ValóVilág

A pajzán énekóra után beindultak a lányok

rtl.hurtl.hu

2014. március 6. 22:00

Miután a második tanítási nap kezdeti nehézségein átlendültek a villalakók, megtartották a legszexibb diáklány választást, ahol volt vonaglás, ceruzaszopogatás és risza dögivel.

Viki, Zsófi és Zsolt művészi társulata nyert a nézők szavazatai alapján, a nyertesek pedig jutalmat kaptak: édeshármasban részt vehettek egy kakaópartin. Zsolt számított a nyereményre, Zsófi imádta a kakaópartit, önfeledten játszadozott a lufikkal és kakaóbajszot csinált magának, ám a parti hamar komolyra fordult. Viki panaszkodni kezdett Krisztiánra, szerinte nagy arca lett a srácnak. Zsolt kérlelte Zsófit, hogy tegye rá a jelet, közben Viki tovább pufogott, szíve szerint Aureliot is kiküldené párbajozni. Zsolt kimondta: vissza akar jönni, csak látni szeretné a szeretteit. Ádám is szóba jött, mint Kiválasztott, de aztán Viki azt javasolta, ha kiviszi Aureliot a macsó, akkor ráteszi a jelet, de Zsolt ebbe nem ment bele.

Beköszöntött a reggel, kezdődött a második tanítási nap. A villalakók nem igazán értékelték, amikor hajnali hét órakor megszólalt az ébresztő, ami kiverte őket mély álmukból. Hamarosan megérkezett Melinda tanárnő, és elkezdődhetett a matekóra. Aurelio és Krisztián felettébb nehezen viselte a korán kelést, nehéz szülésnek élték meg. Aurelio, ha már gyenge matekból, pontosan érkezett, Zsófi legnagyobb problémája az volt, hogy fel kellett vennie az iskolaköpenyt. Aurelio inkább aludt még matekórán, Iza is csak nézett ki a fejéből, Charlotte nyűgös és beteg volt, így sokszor elvesztette a fonalat a törtek között. Krisztián bizonyítani akarta, hogy nem ő a legsötétebb, első jó válaszánál már követelte is a piros pontot. Énekórán Aurelio menőzött, vállalta a beéneklést is. Ádám furulyázott, mindegyik lyukra rátapadt, végül mégis Vikinek sikerült megszólaltatnia a furulyát. A szájhős Aurelio inkább az énekléssel próbálkozott, mindenki nagy bánatára. Zsolt hangja már karcosabb volt, de még sértette a füleket. Az óra egy hatalmas örömzenélésbe torkollott.

Az énekóra után az irodalom- és a nyelvtanóra következett. Az irodalomtanárt, Gregus tanár urat már ismerték a diákok, ő az osztályfőnök is, a nyelvtantanárnő azonban most tartotta meg első óráját, és nagy hatással volt a fiúkra, főleg Zsoltra. Aurelio Zsófinak szavalt irodalomórán, állítja, Bródy neki írta a verset. Krisztián remekelt magyarból, bár megtudhattuk, pont irodalomból hasalt el az érettségin. Iza és Aurelio azon veszekedett, ki a butább, közbe belépett mindenki nagy örömére a nyelvtantanárnő. Zsolt egyből megállapította, hogy olyan, mint Dorka. Ádám vallja, nyelvtudása inkább tettekben nyilvánul meg, mint szavakban, és ezt bizonyította is, nem tudta megoldani a feladatot, Viki azonban ismét jeleskedett. Zsoltnak is bejött a nyelvtanozás, de még inkább a tanárnő.

A villalakók átestek a napi szellemi megpróbáltatáson, eljött az ideje a test szakszerű átmozgatásának. Megérkezett Julianna, a tornatanárnő, akit Aurelio már a kapuban várt. Máris megjelent az első tornából felmentett diák, Charlotte ugyanis nem érezte jól magát. Zsolt nem akart megizzadni, így kevésbé volt aktív, inkább az agya pörgött. Tesióra közben ugyanis meggondolta magát, rájött, hogy nem biztos, hogy jó ötlet, ha magára rakatja a jeleket. Aurelio teljesen belezúgott a tornatanárba, nemcsak a külsejével van megelégedve, szerinte a hölgy belseje is ragyog.

A villalakók számára ezzel véget ért a második tanítási nap, amely igazán emberpróbáló volt, fizikailag és szellemileg is felemésztette őket. Ezek után jól jött egy kis lazulás, ami elsősorban az iskola fiú tanulóinak tartogatott szórakoztató perceket. A villalakók megrendezték „A legszexibb diáklány” versenyt, a lányok visszavonultak a hálóba, felkészültek, majd egyesével kivonultak a szigorú zsűri elé, és előadták a produkcióikat. Viki viccesre vette a figurát, rázta magát rendületlenül, még el is taknyolt. Teo Aureliot célozta meg, beleült az ölébe, ettől remélte az 5-öst. Charlotte tövig bekapta a ceruzát, vetkőzött, asztalon vonaglott, Krisztián azonban csak négyesre értékelte a produkciót. Zsófika két copffal és a hatalmas plüssel érkezett. Teljesen leblokkolt, zavarba jött a fiúktól, így inkább könnyes szemmel, durcásan elkullogott. Iza produkciója alatt Viki magánshow-t tartott a hálóban, még popsit is villantott. Iza szexi titkárnős szemüvegben és korbáccsal jelent meg, hanyatt dobta magát az asztalon. Krisztiánnak nem tetszett, hogy Ádám nyúlkált Izánál. A versenyt csillagos ötössel Iza nyerte. Krisztián büszke volt magára, hogy ő cserkészte meg Izabellát, akire mindenkinek csak csorog a nyála.
#ValóVilág#vv#iza#charlotte#aurelio

Címlapról ajánljuk