ValóVilág

Zsolt párbajozni akar

rtl.hurtl.hu

2014. március 4. 22:00

Zsolt nehezen viseli a Dorka nélküli napokat, a Villa macsója ezért elhatározta, hogy ki akar menni párbajozni, azért hogy feltöltődjön. Azonnal beindult a taktika, a győzködés és a kalkulálás. Zsolt tervétől azonban senki sem volt elragadtatva.

Két nap telt el Dorka kiesése óta, Zsolt nehezen viselte a párbaj utáni estét. A hangulata azóta sem lett sokkal jobb. Annyira nem, hogy elhatározta, ő bizony kijön párbajozni, hogy láthassa a szerelmét. Kiesni nem szeretne, csak egy kis erőt gyűjteni, de a tervéhez persze az is kellene, hogy elegen tegyék rá a kiválasztó jelet, vagy legyen, aki kihívja őt. Ám mióta Charlotte visszajött a párbajról, mintha mindenki óvatosabban ítélné meg az erőviszonyokat, mint eddig. Zsolt számára az a legnehezebb, hogy bizonytalan idő van még hátra a játékból és nem tudja, mikor láthatja viszont a szerelmét.


Zsolt a Kiválasztással álmodott, valószínűleg azért, mert már nagyon várja azt, hiszen elhatározta, hogy párbajozni akar. A macsó először Ádámot győzködte, hogy ha ő kapná a legtöbb kiválasztó jelet, akkor őt vigye ki magával. Úgy érzi, szüksége van rá, hogy feltöltődjön, hogy lássa a családját, Dorkát, és aztán újult erővel tudjon visszatérni. Ádámnak annyira nem tetszett a terv, egyenesen gyenge húzásnak tartotta, hogy Zsolt ki akarja vitetni magát. Később Ádám Charlotte-tal vitatta meg a történteket. Majd Zsolt tovább folytatta a győzködést, próbálkozott Vikinél, Aureliónál és Krisztiánnál is, de ők sorra kikosarazták. Aurelio szerint ez egy elhamarkodott lépés a bánatos Zsolttól, Krisztián pedig a játék lányegére hívta fel a macsó figyelmét, vagyis arra, hogy a kiválasztó jelet arra kell tenni, akivel nem szeretnének tovább együtt élni, és akinek nem kívánják a végső győzelmet.

De vajon ki mennyire erős a Villában? Tegnap erről minden játékos elmondhatta a véleményét. A legerősebb játékosoknak főként Vikit, és néhányan Aureliót tartották, a leggyengébbnek pedig Ádámot. A végső következtetés azonban mégiscsak az volt, hogy teljesen mindegy, ők mit gondolnak a benti erőviszonyokról, mert az valójában csak a Párbajok során dől el. Charlotte-ról is azt gondolták, hogy gyenge, mégis nagy fölénnyel nyerte meg a vasárnapi Párbajt. A taktikázás mindenestre egyre jobban megy a villalakóknak.

A Villa kertje tegnap táncszínházzá változott. A játékosoknak 3 fős csapatokat kellett alkotniuk, és így színpadra állítaniuk egy-egy Villa-Balett előadást. Hogy mi volt a produkció témája, azt ők maguk találhatták ki, a lényeg az volt, hogy egy megtörtént villabeli eseményt kellett feldolgozniuk. Minden csapatból ketten balettoztak, egy valaki pedig elmesélte, mit is lát a közönség. Charlotte csapata a Viki-Simon konfliktust dolgozta fel, Izáék a Villa jó csajának és Krisztiánnak a románcát táncolták el, míg Vikiék Zsófi és Aurelio kapcsolatát adták elő.

A balett után komolyabb téma következett. A villalakók leültek az asztalhoz, és bárki kérdezhetett bárkitől, de a kérdezőnek és a válaszadónak is innia kellett, merthogy borban az igazság.
A villalakók őszintén elmondták, kiben mi irritálja őket, és ahogy haladt a játék, Aureliónak egyre pocsékabb lett a hangulata, ugyanis a többiek főként őt vették elő, azzal, hogy nem mondja el őszintén a véleményét és hogy indokolatlanul támad neki másoknak. A szájhős nehezen viselte az őszinte szavakat, bár még megpróbált higgadtan reagálni az elhangzottakra, de a végén annyira ideges lett, hogy inkább a nyugiszobába vonult vissza, hogy kedvére kidühönghesse magát. Később visszament ugyan a többiekhez, de az a beszélgetés sem sült el túl jól, a vita hevében ezúttal Zsófi hagyta faképnél a szájhőst.
#ValóVilág#dorka#iza#charlotte#aurelio

Címlapról ajánljuk