ValóVilág

Iza szerelme veszélybe került

rtl.hurtl.hu

2014. április 6. 22:00

A nagy taktikázásokat követően Iza maradt hoppon, hiszen a Villalakók Krisztiánra tették a legtöbb jelet a ValóVilág hatodik Kiválasztásán.


Véget ért a papás-mamás hét, így az ideiglenesen szülővé vált játékosok újra megízlelhették a pihenés édes ízét. A csecsemőszimulátorok távozásával ugyanis újra visszatérhetett az éjszakai csend és az alvás opciója. Persze a nagy pihenő előtt meg kellett dolgozniuk a kis lurkókkal: a babákban egy speciális műszer mérte ugyanis, hogy ki mennyit foglalkozik velük. Ha megkapták a kellő gondoskodást, vagy ha éppen mellőzték őket, azt is kimutatta a műszer. A Villalakók tehát nem bújhattak ki a felelősség alól. Persze akadtak fifikás szülők is: Viki és Zsolt azt a taktikát találták ki, hogy időnként jól megrázzák a többiek babáját. Szórakozás és potya rossz pont gyűjtés a többieknek egyszerre. Hiába a nagy összhang, Zsolt nem igazán élvezte, hogy Vikivel kellett aludnia, ezért inkább arrébb költözött. Aurelio közben ráeszmélt, hogy élvezi a családi hét kihívásait. Persze azt ő sem tagadta, hogy nagyon fáradt, de akár a játék végéig is csinálta volna ezt a feladatot. Csodálatos dolognak tartja ugyanis az apaságot. Aurelio boldogsága mellett Krisztián már nem igazán találta meg magában az apai ösztönöket, Viki az éjszakai sírások miatt küszködött, Zsófi viszont végre könnyebben vészelte át az éjszakát.

A családi hét befejeztével eljött az ideje, hogy kiderüljön, ki hogyan látta el szülői feladatait. Jöhettek a szakemberek értékellései. Minden párnak a nyugi szobába keleltt mennie a kiértékelésre, ahol letöltötték a babában lévő műszerről az adatokat. Először Teo és Aurelio ment be az értékelésre. Pozitív eredményeket kaptak, kiderült, hogy ügyesen gondozták a kicsit. Apró problémák persze akadtak, de a szakemberek is megmondták, büszkék lehetnek magukra. Utánuk Zsófi következett, aki mint kiderült, majdnem tökéletesen teljesített. A cuki lány rosszabb eredményre számított, de azt mondták neki, hogy egy igazi kisbabát is el tudna látni. Viki és Zsolt párosából Viki többször nyúlt a babához, viszont kiderült, hogy nagyon jól gondozták a babát. Végül Iza és Krisztián ment be a kiértékelésre, ahol kiderült, hogy a babájukat megrázták. Iza nem hitte el, amit hall. Elkezdett sírni, amiért a többiek akciója miatt, elvesztették a lehetőséget, hogy nyerjenek. Iza és Krisztián 92 %-os eredménnyel a negyedik lett, a harmadik Teo és Aurelio lett 94 %-kal, a második Zsófi lett 99%-kal, az első pedig Zsolt és Viki 100%-kal.

A papa-mama-baba dimenzión túl a közelgő Kiválasztás is felkavarta a Villalakók gondolatait. Megkezdték a taktikai tervek kidolgozását. Viki, Aurelio és Zsolt a héten már belekezdtek a taktikázásba. Végig vették hogy kire kerülhetnek a jelek a mai kiválasztáson. Persze nem ők voltak az egyetlenek, akik a jelekkel foglalkoztak: Iza hiába viseli a védettséget jelentő kendőt, a szíve Krisztián miatt aggódott. Egyfolytában azon kattogott, hogy vajon milyen úton-módon kerülhetnék el, hogy Krisztiánra kerüljön a legtöbb jel. Krisztián pedig kihívta Vikit a nyugi szobába, hogy beszéljenek: Krisztián elmondta neki, gusztustalannak tartja, hogy beépült Aurelio és Zsolt közé.

A taktikai harcokon túl a boldogság is színpadra léphetett, hiszen a családi hét győztesei, Viki és Zsolt óriási meglepetésben részesülhettek: mindkettejük édesanyja meglátogathatta őket a Villában.
Viki kicsit félt tőle, hogy a Villán belül kell találkoznia az édesanyjával, remegett. Félt, hogy mit gondol édesanyja róla és a Villa-ténykedéseiről. Amikor belépett az anyukája azonnal átölelte, és könnyes szemmel kísérte be a nyugi szobába. Az anyukája elmondta, hogy nagyon büszkék rá. Viki után Zsolt következett, ő ölelhette meg az édesanyját, aki a nyugi szobában mesélt a fiának: elmondta, folyton őt figyelik a tévében. A többiek közben a nappaliban szomorkodtak, hogy hozzájuk senki sem érkezett.

A Kiválasztás előtt Lilu egy kicsit a hét eseményeiről, a babákról és a szülői feladatokról beszélgetett a lakókkal. A baba-nosztalgia után pedig érkezhetett a tábla, és mindenki elvonult, hogy papírra vesse annak a nevét, akire a jelét teszi. A borítékokat betették a bőröndbe, amit Iza - Villamesterként - kivitt a riportszobába. Mielőtt a tábla elé léphettek volna, közösen felidézték az elmúlt időszak legfontosabb eseményeit.

Először Aurelióról láttak egy bejátszót, amelyben összefoglalták, hogy mennyit változott a Párbaj-győzelme óta. Aurelio a látottak után elmondta, hogy az életben is így viselkedik. Szeret felfágni mások előtt a sikerélményeivel. Aurelio után Zsolt került terítékre. Kiderült, hogy a többieknek megannyi elvárása van vele szemben és alfahímként tekintenek rá. Krisztián azonban nem tartozik a többséghez, nem érti, hogy mire fel követik ennyire Zsoltot. Aurelio a konfliktusuk ellenére sem tud haragudni Zsoltra. Ezután a Viki-Krisztián-Iza konfliktus következett. Viki visszanézve a történteket, még mindig nem tartotta igazságosnak, hogy Krisztiánék nem voltak hajlandóak felkelni egyik reggel. Krisztián is kitartott a véleménye mellett. Izát a kibeszélés érintette rosszul, persze azzal ő is tisztában van, hogy ez együttjár a Villa-léttel. Zsófit sem kerülték el a konfliktusok, sőt nagy barátnőjével, Vikivel se midnig tökéeltes a barátságuk.

Aurelio Krisztiánra, Zsolt Krisztiánra, Krisztián Zsoltra, Zsófi Teora, Viki Teora, Iza Zsoltra, Teo pedig Krisztiánra tette a jelét. Így a Villalakók Krisztiánt küldték Párbajra.
#ValóVilág#lilu#vv#iza#rtl ii#aurelio

Címlapról ajánljuk