ValóVilág

Új alfahím érkezett a villába?

rtl.hurtl.hu

2014. november 21. 22:00

Megtelt a villa, beköltözött két új lakó, így már teljes a létszám a luxusbörtönben! A pasiknak lesz félnivalója, hiszen megérkezett a jóképű Tettrekész Ádám, de itt van már Zsuzsa is, aki már megérkezésekor sem volt rest kiosztani mindenkit.
 

Fanni tegnap dobta Danit és átköltözött Dennis mellé. A komisz sráccal összebújtak, majd egy szájra puszit is lenyomott az édibédi csajnak.



Másnap reggel Fanni ezen nem győzött napirendre térni, mint ahogy azon sem, hogy mennyire jó az atmoszférája ennek az ágynak. Laci szerint, ha Dennis fingik egyet, attól mindenki jót aludna, de azért elmondatta a lánnyal, hogy azért aludt jól, mert végre egy férfi mellett töltötte az éjszakát.

„Én egy férfi mellet alszom, és ezért alszom jól”

Dennis szerint Fannika nagyon aranyos és imádnivaló, mégis teli puttonnyal ébredt, amit meglehetősen nehezményezett.Fanninak bár jól esett a puszi, elmondta Dennisnek, hogy ő, hát ő nem olyan, mint más, például, mint más lány! A riportszobában azt is megtudhattuk tőle, hogy a volt barátja óta nem érezte magát nőnek. Majd villámként hasított belé a felismerés, hogy :

„Anyád, nő vagyok!”

Dóri közben a mosókonyhában Renivel tárgyalta ki Lacival való kapcsolatát. A színésznő ezt kezdetben valami taktikának gondolta. Dóri elmondta a lánynak, hogy ő már 29 éves, háta mögött van az évek meg a rutin, nem egy húsz éves hülyegyerekre fogja pazarolni a drága idejét. Végül is a szerelem is olyan, mint a vezetés. Hiába vezetsz jól, ha nincs a lábadban X kilométer, akkor hiányzik a rutinod.

A beszélgetést Laci kihallgatta és kellően ki is akadt rajta. Szerinte Dóri tök mást mondott Reninek, mint előző nap neki. Az „új csaj” se lopta be magát a szívébe, mert ő meg végig stuffolta a csaját. Mi tagadás, a macsónak rosszul esett, hogy Dóri lekategorizálta őt. Később ezt szóba is hozta az aktmodellnek is, aki elmondta, hogy ő nem akar tőle semmit, inkább maradjanak csak barátok vagy szövetségesek. Mert, ami már az elején nem működik, abból később sem származik semmi jó. Laci csak pillázott, nem értette, hogy Dóri miért húz maga köré falat, és miért nem ad neki második esélyt.

De nem szomorkodott sokáig, gyorsan leírta a lányt és később már arról beszélt Dennisnek, hogy tuti, hogy mikor bejön egy új srác, Dóri rá fog startolni, na de akkor ő is kijátssza majd az utolsó kártyáját, amit ilyen esetekre tartogat.

 

Dennis eközben még mindig nem tudott felocsúdni a teli puttonyától, végső soron már Vikcsuval is kiveretné, csak legyen már valami. Erre Laci elegánsan úgy reagált, hogy „addig veresd ki Vikcsuval, míg ki nem viszem párbajra”. Hát hiába, úriembert nem a kutya sz@rja.

Laci már Dávidtól, az új lakótól is kikészült, aki főleg Fannikánál aratott nagy sikert a jakuzzis ugrásával. Az igazságosztó jézusos alsógatyája már csak hab volt a tortán. A szimpátia úgy tűnik kölcsönös, mert amennyire Fanninak bejött Jézus, annyira tetszett Dávidnak Fanni göndör hajzuhataga. Edinát pedig láthatóan nem csak a tapogatózások érdeklik.



Ma este is érkezett két új lakó: Tettrekész Ádám és Rafinált Zsuzsa
személyében, akik minden bizonnyal felkavarják majd a villa nem létező állóvizét.

Ádám a hipochonder úszómester, focidrukker és a lányok kedvence
, akinek állítása szerint az az egy hibája, hogy egyszer nem tudott kielégíteni egy nőt.

 
#ValóVilág#luxusbörtön#vv7#zsuzsa#fanni#laci#dennis#edina#vikcsu#dóri#dani#maci#reni#dávid

Címlapról ajánljuk