ValóVilág

Véget ért Dorka és Zsolt kapcsolata

rtl.hurtl.hu

2014. február 25. 22:20

A Villa macsója nem tudta elfogadni, hogy barátnője elsírta magát egy dal hallatán, ami korábbi pasijára emlékeztette, ezért kiadta Dorka útját.


Iza nagyon szeretne Párbajozni, hogy megtudja, szimpatikus-e a nézőknek. Szerinte egy Párbaj győzelemmel bebizonyíthatná Zsoltnak és Aurelionak is, hogy őt is szeretik a nézők. Krisztián erre csak annyit mondott: ha nem jössz vissza, lesz egy franciaágyam.
Eközben Charlotte az udvaron beszélt Vikivel és Zsófival arról, hogy kit lenne érdemes neki kivinni. A cuki lány szerint öngyilkos húzás lenne a részéről, ha fiút választana, Viki azonban úgy vélte, hogy a nagy számok törvénye alapján egy lánynak kell kiesnie.

Zsófiból villamester lett, és panaszirodát nyitott, ahol a lakók kiönthették a szívüket. A sort Viki kezdte, aki elmondta, hogy Krisztián és Iza kapcsolata szúrja leginkább a szemét, mert elege van már a love story-jukból. Dorkát Iza önzősége zavarja, Zsoltot azonban senki és semmi, mert minden lepereg róla. Krisztián először Zsoltot panaszolta be, a haja miatt, majd Vikit, azért ahogy mostanában viselkedik vele. Izát minden zavarja, elsősorban Dorka, de Viki viselkedésével sincs kibékülve.

Zsolt miután bevállalta, hogy tisztán tartja a teraszt, ígéretét betartva söprögetett az udvaron, Aurelio pedig poénból elé pöckölt még egy csikket, amit Zsolt egy kis birkózással viszonzott, hátha közben sikerül visszadugnia a szájhős szájába az eldobott csikket, de ezt természetesen az érzékeny lelkű Aurelio nem vette poénnak. A kettejük közti feszültséget még az sem oldotta, hogy a Villában farsangi bulit tarthattak a versenyzők, ugyanis az erre a célra kapott italokon is összeszólalkozott a két fél, a felgyülemlett feszültséget pedig Aurelio természetesen sírással vezette le, ami Zsolt hozzáállását is enyhítette, így végül ismét szent lett a béke a két jó barát között.

Viki és Krisztián megpróbálta megbeszélni a kettejük közti feszültséget, bár ez Krisztián irányából inkább egy tudatos támadás volt a nagyszájú lány felé, amit azért kapott, mert szerinte Viki többször hátba szúrta őt. A lány még el is sírta magát egykori barátja szavai miatt, és felszólította Krisztiánt, inkább Párbajra vigye, ha baja van vele, de ne bántsa szándékosan.
A buliba felcsendült egy dal, amire minden villalakó jót bulizott kivéve Dorkát, akiben komoly sebeket szakított fel az egyik bulisláger. A céltudatos lányt egy exbarátjára emlékeztette a dal, akit saját bevallása szerint már nem szerelemmel szeret, de mégis nagyon közel áll a szívéhez. Természetesen ezt Zsolt büszke gyomra nem vette be, ezért közölte Dorkával, hogy külön utakon folytassák innentől.
#ValóVilág#dorka#iza#charlotte#józsi#aurelio

Címlapról ajánljuk