ValóVilág

Dóri végül Laci ágyában landolt

rtl.hurtl.hu

2014. november 18. 22:00

Melós napja volt a macsónak, főzött és még Dórit is meg kellett hódítania, végül csak pórul járt, mert bilincs kattant a kezén. Ám az újonnan érkező zabálnivaló Maci megmentette a csíntalan srácot.
 

Ki mosolyogva, ki kanosan, ágaskodó férfiassággal, ki pedig másnaposan ébredt első reggelén a Villában.



Dóri panaszkodással indította a napot, zavarta, hogy a fülébe horkolt Vikcsu, persze lehet ez is csak a nagy terv része volt? Laci tüsténkedett a konyhában, míg Fanni két spárga közt új életcélt talált magának: a higanymozgású, pocakodásra hajlamos Daniból Alain Dalont fog faragni.

 

Jól sikerült az első közös reggelizés, de az íncsiklandozó falatok csak előjátékként szolgáltak. Laci főzésben megfáradt csontjait Dóri vette kezelésbe, amitől a macsó annyira extázisba esett, hogy haditervet forralt, Dórit miként csábíthatná végérvényesen az ágyába. Persze azért Fannit sem hanyagolta, kényeztette a lányt
, aki csak nyögdécselni tudott a srác tesztoszterontól duzzadó kezétől.

Laci nem adta fel, mindent bevetett, hogy Dóri otthagyja „Fánkot” (Vikcsut). Azért nem volt nehéz dolga, mert Dórinak is mehetnékje volt, de nem akarta cserbenhagyni Vikcsut sem, ezért óriási dilemmázásba kezdett. Dani is megerősítette Dórit abban, hogy Vikcsu csak lehúzza a lányt, ezért több se kellett neki, átcuccolt. Vikcsut sokkolta a hír, próbálta kideríteni az okokat, de Dóri felkapta a vizet, szerinte senkinek semmi köze ahhoz, kivel alszik.

A villalakók őrületesen szexi táncversenyt rendeztek, a szemérmességet az ajtón kívül hagyták, volt fenékrisza, melldörzsi, gatyába turkálás, leesett állak, áh ez leírhatatlan, inkább nézzétek meg:

Mivel Laci lett a legszexibb fiú, Fanni pedig a legszexibb lány, együtt kellett aludniuk. Persze Laci nem ment ebbe bele, mivel sokat melózott azért, hogy Dórit végre az ágyában tudhassa, végül ők kiskifliben is aludtak el. Ennek persze meg lett a böjtje, ugyanis büntetésképp Fannit és Lacit összebilincselték
egy napra. Hogy hogyan viselték, a szerdai összefoglalóban láthatjátok!

Laci, Dóri és Dennis triumvirátust alkottak, megbeszélték, nem szimpi nekik az új lány. Dennis lett a lopakodó a bandában, mert rajta nem látszik, ha hazudik, így be tud épülni akármelyik klikkbe. Ezt meg is ünnepelte egy sziromélvezéssel:



Vikcsut egyedül az érdekelte, Edina a játék kedvéért összemelegedne-e valakivel, de az erdélyi lány nem akar taktikázni.

Újabb nap, újabb beköltöző. A Villa Macija telefonon és chaten mindenkit meghódít, de ha meglátják, megijednek a lányok, ezért a kis romantikus lelke romokban hever. Célja, hogy 191 kilójából leadjon legalább 50-et a Villában
. Maci Lilut egyből zavarba hozta, folyton flörtölt vele. Elárulta, három énje van: a romantikus, a csínytevő és a dühös. Verekedést nem ígér, mert nem engedi a szabályzat. A nagyképűséget és az arrogáns viselkedést nem bírja. Sokat szeretne sportolni a Villában, de ha az nem jön össze, akkor keres egy lányt, aki minden nap szexel vele. Maci Lilutól kapott egy kulcsot, így egyből belopta magát Laci és Fanni szívébe, akik a nyakába ugrottak örömükben, hisz megszabadulhattak a bilincstől.
 
#ValóVilág#laci#dóri#dennis#vikcsu#fanni#dani#edina#maci#vv7

Címlapról ajánljuk