ValóVilág

Aurelio nyerte az első Gyúrós József emlékversenyt

rtl.hurtl.hu

2014. február 24. 22:00

Józsi tiszteletére testépítő versenyt rendeztek a villalakók, a még játékban lévő három fiú közül pedig Aurelio bizonyult a legjobbnak, így a Villa szájhőse léphetett barátja, Józsi nyomdokaiba.


Az esti buliban még mindig Józsi távozása volt a téma. Aurelio a gyúrós fiú tiszteletére, a rá jellemző táncot próbálta leutánozni, később pedig az került szóba, hogy a kondizás és a szolizás legnagyobb megszállottja miért adta fel a versenyt. Az éppen csókolózó Dorka, Zsolt párosra mutatva Iza jegyezte meg, hogy az ilyenek miatt, amiből egy kisebb balhé alakult ki, hiszen Dorka szerint mindenki tudta, hogy mire vállalkozik, és hogy akármennyire hiányzik valakinek a barátnője, előfordulhat, hogy lát majd a Villa falain belül is boldog párokat, arról nem is beszélve, hogy Iza is enyelgett Krisztiánnal, amit Józsinak szintén végig kellett néznie.

A reggel Aurelionak indult a legnehezebben, aki teljesen kibukott azon, hogy hatalmas rendetlenség volt a konyhában. A szájhős szerint elfogadhatatlan, hogy hat nővel él együtt, ennek ellenére ilyen állapotok vannak a konyhában. Iza természetesen azonnal magára vette a dolgot és leüvöltötte Aureliot, hogy mit képzel, egyik lány sem azért van a Villában, hogy a fiúk után pakoljon. Ezen a vitán a szájhős annyira felidegesítette magát, hogy azonnal megfogadta Párbajra küldi Izát, ehhez pedig Zsoltot és Vikit hívta segítségül, hogy Izának velük már három jele lehessen.

Józsi távozása után megrendezték az első Gyúrós József emlékversenyt, ahol a fiúknak fecskében, beolajozva kellett feszíteniük. Krisztián már a kellékek láttán elvesztette a fejét, ugyanis nem tudott megbarátkozni a feszülés fecskével, azzal meg pláne nem, hogy az olajtól úgy nézzen ki „mint egy ázott kutya”.
A beolajozott férfitestek látványától a lányoknak tagadhatatlanul csorgott a nyáluk, így bebizonyosodott, hogy nem csak a fiúk, hanem ők is eléggé ki vannak éhezve, még ha ezt nem is teszik szóvá rendszeresen. Az első Gyúrós József emlékversenyt végül Aurelio nyerte, a második helyezett Krisztián, és a harmadik helyezett Zsolt előtt.

Charlotte úgy érzi, jót tett neki, hogy ő kapta meg a zöld kendőt, hiszen ez végre azt jelenti, hogy azt csinálhatja, amiért jött, küzdhet a győzelemért. A Villa férfifalója egyébként úgy érzi, hogy összefogtak ellene, és ezt fel is szeretné használni majd a Párbaj alatt, a többiek pedig természetesen már azt találgatták, hogy vajon kit fog kivinni Charlotte a harmadik Párbajra.

Aurelio a gyúrós verseny győzteseként elfogyaszthatott egy különleges vacsorát a nyugiszobában, partnere pedig a verseny előtti segítője Charlotte volt. Az asztalon egy kép formájában velük tartott a verseny névadója, Józsi is, akinek a magasztalásáról szólt a vacsora első része, utána pedig áttértek a felek a Párbajra. Aurelio szerette volna meggyőzni Charlotte-ot, hogy Izát vigye ki, de a szájhős szerint Dorka és Zsófi ellen is lenne esélye a harmadik Párbaj kihívójának.
#ValóVilág#dorka#iza#charlotte#józsi#aurelio

Címlapról ajánljuk