ValóVilág

Viki visszatérhet Aurelio ágyába!

rtl.hurtl.hu

2014. február 16. 19:41

Viki Párbaj előtti utolsó éjszakáját Aurelio mellett tölthette, és megígérte neki, ha nyer visszatér majd oda. Dávid ellen aratott győzelme után erre pedig lehetőséget is kapott a nagyszájú lány.

Zsolt állítása szerint magasabb lépcsőfokra jutottak Dorkával, és a lány is úgy érezte, feltöltődött a romantikus éjszakától. A többiek biztosak voltak abban, hogy történt valami a franciaágyon. Zsolt őszintén elmondta Dávidnak, hogy Dorkával nem szeretkeztek végül.

Kampányfilmet készíthettek a csapatok, melynél Dávid csapatában nem volt nagy egyetértés a tagok között. Vikiéknél ezzel szemben jobb volt a hangulat, amit Aurelio meg is érzett, sőt elgondolkodott azon is, hogy átálljon az ellenfélhez. Dávid inkább a lányokra hallgatott, és egy olyan videót készített amiben őt méltatták a többiek. Vikiék inkább ezt a feladatot is poénra vették, és igyekeztek egy humoros produkciót készíteni.

Viki és Dávid egy alternatív jövőképet mutathatott a villalakóknak, hogy milyen is lenne az élet, miután az egyikük visszatér a Párbajról. Dávid levele inkább arról szólt, milyen lenne az élet a Villában Viki nélkül, Viki viszont inkább arról beszélt, mennyit is fog változni abban az esetben, ha most nem esik ki. A többiek véleményezhették is a leveleket, aminek következménye az lett, hogy Iza rögtön nekiesett Dávidnak, és igyekezett összeugrasztani Aurelioval. A vége természetesen egy hatalmas veszekedés lett, ráadásul Iza végül Charlotte-ot is betámadta.

Később a két párbajozó eldönthette, hogy utolsó éjszakáját kivel is töltse egy ágyban. Dávid úgy döntött jó neki Charlotte mellett, Viki viszont Aureliot nézte ki magának. A szájhős elismerte, zavarba jött Viki közeledésétől. Viki természetesen kihasználta a helyzetet, és legszexibb fehérneműjét vette fel a nagy estéhez. Aurelio nagyon tartott az éjszakától, és nem hiába, hiszen Viki készült meglepetéssel.

Kezdetét vette a ValóVilág 6 második Párbaja!

Lilu közölte a villalakókkal, hogy ezután a Párbaj után már csak tízen maradnak, majd felelevenítették számukra is Dávid és Viki kapcsolatát, mely mint újra láthattuk, már az elejétől fogva a vitákról szólt.

Bence az okokat szerette volna megtudni a párbajozóktól, hogy miért nem szimpatikusak egymásnak. Dávid szerint azért ilyen a kapcsolata Vikivel, mivel gyorsan belátta, hogy a lány más eszközökkel játszik a Villában. Viki viszont ismét képtelen volt komoly választ adni.

Dávid kezdhette a búcsút a villalakóktól, aki azt ígérte sok jó dolgot hozna vissza, és mindenki hiányozna neki a maga módján. Végül pedig ismét megígért egy nyugodtabb, békésebb Villalétet.

Viki búcsúja természetes ismét humoros felütéssel kezdődött, ám beismerte, hogy több embert is akarata ellenére megkedvelt. Majd végül hatalmas tapsvihar közepette elhagyta a Villát.

Ezután láthattuk azt, hogy Dávidnak, és Vikinek eddig milyen élete volt a Villában.

Viki a stúdióban folyamatosan azt bizonygatta, hogy a kék kendő felnyitotta a szemét, és akár még barátokat is szerezhet. Dávid szintén szerette volna elmondani a véleményét, Viki viszont folyamatosan megszakította beszédet.

Jöhettek a kortesbeszédek. Aurelio mondta Dávidét, Krisztián pedig Vikiét. Majd láthattuk azt is, hogy a korábbi ValóVilágosok közül kik kit várnának vissza.

A jelenlegi villalakók is elmondhatták, hogy kit várnak vissza: Teo Dávidot, Iza Vikit, Józsi Dávidot, Zsolt mamamaci Vikit, Charlotte Dávidot, Dorka Vikit, Krisztián Vikit, Zsófi Vikit, Aurelio Dávidot.

A nézők döntöttek, a szavazás lezárult: Viki térhetett vissza!


Végeredmény: Viki vs. Dávid: 56,95% - 43,05%
#ValóVilág#dávid#vv#dorka#iza#charlotte#józsi#rtl ii#aurelio

Címlapról ajánljuk