ValóVilág

Te szoktál szkreccselni?

rtl.hurtl.hu

2014. november 19. 22:45

Lassan ki lehetne adni egy VV fogalomhatározót: most már tudjuk, hogy mi az a szkreccselés, kibikkantás, de a hajazni szót is más értelemben hallhattuk. Az újonnan érkező Maci azonnal levette a lányokat a lábukról, keménykezű Reni pedig majdnem beájult a villába.

Lilu saját bevallása szerint az öt ValóVilág széria alatt nem látott ennyi mindent, mint ebben az összefoglalóban! Izgi lesz, kezdünk: reggeli ébredezés, villany felolt, csipázás. Hegylakó Dani szerint nem rendeződött még senki se igazán hadba, és székely Edinával mélázik az udvaron: neked ki fog hiányozni az ittlét alatt, a válaszok ugyanilyen sablonosak: család, haverok satöbbi. Neked ki a szimpi itt? Edina inkább a fiúkkal bratyizna, lányokkal nem tud rivalizálni. Miért, lányokkal csak rivalizálni lehet?! Mindeközben Fanni és komisz Dennis Edinán tanakodik: fura nekik, hogy tud beszélni, jó szóforgatónak tartják. Komisznak az is életidegen, hogy Edina mielőtt válaszol, sokat gondolkodik. Kedves Dennis, átvehetnéd tőle ezt a szokást, hátrányodra biztos nem fog válni! Aztán a szokásos: nekedkijönbeitt a villában kérdések. Fanni a hasra megy (ezt már Daninak is kifejtette előző nap), a lényeg, hogy jó kockás legyen, mármint nem a fej, hanem a has. Dennis, fel is bátorodik, hogy egyet se aggódj, babám! Egy hét, és kibikkantom magam! És ebben az összefoglalóban nemcsak ezt az egy szót tanuljuk ám meg, mert mindjárt érkezik Dennis ezerdolláros kérdése:

Szoktál szkreccselni? Fanni: Igen, heti kétszer-háromszor!


 
Indul a közös főzőcske a közösségi konyhácskában. Az erdélyi lány azonnal inti is sok hajjal megáldott Fannit: A kaja felett, ne nagyon hajazz! Kár, hogy a hajazni szó mást jelent, de ha a szkreccselésen nem akadtunk fenn.
Jön a levél: Fanni és Laci nem aludtak egy ágyban, bünti: össze lesznek bilincselve. Laci nem bánja, nagy baja nem lehet, ha jó csajjal van összekötve. Vikcsu okoskodik, h ő ugyan megmondta! Laci hisztizik, hogy nagyon ráhúzták a bilincset. Szegény, mindjárt belehal. Fanni alig várja, hogy lássa vécézés közben a facér fiút. Na, Lacinak be is indul menten a húgyhólyagja: pisilnie kell. Oké, gyerünk. Mehet a pisi, akár a pukkantás is. Fanni közben énekel, mintha az a szagokat elnyomná… Nade jött a visszavágó: Fanni is eleresztett egy galambot. Juhú! Ma is sokat tettek hozzá a naphoz. Eldőlnek az ágyon, jobb dolguk nincs: kibeszélik Edinát. Mindenki nagy ívben elkerüli a székely lányt, annyira senki se találja vele a közös hangot. Fanni kérdezi Dóritól: Neked Vikcsu a barátnőd? Dóri pfújol egyet, hagyjadmár! Barátság, itt? Dóri felszívja magát: ha engem ez itt kóstolni fog, annak nem lesz jó vége! Rettegjen mindenki - már lilul is a Címlaplány arca. Mindhárman (Dóri, Fanni, Laci) megegyeznek, hogy itt aztán őket senki nem fogja a szájára venni. Annyira jellemző egyébként, hogy az első beköltözők mindig alfahímnek, alfanősténynek és ultra erősnek érzik magukat. Nade hol van még a Finálé?

Edina érzi, hogy nem szalad túlságosan a szekere itt a luxusböriben. Nincs mit szépíteni, ez tényleg így van. A mosókonyhában Vikcsuval beszéli meg, hogy nem jó ez így. Nem nekünk gáz – mondja a Tűzrőlpattant erdélyi. Miért nekem kéne kiskuyta módjára loholni? – reagál Vikcsu, aki úgy érzi teljesen becsicskult. Edina kitartásra biztatja Vikcsut: nem kell beszarni, ne aggódjál, jönnek itt még be emberek, és azok majd mind a ti barátaid lesznek! Legyen így, ámen!
Megérkezik VV Maci, örülnek. Amikor meg Maci előveszi a bilincset nyitó kulcsot, pláne nagy az örömködés! Nyisd ki, nyisd ki! Szabaccccsááág! – kiáltja a nagyvilágba az örök facér Laci, aki elmondása szerint kezdett már a megbolondulás határai felé sodródni. Fanni is kivolt a gúzsbakötéstől, végre mehet külön a maga dolgára: birizgálni a haját nonstop!
 
Macit vezetik körbe, mi, hol van, ki hol alszik. Maci megörül a dupla ágynak, bár nem a bútorokat szemrevételezi, hanem egy száradó rózsaszín tangát. Kisfilmje alapján nem sűrűn fordult meg ilyesmi a kezei között. 



Dani eközben igyekezett leküzdeni félelmeit, hogy az új lakó csaknem eszi fel az összes kaját! Maci puhatolózik, ismerkedik, első körben naná, hogy a lányoknál: Fannit ittasnak érzi, ezért nem is erőlteti annyira a sziakivagyhonnanjöttél beszélgetést. Fanni szavatkozik, dehogy vagyok én részeg! Játszanak valami fehér-fehér nevű játékot, sok értelme nincs, de azért Fanni elkuncog rajta.

Egyszer csak Maci már az udvaron áll talpig fekete kabátban és kalapban, mintha Sherlock Holmes lenyelte volna Watsont. Edina szerint fura érzés, amikor bejött Maci. Maci nem érti, hogy miért. A Zabálnivaló fiú szerint itt mindenki őszinte, nyílt és jószívű. Szegény, lehet ő lesz itt a naiva. Lefekvéshez készülődik a banda, Maci bízik benne, hogy nem nagyon lesz durva a horkolása. Ezzel diszkréten előrejelzi, hogy gyerekek, itt nem lesz alvás! Vikcsu eközben mutogatja a borotvált lábát, Laci ezen nem szakad be, rendesen lehúzza becsicskult Vikcsut, szerinte egy nyomorék. A csalódott lány szerint Laci egy beképzelt majom. Pedig Vikcsu már az első este vakargatta a hátát, és ezt kapja cserébe?  

A hálátlan disznó! Hát vakarja meg legközelebb a hátát a láncfűrész!

Jön A színésznő, keménykezű Reni, nagy család, nagyszülők, nagy szeretet, nagy boldogság, meg két kutya – innen költözik be a VV-be. Azt mondja, vannak idegesítő szokásai – állítólag. Elnézve a bemutatkozó filmjét, tuti nem kevés van belőlük. Fél az autótól, a sebességtől. Van családi fodrászatuk, de neki ez nem jön be, ő másra vágyik. És aki másra vágyik, mi mást tehetne, mint beköltözik a ValóVilág7 villájába! Szeret kertészkedni, nna azt a villában biztos nem fog. Kényszeresen irányítja a vőlegényét, innen is gratula az ifjú párnak!
Keménykezű Reni nem is annyira keménykezű saját bevallása szerint, csak néha. Lilu dobja is neki a kérdést, mit csinálsz, ha dzsuva lesz a villában? Reni egy ideig tűri, aztán majd szól. Fiúkkal fog először barátkozni, mert egész életében így volt. Kényszeresnek vallja magát, ragaszkodik bizonyos dolgokhoz, előre x órával neki mindig tudnia kell, hogy mit fog csinálni. Ez a rendszertelen és időtlen villallétben biztos nem okoz majd neki nehézséget.

 

Lilu a bartjáról kérdezi, majd Reni azonnal kikéri magának, mit barátom? Vőlegényem! Lilu is megtanulta egy életre, hogy Reninek nem barátja van, hanem Vőlegénye. A keménykezű lány hűséges, semmi simi-tipi-tapi elő nem fordulhat vele! Nem fog színészkedni, de ha kell, akkor bedobja magát. Gombnyomásra nem tud sírni, hiába kérte Bence.

Kortesbeszédében mindenkit kér, hogy akinek van okos kütyüje, töltikélje le az Appot, mert most ő csak így tudja elérni az álmait, ha szavaznak rá, és megnyeri a játékot. Mert akkor elviheti a családot nyaralni. Mindenkit nagyon szeret, mindenki vigyázzon magára, hangja már-már sírásba csuklik. Liluék le is intik, és küldik is ki a stúdióból a villa irányába. A műsorvezetők szerint nem biztos, hogy kedvesen fogadják ezt a lányt.
Kapcsolják a villát, ahol épp tényfeltáró nagybeszélgetés folyik, ezt majd kövi adásból megtudjuk, hogy ugyan honnan indult a diskurzus. Lányt várnak a többiek, mennek az udvarra, fogadják szeretettel. Üvölt, berobban a villába. Úristen, úristen! Ezt még négyszer elhörgi a következő egy percben.

Kérdezi, van-e bent oxigén a villában?

Ha még több részlet érdekel, nézd vissza a teljes adást az RTL Moston!

 
#ValóVilág#valóvilág7#dóri#fanni#maci#edina#vikcsu#laci#reni#lilu#bence#beköltözés#bilincs#dani

Címlapról ajánljuk