ValóVilág

Ádám Iza szájáról ábrándozik

rtl.hurtl.hu

2014. február 28. 22:10

A jóvágású fiú annyira belelendült a csajozásba, hogy két nap után máris Iza szemébe mondta, arról ábrándozik, hogy a jó csaj végre a szájával kényeztesse őt.


Kérdés, hogy Iza jobban vagy rosszabbul járt, mint Viki, de a Villa jó csaja felé Ádám csak egy egyszerű birkózással közeledett, nem pedig herevillantással. Krisztiánt persze nagyon zavarta, hogy Ádám próbálkozott Izánál, ezt kihasználva pedig Viki azonnal megpróbálta összeugrasztani a két fiút. A nagyszájú lány azt találta ki, hogy a jóvágású, és az őszinte fiú birkózzon egymással, amit mindketten vállaltak is, de később Krisztián mégis visszalépett, mert félt attól, hogy valamelyikük esetleg eldurvulna. Izának egyébként meglepő módon nem imponált a helyzet, hogy két fiú verseng érte, sokkal inkább felidegesítette magát Krisztián viselkedésén, és végérvényesen eltaszította magától az őszinte fiút, aki ennek ellenére is tovább próbálkozott a jó csajnál.

Ádám másnap reggel sem hagyott fel Iza meghódításával, inkább mindenhova követte a jó csajt, sőt őszintén elmondta neki, hogy arról ábrándozik, hogy Iza a szájával kielégítse őt. Bár a jó csaj azt mondta, hogy ez nem jön be nála, láthatóan nem volt ellenére Ádám társasága. Ezt az idilli képet egy levél szakította meg, amelyben a villalakók feladatot kaptak. Mindenkinek a maga által támogatott párbajozó számára kellett kampánykitűzőt készítenie, amiben természetesen saját elmondása szerint ki más, mint Aurelio volt a legjobb, hiszen ő a bábkészítésben már alaposan megedződött a munkahét során.

Ádám rapid randit tartott, minden lánnyal eltölthetett néhány percet a nyugiszobában ami nagyjából arról szólt, hogy mindenkinek, - beleértve az érintetteket is – elmondta, hogy Izával szexelni szeretne a Villában, Zsófival pedig egy kicsit többet is el tudna képzelni, viszont mivel neki fontos a szex ezért lehet, hogy inkább Izára fog rámenni. A végén ennek ellenére Zsófit választotta, hogy vele menjen este egy pár percnél hosszabb randira.

Zsófi nagyon készült az esti randira, ahol sokszor el is mondta, hogy mennyire jól érzi magát, és micsoda kikapcsolódás neki ez az este. Ádám elég rámenősen próbálkozott a cuki lánynál, és pont a túlzott nyíltság miatt mondta Zsófi a riportszobában, hogy inkább egy fiú haverral szokott így beszélgetni, mintsem egy potenciális pasijelölttel, ezért Ádámra is inkább haverként tekint. Iza eközben megpróbálta kiszedni Krisztiánból, hogy miért van megsértődve rá, a hajdúnánási fiú azonban nem válaszolt, csak sértetten odébb állt, amivel mint végül kiderült elérte célját, hiszen Iza bevallotta Vikinek, hogy kicsit hiányzik neki az őszinte fiú közelsége.
#ValóVilág#dorka#iza#charlotte#józsi#aurelio

Címlapról ajánljuk