ValóVilág

Charlotte-ra került a zöld kendő

rtl.hurtl.hu

2014. február 23. 21:10

Véget ért a munkahét, Józsi feladta a játékot és Aurelio kikészült a fogkeféje miatt. Csak néhány dolog, ami a múlt héten a villalakók kedélyeit borzolta. A hét eseményeit végül a Kiválasztás koronázta meg.

Józsi számára a tegnapi nap a döntésről szólt. Egy nap gondolkodási időt kapott, hogy eldöntse, feladja-e a játékot. A gyúrós azonban határozott volt. Már ébredéskor tudta mit akar. Ennek megfelelően gyúrt egy utolsót, majd közölte álláspontját a többiekkel. Úgy érezte a szívére kell hallgatnia és az a helyes döntés, ha elhagyja a Villát. Összesetek az izami, abszolút nincs megelégedve magával és hiányzik a barátnője, ezek voltak a fő okai. Bár Aurelio próbálta lebeszélni tervéről, de Józsi hajthatatlan volt. A villalakók megdöbbenve vették tudomásul Józsi döntését, Teónál el is tört a mécses.

Józsihoz hasonlóan Krisztián sem volt elégedett magával, ezért a nánási legény szintén új hajat akart, fodrásznak pedig a legmegfelelőbb embert kérte fel: Zsoltot. De nem valami egyszerű fazont kért ám, hanem átmeneteset. Na ez volt a hiba. Zsolt ugyanis már az első vágásnál elrontotta a mesterművet, és onnan nem volt mit tenni. Le kellett dúrni az őszinte srác összes haját, így Krisztián teljesen kopasz lett. Iza persze nem volt elragadtatva a látványtól, majd „kedvesen” közölte, hogy eddig se tetszett neki a srác, ezek után meg főleg nem, hiszen ki nem állhatja a kopaszokat. Viki próbálta győzködni, hogy attól még a belsője ugyanolyan maradt, a Villa jó csaja azonban közölte, hogy elment a kedve az egésztől, mert a többiek tönkre tették a kapcsolat varázsát.

A Villában a munkahét véget ért, ennek főleg Aurelio örült. A főnök utoljára jött értékelni, és megnevezte a hét dolgozóját is, aki Charlotte lett. A Villa férfifalójának sokat jelentett ez az elismerés, az örömtől könnybe is lábadt a szeme. A főnök a dolgos hétköznapok végeztével céges bulit hirdetett estére, amit a villalakók nagy ovációval vettek tudomásul. Viki még rágót is akart venni, azét, hogy elcsavarhassa a főnök fejét.

Bár dolgozni már nem kellett, a villalakók továbbra is csak a fizetésükből élhettek. És mivel Aurelio volt a legcsóróbb a Villában, úgy döntött, kereset kiegészítésként cipőpucolást vállal. Azt ugyanis ő tökéletesen megtanulta az apukájától. Viki cipője viszont feladta a leckét a szájhősnek, az ugyanis olyan büdös volt, hogy a fiú szerint gázálarcban kellett volna takarítani. A kemény munkának aztán meglett a gyümölcse, Aurelio bevásárolhatott a boltban, sőt még egy ice teát is megengedhetett magának.

A villalakók tegnap kaptak egy szerencsekereket. Kétféle felirat volt rajta: „nem nyert” és „videoüzenetet kaphat”. Pénzért lehetett forgatni, és ha sikerült kipörgetniük a videót, megnézhették egy szerettük személyre szóló üzenetét. És mivel mindenkinek nagyon hiányoznak a hozzátartozói és a barátai, aki kapott üzenetet azért sírt, aki pedig nem kapott, az azért. Így a végén mindenki sírt. Teónak, Izának és Vikinek sikerült kipörgetniük az üzenetet, ezen persze mindenki elérzékenyült, még a nagyszájú Vikinek is potyogni kezdtek a könnyei. Zsoltnak, Krisztiánnak és Zsófinak viszont nem volt szerencséje a kerékkel. A cuki lány még kölcsönt is kapott Vikitől, hogy többször pörgethessen, de sajnos egyik próbálkozása sem járt sikerrel, ezen aztán a Zsófi teljesen kiakadt, félig sírva, félig nyüszögve és nevetve üzent a nyugiszobából anyukájának. A cuki lánynak teljesen összetört a szíve, úgy érezte magát, mintha Barbie-ra rádőlt volna a Barbie-ház.

A bíztató szavak sok erőt adnak, de Józsinak már ez sem számított. A gondolkodási ideje lejárt, így eljött az idő, hogy összecsomagoljon, és közölje a döntését, hogy marad, vagy feladja a játékot. Ez utóbbi mellett döntött, mert azt mondta, ehhez a játékhoz nem volt elég erős a szíve. Viszont úgy érzi, hogy rengeteg szót köszönhet neki a Villa, ezért lélekben a játék végéig a többiekkel marad. Különösen Teót viselte meg a gyúrós srác távozása, hiszen a legközelebbi barátját veszítette el odabent.

De búslakodásra nem maradt idő, hiszen elkezdődött a munkahetet lezáró céges buli.
A főnök immár vendégként érkezett a Villába, és elhozta magával azt, ami egyetlen igazi buliból sem hiányozhat: egy alkalomhoz illő verset. A villalakók Krisztián kivételével nem nagyon értékelték Vörösmarty költeményét: mivel már egy hete nem ettek bent főtt ételt, jobban lekötötte őket az asztalra tett rántott csirke, krumplipüré és a többi finomság, mint a Gondolatok a könyvtárban. A vers után hatalmas lakoma vette kezdetét, utána pedig elkezdődött végre a buli. A táncparkettet a főnök vette elsőként birtokba, aki a hét dolgozójával, Charlotte-val perdült táncra. A „góré” tánctudásától aztán mindenkinek leesett az álla.

A vasárnap esték sosem múlnak el izgalom nélkül, ennek megfelelően este 9 körül Bence beköszönt a Villába. Először Józsi távozásáról beszélgetett a játékosokkal. Mindenki megértette ugyan a gyúrós srác döntését, de a többség az ő helyében megvárta volna, hogy Párbajban dőljön el a sorsa. Majd kezdetét vette a ValóVilág 6 harmadik Kiválasztása. De mielőtt még megtudhattuk volna az eredményt, Bence és a villalakók közösen elevenítették fel a munkahét izgalmait és a feketekereskedelem felvirágozását. Majd megnézték az elmúlt hét legnagyobb balhéit és veszekedéseit. Először az Iza-Charlotte konfliktus, majd Aurelio kiborulásai kerültek terítékre. Viki erre úgy reagált, hogy Aurelio nagyon gyorsan robban, ha őt bántják, viszont ha ő sért meg másokat, annak nem fogja fel a súlyát. Zsófi is úgy érzi, hogy Aurelio megváltozott, olyan lekezelő, nagyképű hangnemet enged meg magának többekkel, de elsősorban vele szemben, ami egyáltalán nincs ínyére.

Majd a játékosok egyenként a táblához mentek, hogy kimondják annak a nevét, akivel a továbbiakban nem akarnak együtt élni. Teo Zsófira tette a jelét, mert úgy érzi ő áll tőle a legtávolabb a Villában. Majd Charlotte következett, aki egy olyan emberre szavazott, aki jelenleg szintén távol áll tőle, de szeretné megadni az esélyt, hogy ez változzon, Krisztiánra tette a jelét. Majd Iza következett, aki nem meglepő módon arra az emberre tette a jelét, akivel a legtöbb konfliktusa volt: Charlotte-ra. Zsolt Izára voksolt, amit azzal indokolt, hogy egy kicsit „skizónak” tartja a Villa jó csaját. Zsófi olyan emberre szavazott, akivel a továbbiakban nem akar egy fedél alatt maradni, mert mindenbe beleköt, minden zavarja, amit ő tesz, ő pedig nem más, mint Aurelio. Krisztián egy számára semleges emberre voksolt, de ő áll tőle a legtávolabb, így Charlotte-ra került a jel. Aurelio, bármennyire is fájt neki, egy olyan lányra tette a jelet, aki alapvetően közel áll hozzá, de néha úgy beszél vele, mintha a „popójából” rángatta volna elő, ez a személy pedig Iza. Dorka a férfifalóra tette a jelét, ugyanis úgy érzi, hogy ő az az ember, akivel egyáltalán nem értik meg egymást, és folyton kibeszéli őt a háta mögött. Végül Viki ment a táblához, aki szintén Charlotte-ra tette a jelét, a múlt heti események miatt. Viki megadta a férfifalónak azt a lehetőséget, hogy ő válassza ki azt a személyt, akivel párbajozni megy. Így négy kiválasztó jellel Charlotte-ra került a zöld kendő.
#ValóVilág#dorka#iza#charlotte#aurelio

Címlapról ajánljuk