ValóVilág

Iza csak használja Krisztiánt

rtl.hurtl.hu

2014. március 11. 19:39

A Villa jó csaja egy vita hevében Krisztián fejéhez vágta azt, amit Viki a kezdetektől mondott az őszinte fiúnak, Iza nem szereti, csak kihasználja őt.


Aurelio lefekvés után újabb kosarat kapott Teotól amikor rámozdult a bevállalós lányra. A szájhőst egyre jobban kezdi zavarni, hogy Teonak mindig van valami kifogása, a legújabb éppen az volt, hogy zavarják a kamerák. Ez a kifogás annyira megviselte Aureliot, hogy még reggel ébredés után is indulattal beszélt a történtekről Zsoltnak és Krisztiánnak, akik felnyitották a szemét, hogy elrontotta, mert Zsófinál sokkal több esélye lett volna, sőt talán még a mai napig nem játszotta el minden lehetőségét.

Az induló héten Charlotte lett az új villamester, ő pedig azonnal bekeményített. A férfifaló lány szerint hatalmas mocsokban élnek, ami tarthatatlan, ezért hogyha a csapat nem végzi el azt a munkát, amit Charlotte rájuk bíz, akkor ő villamesterként nem fog kaját rendelni.
A takarítás előkészületei alatt Aurelio és Ádám nagyon összeveszett, amikor a szájhős direkt szemetelt a konyhában, hiszen tudta, hogy ott a jóvágású fiúnak kell rendet csinálnia. A vita odáig fajult, hogy Aurelio többször megkérte Ádámot, hogy őt vigye Párbajra, majd akkor eldől, kinek van igaza kettejük vitájában.

A villalakók egyesével elmondhatták, hogy kit ajánlanának Ádámnak Párbajellenfélként, ezt pedig egy-egy kék szalag átadásával fejezhették ki a szerintük legesélyesebb kihívottnak. Aureliora négy társa mellett még saját maga is tett egy kék szalagot, így ő kapta a legtöbb jelet a hét lehetséges ellenfél közül.

Iza és Krisztián egy látszólag apró összeszólalkozásból hatalmas balhét generált. Az őszinte fiú nem értette, hogy Iza miért nem rá rakta a szalagot, ezen Iza annyira felhúzta magát, hogy kölcsönös üvöltözéssé fajult a vita, amelynek végén a Villa jó csaja közvetlen közelről az őszinte fiú fejébe üvöltötte, hogy pusztán egy tárgyként tekint rá, ami csak arra jó, hogy megölelje, amikor éppen magányos.

Mivel Aurelio kapta a legtöbb szalagot, tehát őt tekintik a legnagyobb esélyesnek arra, hogy Ádámmal párbajozzon, ezért még a Kihívás előtt lehetőséget kaptak arra, hogy egy igazán testhezálló feladatban mérjék össze tudásukat. A két magamutogató fiú egy nem hétköznapi riszaviadalban viaskodott egymással, ahol egy rúd is a segítségükre volt, és a két legbevállalósabb villalakó azzal sem okozott meglepetést, hogy rúdtánc közben egyikükön sem maradt semmi ruha.
#ValóVilág#iza#charlotte#aurelio

Címlapról ajánljuk