ValóVilág

Dorkával mérkőzik meg a modern harcos királylány!

rtl.hurtl.hu

2014. február 26. 22:30

Dávid Kihívásánál hiányolták a lakók a váratlan húzást, most viszont alaposan meglepődtek néhányan Charlotte döntésén. A férfifaló ugyanis hosszú vívódás után úgy döntött, Dorkát viszi ki magával.

Krisztián felkelés után Zsófit faggatta arról, hogyan is viselkedett tegnap Vikivel. Közölte Zsófival, hogy bár lehet durva dolgokat vágott a nagyszájú lányhoz, de bocsánatot nem kér majd tőle. Zsófi később az egész beszélgetést elárulta Vikinek is, aki ezután megfogadta, már nem barátként tekint Krisztiánra, hanem úgy, mint bármelyik másik villalakóra.

Dorkáéknél szintén nem beszélhettünk túl jó hangulatról, hiszen a tegnapi szakítás alaposan meghatározta a Villa légkörét. Zsolt és Dorka nem akartak egymással beszélni, Viki viszont úgy döntött, segít a gerlepárnak, s leült velük külön-külön átrágni a történteket.

A lakók ezután tippelhettek, hogy Charlotte kit visz ki párbajozni, és kit biztos, hogy nem. A biztonsági zónában bizonytalanok voltak, egyesek úgy gondolták Teonak nincs félnivalója, mások Aureliora szavaztak. A veszélyzónában viszont nagyobb egyetértés volt: a villalakók egyértelműen úgy gondolták, hogy Charlotte-nak Izát kéne kivinnie. Charlotte szerint ez az eredmény nem befolyásolta végül döntésében.

Viki békítő szerepkörben kifejezetten jól teljesített, hiszen Dorka és Zsolt végül mégis leültek egymással beszélgetni, aminek meg is lett az eredménye: a Villa álompárja közt ismét szent lett a béke!

Ezután láthattuk, milyen reakciót váltott ki a lakók közt az új beköltöző híre. Zsófi arra biztatott mindenkit, hogy ne engedjék be a Villába. Zsolt viszont próbálta meggyőzni a többieket, hogy közösítsék ki, akárki is lesz. A macsó végül nekikezdett a bejárat eltorlaszolásához. Ezután megkapták viszont a hírt: ők dönthetnek a jelöltek közül, hogy ki jöhet be. A hölgyek rögtön közölték a fiúkkal: lányról szó sem lehet. Végignézték a három videót ami rengeteg vitát szült köztük, végül azonban dűlőre jutottak: Ádámot választották.

A döntést végül mindenki többé-kevésbe elfogadta, kivéve Krisztián, aki máris féltékeny lett Ádámra. A fiú beköltözését igazán különlegessé tették a lakók: alig engedték be, Aurelio pedig megmutatta neki propellerét. Ezután pedig kifaggatták Ádámot. Zsófi felettébb aranyosnak találta az új beköltözőt.

Ezután elkezdődött a harmadik Kihívás!

Zsófi behozta a bőröndöt a riportszobából, majd felelevenítettük, hogy miért is került Charlotte-ra a zöld kendő. Lilu ezután kifagga azokat, akik a jelet rátették a férfifalóra.

Belepillantva Charlotte gondolataiba láthattuk, hogy jó pár név megfogalmazódott a fejében: Zsófi, Dorka, Iza, a fiúknál pedig Krisztián, és Zsolt is esélyes.

Charlotte és Lilu interjújából megtudhattuk, hogy a férfifaló a zöld kendőre számított, a döntésénél pedig a szívére hallgatott, és nem az észérvekre. Charlotte modern harcos királylánynak nevezte magát.

Harca pedig igazán éles lesz, hiszen Charlotte beszéde után meglepőt húzott: Nem Izát, hanem Dorkát vitte ki magával párbajozni!
#ValóVilág#lilu#kihívás#dorka#iza#charlotte#rtl ii#aurelio

Címlapról ajánljuk