ValóVilág

Zsolt eljátszotta Aurelio barátságát

rtl.hurtl.hu

2014. február 20. 22:10

Először jó viccnek tűnt, hogy a Villa macsója, barátja fogkeféjét a wc-be mártotta Vikivel, azonban amikor kiderült a csíny, Aurelio dührohamot kapott és leszakította magáról Zsolt barátságkarkötőjét.


A második teljes munkanapon a kukoricamorzsolóknak indult a legnehezebben a nap, hiszen nekik volt kora reggeli műszakuk. Krisztián, Józsi és Zsolt még nem szokták meg azt a kézfájdalmat, amivel választott szakmájuk jár, mégis nagyon lelkesen morzsolták a kukoricákat, hogy most is olyan jó fizetésük lehessen, mint az előző napon. Később a báb- és a karkötőkészítők is munkába álltak, akik közül Charlotte egészen kiakadt, hogy mások becsapják, vagy meglopják a Főnököt, ugyanis ő sosem tenne ilyet, hiszen ahogy az életben, úgy a Villában is csak a tisztességes viselkedés lehet kifizetődő.

A munkaidők letelte után megérkezett a Főnök, hogy kiossza a napi fizetéseket, azonban tegnapi távozása után rájött, hogy valaki meglopta. Miután egyesével rákérdezett mindenkinél, Viki bevallotta, hogy ő lopott, ezért neki az ellopott ezer villakrajcár dupláját vonta le a góré, így elég sovány fizetéssel távozott. Viki persze ebben a helyzetben is feltalálta magát, és Aurelioval beküldte újra az általa készített, már átvett bábokat, a hasznon pedig megosztoztak.

A villalakók kaptak három hörcsögöt, akiknek versenyt kellett futniuk, a játékosok pedig fogadhattak rájuk, hogy ezzel is gyarapítsák villakrajcárjaik számát. Egy hihetetlen izgalmas futam végén, épphogy nem volt szükség célfotóra, ahhoz, hogy kiderüljön, a többek által favorizált fehér színű hörcsög nyerte a versenyt.

Mióta Krisztián rendszeresen Izával alszik, azóta Zsófi nem igazán tudja kipihenni magát, és a csendes lány ezt kivételesen szóvá is tette, ebből pedig akkora balhé kerekedett, ami még a Villában is ritka. A három emberre tartozó történetbe az összes villalakó beszállt, és így elszabadult a pokol. Iza odáig jutott, hogy kijelentette nem érdekli innentől kezdve Krisztián, mert ha még egyszer meghallja valakitől, hogy szerelmespárként emlegetik őket, akkor az a kicsi vonzalma is megszűnik Krisztián felé, ami eddig volt. Később az ágykérdést nagy nehezen sikerült megoldaniuk közös erővel a villalakóknak, de az azóta sértve távozó Krisztiánnak ez sem tetszett.

Viki nem tudta meghazudtolni magát, és üzleti alapon belekezdett a többi villalakó szívatásába. Először Aurelio fogkeféjét mártotta bele a wc-be, amiért 20 villakrajcárt kapott Zsolttól, később viszont kiderült, hogy egyáltalán nem a pénzre volt szüksége ugyanis 40-et fizetett Aurelionak azért, hogy megnyalja a fenekét, így bebiztosítva azt, hogy a Villa szájhőse elinduljon fogat mosni. A titokba már mindenkit beavatott a két viccelődő, Józsi pedig nem bírt a lelkiismeretével, ezért elmondta, hogy mi történt Aurelio fogkeféjével. A szájhős annyira bepöccent, hogy leszakította magáról Zsolt barátságkarkötőjét, és magából kikelve üvölteni kezdett. A tajtékzó Aureliot sokáig senki sem tudta megnyugtatni.
#ValóVilág#dorka#iza#charlotte#józsi#aurelio

Címlapról ajánljuk