ValóVilág

Aurelio tényleg rossz társaságba keveredett?

rtl.hurtl.hu

2014. február 14. 22:07

Krisztián szerint a szájhős fiú nagyon megváltozott, és úgy véli, erről Dávid tehet.

A két Párbajozó csapatára a nap folyamán több kihívás is várt. Először a fizikai erőnlétükre és ügyességükre volt szükségük, mivel három izgalmas és mozgalmas sorversenyen kellett szembeszállniuk egymással. A tét nem volt kicsi, mivel a győztes csapat tagjai este bulit tarthattak. A sorversenyeken Vikiék csapata jeleskedett, így ők nyerték meg az esti bulit.

Ezután a két csapatnak egy kiáltványt kellett írnia, amiben felsorakoztatták érveiket arról, hogy miben jobb a saját Párbajozójuk. Természetesen a végén ez is vitába torkolt.

A sorverseny és a kiáltvány mellett egy harmadik kihívás is várt Dávid és Viki csapatára. A két tábornak ugyanis az ellenfél Párbajozóját kellett kiparodizálnia. Mindkét csapat egy-egy valós, Villabeli eseményt próbált humorosan előadni.

A sorverseny győztes csapata partit tarthatott a nap végén. Természetesen erre csak Viki támogatói voltak hivatalosak, és míg ők vígan buliztak, addig Dávidék a nyugiszobában csak zsíros kenyeret és sört kaptak. Viki azonban megsajnálta a laza srác csapatát és meghívtak őket is a buliba. Józsi és Aurelio örömmel elfogadta a meghívást, de Teo, Charlotte és Dávid inkább a nyugiszobában maradt.

Miután kibulizták magukat, a lakók jelentős része nyugovóra tért. Aurelio és Krisztián azonban kiültek az udvarra beszélgetni. Az őszinte, hajdúnánási fiú úgy érezte, van mit megdumálniuk. Most is mint mindig, egy percig sem kertelt, és őszintén elmondta, mit gondol Aurelio és Dávid barátságáról.
#ValóVilág#dávid#vv#dorka#iza#charlotte#józsi#rtl ii#aurelio

Címlapról ajánljuk