ValóVilág

Aurelio nem enyhül Zsolttal szemben

rtl.hurtl.hu

2014. február 21. 21:58

A Villa első Viki show-jában a VV6 szájhőse volt a főszereplő, akinek először választania kellett Zsófi és Teo között, majd Zsolttal való vitája került terítékre, ahol talán egy kicsit oldódott a feszültség kettejük között, a békülésre azonban még várni kell.


Iza kifakadása után, melyben minden villalakó előtt elmondta, hogy nem lesz többé lehetőség arra, hogy őt és Krisztiánt egyszerre lehessen emlegetni, a szaunában mégis bevallja Zsófinak és Vikinek, hogy érez valamit a fiú iránt. Bár szerelemről még egyáltalán nem lehet beszélni, de nem közömbös neki a Villa őszinte fiúja. A másik két lány kész tények elé állítja Izát, és behívják a szaunába Krisztiánt, hogy a jó csaj végre színt valljon. Ugyan Iza ezt nem teszi meg, de a jóindulatú Vikire ilyen helyzetekben mindig lehet számítani, aki közli az örömteli hírt Krisztiánnal, aki a riportszobában ugyan elmondja, hogy próbál nem beleszeretni Izába, mégis nagyon boldog most, és más nem is nagyon érdekli.

Ezúttal minden szakma képviselőinek hajnalban indult a munkaidő, illetve indult volna, ugyanis sokan nem voltak hajlandóak felkelni, így munkába sem álltak. Aurelio, Zsófi, Viki és Charlotte kezdték csak munkával a napot, Zsófi ráadásul külön visszament egy idő után a hálóba felkelteni kollégáit, így Iza és Dorka is becsatlakozott a munkaidő végére.
A Főnök számára hatalmas csalódás volt, amit a kukoricamorzsoló műszak csinált, vagyis nem csinált, ezért természetesen Zsolt, Krisztián és Józsi egy krajcárt sem kapott. Aurelionak a szakmaváltás sem jött össze, két nehézkes bábvarrós után, egy még rosszabbul sikerült gyöngyfűző műszakkal a háta mögött annyira csalódott volt, hogy bánatát a Főnöknek sírta el, aki kicsit értetlenül nézte, hogy miért zokog előtte a Villa szájhőse, de azért biztosította arról Aureliot, hogy akinek érzései vannak az jó ember, a helikopterezés elsőszámú bajnokának pedig ez is elég volt ahhoz, hogy feltöltődjön.

A villalakók párokat alkotva indultak a Villa ki mit tudján. Viki és Iza villabeli eseményeket parodizáltak, Józsi és Krisztián táncoltak, Teo Aurelion mutatta be, hogy hogyan kell beidomítani egy nőcsábászt, Dorka és Zsolt egymás szerepébe bújva duettet énekeltek, Zsófi és Charlotte pedig a kezdeti ötlettelenség után elhatározta, hogy jósműsort fognak csinálni, ahol a férfifaló volt a betelefonáló öregasszony, a cuki lány pedig az, aki levette a rontást klienséről.
Dorka a hitelesség érdekében nem csak a ruháit adta barátjára, hanem ki is akarta sminkelni Zsoltot, aki nagyon nem akarta ezt, de a céltudatos szőkeségnek sikerült rávennie barátját azzal, hogy kilátásba helyezett estére egy kis orális kényeztetést, amivel Zsolt mimikájából kiindulva gyakorlatilag bármire rá lehetne venni mostanában a Villa macsóját.
Az előadások közül a Villában egyértelműen Józsi és Krisztián produkciója aratta a legnagyobb sikert, a verseny végeredményét viszont a nézők alakíthatták ki.

Viki talkshow-t rendezett a Villában, ahol leginkább a bent lévő érzelmi viszonyokat próbálta tisztázni. Először a Zsófi, Teo, Aurelio háromszöget igyekezett megfejteni a főszereplők bevonásával. Zsófitól megtudhattuk, hogy Aurelio ugyan jóképű, de belülről rohad, Teo viszont épp ellenkezőleg, egy túl érzelmes fiút ismert meg a szájhős személyében, ami viszont közös a két lányban, hogy egyiküket sem zavarja, amikor Aurelio éppen a másik lánnyal szórakozgat. A beszélgetés alatt egyre több kérdés merült fel, amikre Viki egyetlen kollektív válaszlehetőséget ajánlott, Aurelionak meg kellett csókolnia valamelyik lányt. A szájhős Teot választotta, ezzel a párkapcsolati téma le is zárult, viszont a főszereplő mégis Aurelio maradt, aki mellé Zsoltot hívta be a Viki show névadó háziasszonya, hogy megbeszéljék előző napi összeveszésüket. Zsolt még mindig csak egy rosszul elsült viccnek tekinti a fogkefés incidenst, amiért „élő adásban” bocsánatot is kért, ez azonban egyelőre nem hatotta meg Aureliot, akinek láthatóan jól esett barátja gesztusa, de mégsem annyira, hogy végleg elássa a csatabárdot.
#ValóVilág#dorka#iza#charlotte#józsi#aurelio

Címlapról ajánljuk