ValóVilág

Máris kóstolgatták egymást a villalakók

rtl.hurtl.hu

2014. november 17. 22:00

Épphogy beköltöztek, máris klikkesednek, taktikáznak, puhatolják egymás határait, sőt, egyeseknek kiszemeltje is van. Érkezett egy új villalakó is, Edina amilyen kicsi, olyan nagy a szája.

Dani, Fanni és Dóri vette birtokba elsőként a Villát tegnap. Hamar pukkant is a pezsi, amire Dóri már a belépéskor ácsingózott. Fanni 2 perc után levette, hogy Dani egy nyálgép, aki azon törte a fejét, hogyan lepjék meg a többieket. Vikcsu és Laci érkezése máris klikkesedéshez vezetett: Fanni és Vikcsu kibeszélték Lacit és Dórit, akik egyből külön vonultak a szaunába. Lacinak ugyanis felettébb imponált, hogy a lány 29 éves, el is sütötte csajozós dumáját. Fanni azt érezte, őt beszélik ki, Vikcsunak erről is meg volt a véleménye:

„aki a hátam mögött beszél, pont jó helyen van, hogy kinyalja a seggem”

Dennist már fergeteges hangulatban fogadták a többiek, érkeztével a srácok cselszövésbe is kezdtek, eltervezték, kipuhatolják, a lányoknál hol a határ. Dennis kicsit problémázott még a szakításon, de örült a döntésének, mert így kedvére komiszkodhat bent a lányokkal. Fanni közben azt próbálta kideríteni, hogy Dani valójában milyen jellem: anyuci pici fia azaz egy anyámasszonykatonája? Dani nem nagyon jutott szóhoz.

Vikcsu bevallotta, hogy mikor meglátta Dórit, csak egy szőke cicababának tartotta, de már ő az egyik legszimpibb neki. Dóri ennek úgy örült, hogy meg is kérte a lányt, cuccolján át az ő ágyába. Ha már így összebariztak, elmesélte, hogy Laci egyből rányomult. Vikcsunál kiverte a biztosítékot, hogy a fiú még alig költözött be, de

"már be akarja rakni a fa*kát egy lyukba"

A villalakók persze nemcsak egymást, a Villát is elkezdték feltérképezni. Találgatták, mi célra szolgálnak az udvaron lévő dobozok. Fanni már ott is az ajándék szolicsöveket látta, közben Danival elkezdtek egymásra hangolódni
.

A beköltözés - ahogy az szokott lenni - hatalmas bulival zárult
. Fanninak nagyon bejött Dani szőrös mellkasa, szerinte tiszta George Clooney. A szaunában közben tetőfokára hágott a hangulat:



Dani a riportszobában bevallotta, Fanni nagyon tetszik neki. Laci és Dóri közben megbeszélték, nem egymás esetei. Dóri besértődött a srácon, Laci végül Fanni unszolására elnézést kért Dóritól sajátságos módon:

„Jó a melled, jó a segged, jó a szád”

Fanni közben elmondta Dennisnek, Danit csak havernak tekinti és nem tudja még ki tetszik neki. Dennis bevallotta, neki Fanni jön be, mert olyan lábai vannak, amiket életében nem látott még. Sőt azt is elárulta, nem jön be neki Dóri, mert túl mű. Vikcsu és Dóri zuhanyozás közben megbeszélték, nagyon egyszerűek a srácok, erre betoppant Laci és Dennis, akik csak fogat mosni indultak, de sokkal izgibbet láttak:

 
Vikcsu ki akarta zavarni a fiúkat, mire megkapta: "nyugi téged nem néz senki". Pedig csinált ő is érdekeset:



Végül beköltözött Edina, a hetedik villalakó, aki veszélyes játéknak tartja a VV-t, fél, hogy nagyot zuhanhat. A nyavajgást nem bírja, viszont szereti a rosszfiúkat, de nem akar komolyabb kapcsoltba bonyolódni a Villában. A zene fog neki a legjobban hiányozni. Kortesbeszédében
azt ígérte, amilyen kicsi, olyan nagy lesz a szája és legközelebb a stúdióban csak a Fináléban láthatjuk.
 
Ha töményebb Villa-élményre vágysz, nézd meg a teljes adást az RTL Moston!
#ValóVilág#edina#dani#dennis#laci#fanni#dóri#vikcsu#vv7#beköltözés

Címlapról ajánljuk