ValóVilág

Aurelio lett a Károly!

rtl.hurtl.hu

2014. március 16. 20:50

Két olyan villalakó küzdött ma meg egymással, akiknek lételemük, hogy ők legyenek a középpontban. A Villába viszont csak egyikőjük mehetett vissza. Óriási különbséggel, 80 százalékkal végül Aurelio aratott magabiztos győzelmet.

Az már sokszor kiderült, hogy a játékosokat az ösztöneik hajtják, ebből pedig rengeteg izgalmas szál szövődött már. Maguk a villalakók is imádják, ha van miről pletykálniuk, és hát mi lehet érdekesebb annál, mint ha valakik összejönnek úgy rendesen. Aureliónak végre összejött. Két hónapja udvarolt Teónak, aki a szájhős legnagyobb meglepetésére „adta magát”. Aurelio kapott is az alkalmon, felhúzta hát az „öltönyét” és szerzett egy jó éjszakát magának és a bevállalós lánynak is. Másnap Aurelio csak Zsoltnak és Krisztiánnak mesélte el élményeit, akik legalább annyira örültek neki, mintha velük történt volna. Teo viszont Izának csak szűkszavúan nyilatkozott az estéről, majd kedvesen hozzátette, hogy Aurelio ujját nem tudta megkülönböztetni egy másik testrészétől…

Egy újabb Párbaj, egy újabb kampányfilm forgatás. A Villa ezúttal is két csapatra oszlott. Ádám kis létszámú, de annál lelkesebb csapata mindent megtett, hogy pártfogoltjuk velük maradjon. Viki meg is jegyezte, félelmetes, hogy Ádám mennyire nem tud elmondani egy szöveget. Aurelio kampánystábja kicsit kreatívabb volt, nem hagyták ki a filmből az ellenfél jól bevált parodizálását, ezt a szerepet, mint mindig, ezúttal is Zsolt játszotta el és felelevenítették a szájhős legnagyobb félelmeit is, nevezetes a pókfóbiát.

A forgatás után aztán újra Teo és Aurelio közös estéje került terítékre. A többiek, főleg Viki elég rámenősen kezdett faggatózni. Aurelio azonban nagyon jól állta a sarat, és ügyesen tért ki a válaszadás elől. A szájhős igazi Grál lovagként viselkedett, érezte Teón, hogy bánja az előző este történéseit, ezért megbeszélték, hogy a többieknek nem mondják el az igazat, helyette beadnak nekik valami mesét. Teónak nagyon jól esett Aurelio viselkedése, el is érzékenyült tőle. A szájhősre azonban még várt egy nehéz feladat, nevezetesen meggyőzni a Villa legnagyobb taktikusát, Vikit, arról, hogy tényleg nem történt köztük semmi, csak eljátszották. Mindezt azért tette, hogy ha ő esne ki a mai Párbajon, akkor ne hagyjon Teón támadási felületet. Titkát egyedül Zsolttal osztotta meg, aki megígérte neki, hogy hallgatni fog.

Tegnap már láthatták, hogy Viki Izát, majd Ádámot is fűtögette, hogy össze kéne jönniük, Izának nem Krisztián kell. Akkor nem nagyon ért célt, ezért most Krisztiánt kezdte el stuffolni, hátha így szétrobbanthatja a szerelmespárt. Krisztián úgy érezte, hogy végre felnyílt a szeme, feljött a rózsaszín ködből. Ezzel még Aurelio utolsó vacsoráját is sikerült elrontaniuk, hiszen Iza és Krisztián szóváltása nem is hagyta szóhoz jutni a szájhőst. Az adok-kapok később egy hangos veszekedésbe torkollott. Iza őszintén elmondta érzéseit Krisztiánnak, hogy nagyon megszerette őt és hogy fontos neki a fiú, pontosan ezért nem akarja közel engedni magához, mert nem akarja megbántani. Abból is elege van, hogy mindent kétszer meg kell gondolnia, mert folyton az jár a fejében, hogy amit mond vagy tesz, az hogy esne Krisztiánnak. A veszekedés azzal zárult le, hogy az őszinte srác kijelentette, hogy vagy megszokja az ember a problémát, vagy megszökik előle, ő pedig amellett dönt, hogy megszünteti. Iza később sírva mondta el a riportszobában, hogy ezzel tényleg vége a kapcsolatuknak.

Megkezdődött a ValóVilág negyedik Párbaja!

Elsőként Ádám érkezett meg a stúdióba. Szerinte azért neki kellene visszamennie a Villába, mert ő ugyanilyen jószívű és tisztelettudó kint is, mint bent a Villában, vagyis pontosan Aurelio ellentéte. Viszont azt megígérte, hogy sportszerűen fog játszani.

Majd érkezett Aurelio is hatalmas ováció kíséretében. Bence úgy konferálta fel, mint az ország elsőszámú helikopter pilótáját. Óriási hangulat volt a stúdióban, Aurelio teljes eufóriába került attól, hogy a barátai, a volt VV-sek, sőt még Julianna, a tornatanárnő is eljöttek, hogy neki szurkoljanak.

Később levetítették a párbajozók beköltözés előtti filmjét, hogy megnézzék, ki mennyit tartott be az ígéreteikből. A hagyományos kérdés-válasz azonban nem nagyon kapott helyet, mert a két fiú egymást túlkiabálva vágott mindig a másik mondandójába. Majd visszakapcsolták a képet és a hangot a Villába, azért, hogy a játékostársak elmondják a kortes beszédeiket. Ádámért Zsófi, Aurelióért pedig Krisztián érvelt.
Majd megkérdezték a villalakókat, hogy ki kit vár vissza: Viki és Zsófi Ádámot mondta, míg a többiek Aurelio mellett tették le a voksukat.

Majd elérkezett a Párbaj legizgalmasabb pillanata, hogy felfedjék a fantomképek alatt rejtőző arcokat. Végül óriási különséggel, majdnem 80 százalékkal, Aurelio nyerte meg a ValóVilág6 negyedik Párbaját.
#ValóVilág#vv#iza#charlotte#rtl ii#aurelio

Címlapról ajánljuk