ValóVilág

Viki belülről akarja bomlasztani Dorka kampánystábját?

rtl.hurtl.hu

2014. február 27. 20:42

Ugyan a nagyszájú lány Dorka csapatába állt, amikor döntenie kellett, hogy kit fog támogatni a közelgő Párbajon, később mégis Charlotte-nak adott tanácsokat, hogy melyik lehet a szőke lány legfájóbb pontja, amit támadni érdemes.



Aureliot nagyon zavarhatja az új lakó, Ádám jelenléte, ugyanis Zsófival nagyon csúnyán összeveszett pusztán azért, mert a cuki lány villamesterként nem kötelezte Ádámot arra, hogy feltakarítsa a cigicsikkeket az udvaron. A szájhős valószínűleg nincs teljesen tisztában az önző szó jelentésével, ugyanis ezzel a jelzővel illette Zsófit azért, mert nem parancsolt rá azonnal Ádámra. A jóvágású fiú egyébként amint megtudta, hogy ez a feladat a beavatása része lett volna, azonnal fogta magát és az éjszaka közepén egy szál alsónadrágban összeszedte a csikkeket, és csak utána ment el lefeküdni.

Viki és Aurelio már Ádám első reggelén nekikezdett az új lakó kibeszélésének, és ahogy ez lenni szokott egy új versenyző esetében semmi sem lehetett elég jó, ami vele kapcsolatos. A melle, a combja, a stílusa, sőt még a pénisz mérete is szóba került, de természetesen minden negatív kontextusban.
Viki később nem tudta megállni, és megpróbálta kicsit befolyásolni Ádámot azzal, hogy megsúgta neki, Iza csak azért van Krisztiánnal, mert nincs neki más a Villában, viszont ha a jóvágású új lakó ráhajtana, biztosan sikerrel járna.

Ádám beavatása a csikkek összeszedésével nem ért véget, a jóvágású fiú ugyanis egy falatnyi tangában lejtett erotikus táncot Vikinek, majd később az összes lányt bevonta abba a produkcióba, ami gyakorlatilag kizárólag arról szólt, hogy a tangából kilógó herezacskóját próbálta hozzádörgölni mindenhez és mindenkihez.

Miután Charlotte kiválasztottként Dorkát hívta Párbajra, többen gyávának nevezték a lányt, mert szerintük Izát kellett volna kihívnia. Charlotte védelmére egyedül Viki kelt, aki nem értette, hogy miért vonnak kérdőre bárkit is egy döntés miatt, amihez minden joga megvolt. A nagyszájú lány ráadásul négyszemközt egy burkolt tanácsot is adott a férfifalónak, amikor egy sokat mondó félmosoly kíséretében megkérte Charlotte-ot, hogy nehogy felhozza Dorka volt barátja miatti kiborulását a kampányidőszakban, mert az nagyon övön aluli lenne.

A Kihívás után mindenkinek meg kellett neveznie, hogy kit fog támogatni a Párbajon. Charlotte mellé Aurelio, Zsófi, Teo és Ádám állt, Dorkát pedig értelemszerűen Iza, Zsolt, Krisztián és Viki támogatta. A legnagyobb felháborodást keltő döntés Zsófié volt, legalábbis a Párbajozó Dorka és Iza nagyot csalódott a cuki lányban, akik szerint Zsófi kétszínű, és miután ezt a szemébe is mondták, komoly vita alakult ki a villalakók között.
#ValóVilág#dorka#iza#charlotte#aurelio

Címlapról ajánljuk