ValóVilág

Nagy csatát ígér Dávid és Viki

rtl.hurtl.hu

2014. február 13. 22:01

Dávid úgy érzi, Párbaj győzelme egyenes út lenne a Fináléig. Csapatával teljes haditervet eszeltek ki. Mottójuk: összetartás, őszinteség és a másik bíztatása. Viki nem akarja túltaktikázni, de nem adja könnyen magát, és mindent megtesz a vasárnapi Párbaj győzelemért.

Krisztián tanácstanul ült Vikivel az udvaron, amiért nem tud leszokni Izáról. A nagyszájú lány azonban nem érti, Krisztián miért nyomul, ha mindig visszautasítást kap. Szerinte Iza egy piros alma, ami belülről rohad. A hajdúnánási fiú ezt egy féltékenységi reakciónak tudta be Viki részéről. Végül Iza behívta Krisztiánt a hálószobába, hogy bocsánatot kérjen tőle. Elmondta, hogy nagyon sajnálja, amiket mondott. Gyáva embernek tartja magát, hogy mások reakciójától rettegve próbálja megvonni magától a szeretetet. Hosszas beszélgetés után sikerült mindent tisztázniuk és este boldogan hajtották álomra a fejüket.

A Kihívás reggelén Dávid táncolva ébredt, Viki és Krisztián pedig félrevonult a nyugiszobába edzeni. Viki örült, hogy pár felüléssel és fekvőtámasszal levezethette a benne felgyülemlett feszültséget. Eközben Aurelio és Zsófi a hálóban enyelegtek, amitől Dávidnak felfordult a gyomra, ezért Charlottal kivonult az udvarra. A laza srác ott elmondta mekkorát csalódott a cuki lányban. Szerinte nem lehet annyira szeretetéhes valaki, hogy ennyi megaláztatás után ismét visszabújjon Aureliohoz.
Részéről lezártnak tekinti a Zsófi ügyet, hiszen van még elég lány a Villában, akinek csaphatja a szelet.

Taktikai tanácsot adtak a lakók Dávidnak. Legtöbben Vikit ajánlották neki Párbaj ellenfeléül, de olyan is akadt, aki Aureliot, Charlotte-ot, vagy Józsit. A laza srác megköszönte a véleményeket és nagy meglepetést ígért az estére.

Elérkezett a Kihívás pillanata. Dávid egy hosszú felevezető szöveg után Viki kezére tette a kék kendőt. Szerinte előbb-utóbb úgyis meg kellett volna küzdeniük, jobb ha az elején túlesnek rajta. Józsi megígérte a laza fiúnak, ő és a népes szurkolótábora mögötte fognak állni. Krisztián pedig Vikinek ígérte oda szavazóit. A nagyszájú lány fél, hogy kint marad, de ha visszajön, akkor megbosszulja azoknak, akik miatt Párbajra kényszerült. Dávid azonban magabiztosan várja a vasárnapi összecsapást. Szerinte Vikinek esélye sincs ellene.

A Kihívás után a lakóknak dönteniük kellett, hogy ki mellé állnak a Párbaj időszak alatt. Zsolt, Iza, Dorka, Zsófi és Krisztián Vikit akarják győzelemre segíteni, Aurelio, Charlotte, Józsi, Teo pedig Dávidot.
#ValóVilág#dávid#vv#dorka#iza#charlotte#józsi#rtl ii#aurelio

Címlapról ajánljuk