit és Dórit, mert hát úgyis eléggé kicsi itt a hely ahhoz, hogy ne találjanak újra egymásra. A facér fiú bevallotta, hogy hiányzik neki a csaj, de annyit nem jelent neki, hogy ő bárkinek a csicskája legyen. Lacinak nagyon jól esett, hogy végre valaki kiállt mellette és elmondta az őszinte véleményét. A többiek ugyanis mind ugyanazzal a dumával traktálják, hogy ez nem az ő dolguk, satöbbi, ez pedig már eléggé kiakasztja.
Közben Dóri Ádámmal vesézte ki ugyanezt a témát csak egy kicsit más kicsengéssel. A címlaplány pont arról beszélt, hogy az ember alapvetően nem változik, csak eljátssza, és erős a gyanúja, hogy Laci csak a szimpátia szavazás érdekében próbál hozzá közeledni. Edina közben Dórinál is megpróbálta bedobni magát, a szőke lány viszont rögtön az elején leszögezte, hogy Laciról nem akar beszélni. Sokkal jobban érzi magát azóta, hogy nincs vele, nem árad felé a negativitás és mindenki felé nyitni tudott. Nem is érti, hogy a többiek miért nem látnak át a szitán, mert szerinte Laci nem egy jó ember.

„Szívemből gyűlölöm őt, és annak örülnék a legjobban, ha kimenne a villából”

Közben Fanninak letelt a büntetése, megszabadulhatott az úszósapkától, amit nem akármilyen parádésan ünnepelt meg. Öröm bódottság.



Edina lett az új villamester. Ez a poszt minden villa-közösség életében sarkalatos szerepet játszik, de a tűzrőlpattant menyecske egy kicsit túlértelmezte a feladatot. A szokásos Villa-teendők kiosztásán túl azon is mesterkedett, hogyha Lacinál és Dórinál nem is járt sikerrel, egy gerlepárt legalább összehozzon a luxusbörtönben. Fanninak és Dennisnek osztotta ki a háló kitakarítását, remélve, hogy a közös munka majd összeboronálja őket. Az édibédi lány kijelentette, hogy ő bizony nem akar szexelni a Villában, kamerák előtt, attól viszont nagyon fél, hogy azt a hatalmas szexuális étvágyát, ami benne lakozik, nem tudja visszafogni. És különben is, vonzódik Dennishez, de a srác abszolút nem az esete.

„Ha én úgy állok egy pasihoz, hogy be is jön meg nem is, az rotty, az off”.

Dennis és Fanni laza cicázásba kezdett a fürdőszobában.  Bár néha az volt az érzésünk, hogy Dennis inkább Fanni hajával társalgott.  


Sok mindenen évődtek, az édibédi lány mintha magát is meg akarta volna győzni arról, hogy a Villában nem lesz szex. Majd a komisz srác elkezdte ecsetelni, hogy mit csinálna Fannival, amivel úgy tűnik eltalálta a hajfény megszállottjának gyenge pontját.

„Benne van a véremben, ez születési rendellenesség”.

A villalakók megszavazták, hogy ki legyen a villa szelleme, vagyis azt az embert, aki a legkevésbé vesz részt a közösség életében. A legtöbb jel Dávidra került, aki ezen a döntésen eléggé meglepődött. Szellemnek pedig szellemhez méltóan kell kinéznie, ezért fel kellett vennie a kiegészítőket, amit meglehetősen degradálónak érzett. A játék másokból is indulatokat váltott ki, Maci ugyanis Vikcsut szavazta meg a legszürkébbnek, ami szerinte egy szemét húzás volt tőle, mert máskor mindig nyal neki.

"Pörgök itt, mint a k**** a sezlonyon, és én vagyok a szellem?!”

Közben Dennis behajtotta Laci felelőtlenül tett ígéretét. A facér fiú száját ugyanis még egyszer elhagyta az a mondat, hogy ő lesz az utolsó a szimpátiaszavazáson. Ezért pedig meztelenre kellett vetkőznie. Legnemesebb szervét és a fenekét borítékokkal takarták el, de éppen csak annyira, hogy a párnácskák még látszódjanak. Az akció nagy sikert aratott, főleg a lányok körében.

Ha még több részlet érdekel, nézd vissza a teljes adást az RTL Moston!

 
#ValóVilág#zsuzsa#kiborulás#vv7#fanni#vikcsu#laci#maci#dávid#reni#dennis#dóri#dani#edina

Címlapról ajánljuk