ValóVilág

Laci lett a ValóVilág 6 első kiválasztottja

rtl.hurtl.hu

2014. január 26. 21:02

A villalakókat hidegzuhanyként érte a Kiválasztás híre. Mivel három játékos is ugyanannyi szavazatot kapott, ezért a villamesternek, Aureliónak kellett eldöntenie, hogy kire kerüljön a zöld kendő. A választása végül Lacira esett.

A villalakók számára vidáman indult a reggel. A három romantikus hősszerelmes, Simon, Zsolt és Aurelio mindjárt ébredésnél megtalálta a módját, hogy kedveskedjen szíve választottjának. A csodabogár egy műalkotással, a macho egy tréfával, a szájhős pedig egy kis tánccal lepte meg a kiszemelt lányt. Charlotte teljesen elérzékenyült Simon meglepetésétől, többet ért neki ez az apró figyelmesség, mint egy drága ajándék. Zsolt már kevésbé romantikusan udvarolt. Egy óvatlan pillanatban Dorka összes cigijét bekente erős paprikával. A céltudatos lány azonban nem sértődött meg a tréfán, sőt kifejezetten tetszett neki, hogy el tud hülyéskedni a fiúval.

A három szerelmespár egyébként nagyon érdekli az összes villalakót, ezért evés közben el is kezdték kérdezgetni az érintetteket. Az ártatlannak induló beszélgetés aztán átcsapott vádaskodásba, és veszekedésbe torkollott. Még Simon és Charlotte is összekapott. Mindenki próbált rátapintani a másik gyenge pontjára, de leginkább akkor fajult el a beszélgetés, amikor Aurelio felvetette, hogy Charlotte csak taktikázik Simonnal, eddig mindenkire „rárabolt” a Villában, de mivel mindenki elutasította, csak Simon maradt neki. A férfifaló persze ezt tagadta, szerinte a csodabogár a lelki társa idebent. A Zsófi és Charlotte közötti szóváltás aztán lovagjaikat, Aureliót és Simont is feltüzelte, akik csúnyán összevesztek egymással. Simonnak nagyon rosszul esett, amit a többiek Charlotte-ról és a kapcsolatukról mondtak, és ezt később próbálta megbeszélni szerelmével.

Szombaton egy játék keretében a versenyzők név nélkül mondhattak véleményt társaikról. Azt kellett leírniuk, hogy kit tartanak a Villa legnagyobb színészének és színésznőjének, vagyis szerintük ki a legkevésbé őszinte a fiúk és a lányok közül. Az állásfoglalások felolvasásakor kiderült, hogy viszonylag nagy az egyetértés ebben a kérdésben. A lányok közül a legtöbb szavazatot, kilencet Charlotte kapott, a fiúk közül pedig Laci és Simon egyaránt 5-5 szavazattal nyerték el az első helyet. A férfifaló a többiek előtt ugyan nem mutatta, de nagyon rosszul esett neki, hogy a többség őszintétlennek tartja, el is tört nála a mécses. Simon próbálta vigasztalni, így a veszekedésük gyorsan feledésbe merült, amit egy „békülős” szex-szel pecsételtek meg. Az intim pillanatokat azonban váratlanul „szexturisták” zavarták meg.

Az este további részében aztán Zsolt és Dorka folytatta az évődést. Úgy tűnt, a szerelmi háromszög harmadik tagjáról, Izáról mindketten megfeledkeztek, aki ezt nagyon nem nézte jó szemmel. Zsolt nem nagyon tudta hova tenni a Villa jó csajának kirohanását, szerinte ez színtiszta önzés a lány részéről. Dorka először próbálta kiengesztelni Izát a történtekért, de később azt mondta, nem fogja más érzéseit a sajátja elé helyezni.

Az elmúlt események felelevenítése után váratlan meglepetés érte a villalakókat. Hirtelen megjelent Lilu a képernyőn, és közölte a bentlakókkal, hogy még ma este meg kell mondaniuk egymásnak szemtől-szembe, hogy kivel nem akarnak a továbbiakban együtt lakni. Miután mindenki felírta a haza küldeni kívánt játékos nevét, felelevenítették a versenyzők eddigi legnagyobb konfliktusait. Az intrikus helyzeteket ki-ki pironkodva, vagy épp jót nevetgélve nézte végig. Majd elérkezett a döntés pillanata. A játékosoknak egyenkét kellett a táblához menniük, és indoklással együtt megnevezniük azt az embert, akit szívesebben látnának a Villán kívül.

Elsőként Charlotte indokolt, ő Zsófit küldené haza, mivel a cuki lány áll tőle a legtávolabb. Aurelio Simont választotta. Indoklásában azt mondta azért, mert bár a csodabogár közel áll a szívéhez, mégis ő az az ember, akivel a legtöbb konfliktusa volt. Simon is Aureliót jelölte. Majd Iza következett, aki azt a személyt választotta, aki nélkül számára könnyebb lenne a Villa-lét, ő pedig Zsolt volt. Majd Laci lépett a táblához, aki Krisztiánt jelölte. Dorka Lacit válaszotta, mert szerinte az örökifjú nem őszinte és nem egyenes. Józsinak nehezére esett a döntés, mert konfliktusa nem igazán volt senkivel, így azt a játékost választotta, akivel eddig a legkevesebbet beszélgetett, Izát. Zsófi Charlotte-ra tette a jelét, mert úgy érzi, hogy nem őszinte vele. Zsolt szintén egy olyan lakót válaszott, akivel nem volt sok kapcsolata, ezért Teo mellett döntött. Teo Zsófira rakta a jelét, mert az új belöltözők közül vele beszélgetett a legkevesebbet. Krisztián Lacira tette a jelet, mert szerinte az örökifjú lóg ki leginkább a sorból. Utolsóként Viki mondhatta el a véleményét: ő egy olyan lányra tette a voksát, aki szerinte nem tesz hozzá túl sokat ehhez a játékhoz, így a választása a bevállalós Teóra esett. Mivel Laci, Zsófi és Teo egyaránt 2-2 szavazatot kapott, a villamesternek, azaz Aureliónak kellett eldönteni, hogy ki menjen párbajozni. A szájhős végül Lacit választotta, így az örökifjúra került rá a zöld kendő.
#ValóVilág#simon#laci#dorka#iza#charlotte#józsi#aurelio

Címlapról ajánljuk