ValóVilág

Vége a dőzsölésnek, munkába álltak a villalakók

rtl.hurtl.hu

2014. február 18. 22:00

Kukoricamorzsolás, báb- és karkötőkészítés, ezekben a feladatokban kell jól teljesíteniük azoknak a villalakóknak, akik ezen a héten is szeretnének olyan jól élni, mint eddig, ugyanis minden ételt, italt, és dohányárut villakrajcárért vásárolhatnak csak meg a munka hetén.


A szerelmek éjszakája volt az előző a Villában, persze ezt mindenki a maga módján élte meg. Krisztián Izánál aratott sikere után, bizonyítékot akart szerezni, hogy vele jobb csókolózni, mint Teoval, Aurelio pedig addig keresett, míg nem talált egy olyan lányt, akivel a csóknál tovább is lehetett jutni. Zsófi a szájáról egy-egyre lejjebb tévedő szájhőst hamar lepattintotta, ezért a szülinapos fiúnak új lány után kellett néznie. Teo személyében egy sokkal többre is vevő embert talált, akivel a „ruhaszexig” jutottak, de néhány ágyra tőlük Iza és Krisztián is hosszú csókok után, egymás karjaiban aludt el.

Krisztián a jól sikerült este után a fellegekben ébredt. Az őszinte fiú a riportszobában is elmondta, mennyire jó volt, hogy végre nem kellett ürügyeket találnia arra, hogy Iza mellett fekhessen, és mennyire más volt úgy ébredni, hogy szíve választottja puszikkal halmozta el. Iza úgy tűnt nincs annyira elragadtatva a történtektől, mert amikor Viki szokásos stílusában elkezdte híresztelni a Villában, hogy a jó csaj összejött a parasztfiúval, Iza ezt kifejezetten kikérte magának, hiszen szerinte ők nem jöttek össze.

A villalakók új feladat előtt állnak, ugyanis a héten nem adhatnak le rendelést, hanem a Villa ABC-ben kell majd bevásárolniuk az ételeket, italokat, és a dohányárut is, abból a pénzből, amit a munkájuk után teljesítménybérben megkapnak. Iza rögtön közölte, hogy biztosan le fog fogyni, mert ő bizony nem fog sokat dolgozni, ebben Teo értett leginkább egyet vele, Krisztián azonban nagyon örült, hiszen neki sosem volt büdös a munka.
Az újdonsült munkavállalók három lehetőség közül választhattak. A karkötőkészítés, a kukoricamorzsolás, és a bábkészítés közül Aurelio választott a legnehezebben, de lassan kialakult, hogy ki miből fogja megkeresni a betevőre valót. Kivétel ezen munkakörök alól egyedül Teo lesz, aki villamesterként szintén fog dolgozni, viszont neki a Villa ABC vezetése lesz a dolga, így a többiek tőle tudják majd megvásárolni az eddig rendelt árucikkeket.

A jó munkához nem csak idő, hanem egy keménykezű főnök is kell, ezért Péter, a főnök bement a Villába, hogy eligazítást tartson a luxusbörtön munkavállalóinak. Ő lesz az, aki minden nap átveszi a munkát a villalakóktól, ez pedig már az első napon is így volt, pedig ez csak bemelegítésként szolgált, a gyakorlásért még nem kaptak fizetséget a játékosok.

Zsolt látta be először, hogy munkával nagyon nehéz lesz megteremteni annyi pénzt, amennyi a kényelmes élethez elegendő lesz ezen a héten a Villában, így máris elhatározta, hogy jobb híján mindent és mindenkit ki fog rabolni. A lopás vicces tervezgetésében szinte mindenki hangos nevetés mellett vett részt, csak Charlotte és Teo vette túl komolyan a „fenyegetést”.

A villalakóknak egy feladat keretein belül egy-egy titkot kellett leírniuk egymásról. Szinte senki nem vette komolyan a feladatot, ezért hatalmas röhögésbe fulladt a felolvasás, de később mégis ráfagyott a mosoly az arcokra, ugyanis Viki többek között azt is leírta, hogy Iza nem érez semmit Krisztián iránt. Ezen nem csak az őszinte fiú, hanem a jó csaj is felhúzta magát, pedig Viki saját elmondása szerint csak Krisztiánt szeretné megóvni attól a csalódástól, ami Iza mellett várhat rá.
#ValóVilág#dávid#vv#dorka#iza#charlotte#józsi#rtl ii#aurelio

Címlapról ajánljuk