ValóVilág

Laci elrúgta Dórinál a pöttyöst?

rtl.hurtl.hu

2014. november 20. 18:17

A villa újdonsült párocskájánál gyorsan zajlanak az események: csók, paplan alatti kalandok aztán egy minimál balhé. Az eredmény: egy bűnbánó alfahím és egy sértett plázacica. Szívünk szakad meg értük.
 

Laza lelkizéssel indult a reggel: Fanni nem értette, hogy a hegylakó miért flegmázott vele, míg Dani kifogásolta, hogy Fanni hozzá se szólt tegnap, holott ő úgy érzi itt bent Fanni a lelki társa. Miután ezt kivesézték Laci és Dóri estek egymásnak, a facér fiú már kíváncsi volt, hogy hogyan csókol a címlaplány. Valószínűleg másra is kíváncsiak voltak már és ezt egyből le is tesztelték a paplan alatt. Edina sunyin mindezt végig nézte, állítása szerint őt az ilyen dolgok érdeklik és szereti ezeket nézni. No, meg persze le is akarta csekkolni, hogy tényleg azt látja-e, amit gondol, hogy lát.

„Történtek ilyen-olyan tapogatózások, én meg ezt szeretem nézni”

Aurelio persze a BeleValóban kifejtette erről a véleményét, szerinte egy igazi Károly a paplan felett ügyködik, na mindegy is.

Az este nyugalmát Maci diszkrét, fal rezgető horkolása törte meg, erre többen ki is akadtak és megkérték, hogy fújja ki az orrát – nyilván ez nem segített sokat. Maci úgy érzi, erről ő nem tehet, de vállalta, hogyha a többiek megszavazzák, ő kiköltözik.
Ha már alvás, Dennis taktikába fogott, hogy maga mellé csalogassa Fannit. Ebbe nem mert egyedül belevágni, így bevonta a játékba Lacit és Dórit is. Fannit nem kellett sokáig győzködni, gyorsan dobta Danit Denniszért cserébe. A hegylakó ezt cserbenhagyásos árulásnak értékelte, szerinte Fanni fejét telebeszélték, ezért megengedheti magának a flegmázást. „Ha megérted, megérted, ha nem, nem” – így összegezte a történteket az édibédi lány. Fanni szerint Dennisszel jót lehet mókázni, és annak az ágynak különben is jobb az atmoszférája – vita lezárva! Az eset miatt körvonalazódni kezdtek az ellentétek Laciék és Dani között. Egy biztos, a hegylakó nem kerülte a konfliktust, keményen beleállt a vitába.

Felbolydultak a Villa-kedélyek. Tegnap megérkezett Reni. Fanninak szimpatikus volt az új lakó, sőt némi hasonlóságot is felfedezni vélt, apró szépséghibával.

„Reni olyan, mint én, csak szűzpeckebb verzióban”

Dani szerint, mivel Reni színésznő, így nem árt vele vigyázni. Vőlegénye van, ő ezt tiszteletben tartja, és nem ő fogja megtenni az első lépést. Eközben Maci Dórival és Fannival elvonult egy baráti fürdőzésre, ahol különösen nagy hangsúlyt fektetett az alváz-mosásra, Maci őszinte ámulattal jelentette ki, hogy ő ilyet még nem látott.

Nem ez volt az egyetlen erotikus jelenet a villában:

 

A villa alfahímje, Laci ezen besértődött és várta az alkalmat, hogy visszavágjon. Ennek jó paraszt módját választotta, mert mindenki előtt kiteregette a paplan alatti kalandokat.  A címlaplány ezen persze kiakadt, Lacit eddig valami rejtélyes oknál fogva úriembernek tartotta, ezért különösen szíven találta a dolog. Erre Laci, bár magán is meglepődött, de bocsánatot kért tőle. Volt egymásra borulás, pár perces pityergés és amolyan macsós lelkizés Laci és Dennis között.

„Tesó, én nem láttam már a saját könnyeimet évek óta”

A facér srácnak négy éve nem volt kapcsolata, így már minden ilyen dolgot elfelejtett, azt meg pláne nem gondolta volna, hogy pont a ValóVilágban lesz rá ilyen hatással egy nő.
Ma este beköltözött egy újabb lakó, Igazságosztó Dávid személyében. Nem tudjuk, Dávidot milyen trauma érte az életében,
de a nőkre úgy tűnik kifejezetten pikkel. Szerinte minden csaj csak a pénzre megy és mivel ez szilárd meggyőződése, nem fog másképp viselkedni a lányokkal bent a villában sem. Mielőtt elindult volna a luxusböribe, Lilutól kért még egy utolsó puszit. „Kicsit meg vagy izzadva, de essünk túl rajta!”

Emberünk ezzel az útravalóval indult hát el a villába, majd egy hatalmasat csobbant a jakuzziba.


A nem akármilyen antré után szükségét érezte, hogy bemutatkozzon a többieknek.
 
#ValóVilág#balhé#szerelem#vv7#dóri#laci#dávid#fanni#dani#edina#reni#dennis#vikcsu#maci

Címlapról ajánljuk