ValóVilág

Charlotte kisiklott!

rtl.hurtl.hu

2014. március 30. 22:10

Üvöltözéssel és indulatokkal telt a ValóVilág 6 ötödik Párbaja. A stúdió zengett az ismerősök őrjöngésétől. Végül csak az egyik tábor ujjonghatott örömében, Izáé lett a győzelem és ezzel a védettség is!


Reggel Charlotte választhatott magának reggeliző partnert: Teóval békés nyugalomban kenhették a kenyeret, ettől persze beindult Charlotte taktikai gondolatvilága. Azt tervezte, hogy Zsófira kell rárakni a jelet, hiszen ha Iza kiesik, teljesen meg fog törni, hiszen még Viki is félre rakta az utóbbi időben. Charlotte versenyszelleme láthatóan egyre inkább feléled. Iza ellenfele izgatottsága mellett inkább magányosnak érezte magát, a támogatók ellenére is.

A Párbajozók ezek után kiültek a lakók elé, és jöhettek a kérdések. Iza kifejtette, hogy Viki véleménye egyáltalán nem számít neki jobban, mint Krisztiáné vagy Zsófié. A barátság témájára Charlotte is rákapott: és rögtön neki esett Izának. A két lány ekkor hangos szóváltás keretében adtak egy kis ízelítőt a közelgő Párbaj hangulatából. Charlotte a kék kendőt annak a jelének tartja, hogy nem hiába van bent, hozzátesz valamit a Villa életéhez. Iza azonnal kontrázott, hogy egyszerűen azért tette rá a kendőt, mert ki nem állhatják egymást. Végül Viki és Iza is összekülönböztek: Iza szerint a Nagyszájú lány szíve szerint inkább Charlotte táborában lenne – mindez persze az előző napi konfliktusokból fakadt, amikor Viki megmondta Izának, hogy sokszor szíve szerint átállna, de a becsülete nem engedi. Ez pedig nagyon megmaradt Izában, csalódott a lányban. Később a hálóban próbálták megbeszélni a történteket.

Mindkét csapatnak kellett írnia egy buzdító dalt Fluor Tomi egyik dalának zenéjére. Össze is dugta mindenki a fejét, hogy kiokoskodják a megfelelő szöveget. Azonban nem tudtak rögtön neki kezdeni a munkának, hiszen a titoktartás nem tudott megszületni: mindkét csapat kóválygott a Villában, hogy elkülönülhessenek a másik csapattól. Nem jött össze könnyedén, ez persze kiborította Vikit. Iza pedig Viki duzzogásán húzta fel magát. Iza tökéletesen akarta megoldani a feladatot, és ezért feszült be annyira. Ezután következhettek a performanszok.

Ezután buli következett, ahol Viki a pohár fenekére nézett. A sok alkohol Vikinél azonban a könnyekkel volt egyenlő. Amikor Viki pityergett a hálóban, megkérdezte Teótól, hogy tényleg tetszik-e neki, mert neki Charlotte ezt mondta. Viki azonban rögtön megsejtette Charlotte szívatását. Ezután Iza érkezett meg a hálóba, és knagy beszélgetés vette kezdetét. Viki bocsánatot kért a lánytól, amiért sokszor nem segített neki úgy, ahogy szeretett volna. Végül magányra vágyva kiment a mosókonyhába, ahol elsírta magát. De nem maradt sokáig egyedül, Zsófi is csatlakozott hozzá. Eközben Charlotte Teóval tervezgette, hogy hogyan verjék át Vikit, ezért végül Teo is bement Viki után a mosókonyhába.

Megkezdődött a ValóVilág 6 ötödik Párbaja!

Először Iza búcsúzott el a többiektől. Krisztiánt csak egy hosszú csók után tudta elengedni, de végül csak sikerült elválniuk és kilépett a Villából. Amikor belépett a stúdióba nem bírta visszatartani könnyeit, amikor meglátta a szeretteit, akiket nagyon régen látott utoljára. Elmondta, hogy nagyon sokat tanult magáról és egy teljesen más ember lett belőle, megerősödött. Most már jobban kezeli az indulatait és jobban kiismeri az embereket.

Iza távozása után Charlotte következett, rajta volt a sor, hogy elbúcsúzzon a Villalakoktól. Búcsúja után Teót és Aureliót vonta magához, akik csapata keménymagját alkotják. A baráti búcsú után ő is elhagyta a Villát. Charlotte óriási energiával lépett be a stúdióba. Kíváncsian várja a Párbajt. Amikor a változásokról esett szó Charlotte és Iza meg is kezdték küzdelmüket, rögtön egymáshoz vágták véleményüket.

Amikor visszanézték a videókat, Iza ledöbbent, mert teljesen más külső szemmel néznie a konfliktusait. De semmit se bánt meg, ő nem tudja magában tartani a véleményét.

Iza konfliktusai után Charlotte emlékezetes nézeteltérései következhettek. Charlotte elmondta, hogy azzal szeretne kitűnni, hogy minden feladatot maximálisan teljesíti, és csak akkor mondja el a véleményét, ha a helyzet tényleg úgy kívánja. Ezek után nem kellett sok, hogy Iza közbeszóljon, és újra üvöltözésbe kezdjenek. Charlotte nem akar belemenni felesleges konfliktusokba, mint Iza. A stúdióban elszabadultak az indulatok.

A beszédek sem maradhattak el: Izáért Krisztián, Charlotte-ért Teo beszélt. Végül maguknak a Párbajozóknak is beszédet kellett tartaniuk. Charlotte a VV6 játékát tartja a szenvedélyének. Iza szeretne konfliktusokat generálni és feszültséget kelteni, minden álma az volt, hogy egy tévéműsorba szerepelhessen, a következő álma már a főnyeremény.
Krisztián Izát, Zsolt Charlotte-ot, Teo Charlotte-ot, Zsófi Izát, Aurelio Charlotte-ot, Viki pedig Izát várja vissza.

A ValóVilág 6 ötödik Párbaját Iza nyerte!
#ValóVilág#vv#iza#charlotte#rtl ii

Címlapról ajánljuk