ValóVilág

Már a Villában egymásnak feszült a két párbajozó

rtl.hurtl.hu

2014. március 1. 22:02

Charlotte és Dorka párbaja közeledik, ennek megfelelően egyre feszültebb a hangulat a Villában. A párbajozókat össztűz alá is vették a többiek, de válaszok helyett csak egy óriási balhé kerekedett a kérdezz-felelekből.

A Villában minden héten van egy villamester, akinek többek között az is a feladata, hogy felügyelje a takarítást. Ezen a héten Zsófi tölti be a pozíciót, és a regnálása alatt bizony összegyűlt némi kosz a Villában. Tegnapra ezt többen megelégelték, és hangot is adtak nemtetszésüknek. Ez a konfliktus pedig sok mindent elárult a Villában uralkodó hierarchiáról is. Először Viki, Aurelio és Iza hozta fel a Villában uralkodó áldatlan állapotokat. Sokan a cuki lányt vonták felelősségre amiatt, hogy, villamesterként határozottabbnak kellene lennie. Zsófi azonban elintézte annyival a dolgot, hogy ő nem egy irányítgatós típus, majd teljesen nyugodtan nekiállt hajat göndöríteni, Aurelio eközben „kőműves dekoltázzsal” szorgalmasan szedegette a csikkeket az udvaron és méltatlankodott. A hatalmas kupleráj úgy tűnik, talán csak egyedül Zsoltot nem zavarta.

A Villa végül szép tiszta lett, a két párbajozó pedig kiült a ragyogó nappali közepére, azért, hogy bárki feltehesse nekik a kérdéseit. Kiderült azonban, hogy kérdezni mindenki tud, de a válaszokat végig hallgatni, na az csak keveseknek megy… Viki ki is akadt, égőnek érezte a saját csapatát és úgy gondolta, hogy egyáltalán nem tisztelik az ellenfelet. A nagyszájú lánynál akkor szakadt el végleg a cérna, amikor megint szóba került Simon. Szerinte egyáltalán nem érdekes, hogy Simon mit gondol Charlotte-ról, a nézők véleménye az, ami igazán számít.

A két párbajozó, Charlotte és Dorka tegnap vacsorát főzött a saját csapatának. Nem volt sok idejük, mert a játékosok már nagyon éhesek voltak. Charlotte lelkesen vágott bele a vacsorakészítésbe, és most, hogy kettesben maradtak, megpróbált egy kicsit barátkozni is Dorkával. Ez azonban nem nagyon jött össze…A férfifaló kifejezetten örült a főzős feladatnak, ellentétben Dorkával, aki állítása szerint egyáltalán nem jó szakács. A végeredménnyel azonban mindkét csapat nagyon elégedett volt és vacsora közben nemcsak jókat ettek, hanem jótanácsokkal is ellátta mindenki a maga csatába induló párbajozóját.

Miután mindenki jóllakott, a villalakók elvonultak ejtőzni kicsit, Ádám és Zsófi pedig a tegnapi randi után tovább folytatták a cukiskodást egymással. Sőt még angolul is beszélgettek egymással. A magasröptű idegen nyelvű diskurzus közben olyan mondatok hagyták el a szájukat, mint I had a műtét vagy a How many fekvőtámasz do you? Aureliónak viszont egyáltalán nem tetszett Ádám és Zsófi összeborulása, így Krisztián segítségével életre hívták a Villa szellemét.

A viccelődés egyedül Izát nem kötötte le. Az ő gondolatai Krisztián körül forogtak. A Villa jó csaja ugyan elismeri, hogy Ádám bejön neki külsőleg, de Krisztiánt sokkal értékesebbé teszik a belső tulajdonságai. Izának azt is be kellett vallania magának, hogy azóta kiegyensúlyozott, amióta ez a dolog tart Krisztiánnal. Azt azonban még Iza sem tudta megmondani, hogy ez az állapot ezúttal meddig fog tartani.
#ValóVilág#dorka#iza#charlotte#aurelio

Címlapról ajánljuk