ValóVilág

Aurelio becsicskult, Krisztián zúzott, Zsolt szerelmes lett

rtl.hurtl.hu

2014. március 7. 22:00

Iza féltékennyé tette Krisztiánt, amit az őszinte srác keze sínylett meg. Zsolt teljesen belehabarodott a nyelvtantanárnőbe, közben pedig Aurelio bizonyítani akart, így leste a lányok minden kívánságát, Vikinek extra igényei is voltak.

A csütörtöki Összefoglalóban láthatták, hogy a villalakók megrendezték a Legszexibb diáklány versenyt, és a fiúkból álló zsűri Izát szavazta meg győztesnek. Iza nyereménye az volt, hogy egy általa választott fiúval elkölthetett egy vacsorát édes kettesben a nyugiszobában, miközben a többieknek be kellett érniük egy szimpla diákmenüvel. Vikiből egyből előbújt a kisördög, és rávette Izát, hogy ne Krisztiánt, hanem Ádámot hívja el. Iza meg is fogadta Viki tanácsát, aminek meg is lett a következménye: Krisztián féltékeny lett. Viki azt mondta, unatkozott, ezért vette rá Izát erre a tettre. Az őszinte srác fortyogott magában, Viki közben fűtötte Ádámot. Charlotte felidézte a heremutogatós pizzázását, amivel csak rátett egy lapáttal Krisztiánnál. Iza Ádámot a taktikájáról faggatta vacsora közben, ami után Krisztián szóba sem állt Izával, de a jó csaj nem adta fel, magyarázkodni kezdett. Krisztián száján végül kicsúszott, hogy talán szerelmes a lányba, így végül mégis egy ágyban kötöttek ki este.

A harmadik tanítási napon a villalakók szinte már türelmetlenül várták az első óra kezdetét, főleg persze a fiúk, elsősorban Zsolt. A türelmetlensége oka nem az olthatatlan tudásszomj volt, hanem az, hogy már nagyon várta a nyelvtanórát, pontosabban a nyelvtantanárnőt. Csalódniuk kellett, mert a töritanár toppant be. A tanár úr bekeményített, egyből feleléssel indított. Zsoltot hívta ki a táblához, akinek Viki, sőt még Ádám is súgott. Másodikként Aurelionak kellett megmutatnia tudását. A szájhős szerint Darwin egy meghatározó ősember volt. Mikor kiderült, téved, azzal mentegetőzött, hogy hajlamos keverni a szezont a fazonnal. Zsoltnak a második ajtónyitás már bejött, a várva várt szőke nyelvtantanárnő libbent be. Viki ismét brillírozott, Zsolt pedig irományával finoman flörtölgetett. Az abc-rendbe állítás komoly vitát szült később, Iza és Aurelio is megsértődött.

A történelem- és nyelvtanóra után megérkezett az illemtanárnő. Elsőként az intelligencia és a tolerancia fogalmaival ismerkedtek a villalakók, majd Aurelio és Zsófia szerepjátéka következett. Azt kellett eljátszaniuk, hogyan kell viselkedni egy étteremben, a többi villalakó pedig kivesézte. Charlotte fel is fedezte az első hibát, méghozzá, hogy nem a férfi lépett be először az étterembe. Viki rendkívül illedelmesen viselkedett egész órán, mert kíváncsi volt, mit szólnak hozzá a többiek, akiket persze ez rendkívül idegesített. Ezután az utolsó óra következett, az irodalom Zsoltot nem kötötte le, inkább köpőcsövezésbe kezdett. Krisztiánt találta el, aki egyből ugrott is, a tanár úr nyugtatgatni kezdte az őszinte srácot, amit meg Viki sérelmezett, és kicsit is össze is szólalkozott a tanárral.

Miután a fiúk megválasztották a legszexibb diáklányt, a lányokon volt a sor, ők megválasztották a Villa legudvariatlanabb fiúját. A szigorú bírák meghozták a döntést, Aurelio lett a győztes. A szájhős ezután teperni kezdett, leste a lányok minden kívánságát. Aurelio betolta Viki alá a széket, megtörölgette a száját, de a többi lány is élvezte, hogy ugráltathatja a srácot. Aurelio nehezen viselte a csicska szerepet.
#ValóVilág#iza#charlotte#aurelio

Címlapról ajánljuk