ValóVilág

Érzelmi viharok a Villában

rtl.hurtl.hu

2014. január 25. 21:55

Szerelmi háromszög, féltékenység, indulatok. Dorka tudomást szerzett az Iza és Zsolt közötti csókról, és elhatározta, hogy kiszáll ebből a „játékból”. Közben a Villa jó csaja továbbra sem tudja megemészteni, hogy sárba tiporják a büszkeségét.

Miközben Dorka békésen átaludta az este nagy balhéját, a többiek lefekvés helyett veszekedtek. Az egész úgy kezdődött, hogy Aurelio, mint villamester kötelességének érezte, hogy mindenkit időben ágyba parancsoljon. Zsófi szeretett volna kimenni egy pohár vízért, mire Charlotte rápirított a lányra, hogy hallgasson inkább Aurelióra, mert a fiú csak őt akarja védeni. Zsófi persze kikérte magának, hogy ő egy szabad ember, és nekitámadt Charlotte-nak, ekkor persze már Simon se volt rest a válasszal. Reggel aztán mindenki az előző esti balhét emlegette és találgatták, hogy Zsolt milyen büntetést fog ezért kapni. Egyedül Dorka nem tud az egészről semmit, de azt érzi, hogy valamit titkolnak előle. Később Iza és Zsolt is próbálják tisztázni a helyzetet, de Dorka nem igazán kíváncsi a magyarázkodásukra. Sejti, hogy Izáék csókolóztak, bár ezt egyikük sem vallja be neki. A céltudatos lány folyton azt hajtogatja, hogy részéről ez a történet be van fejezve, és a továbbiakban már nem akar nevetség tárgyává válni.

A délután sem szűkölködött hangos veszekedésekben. Először Zsófi és Charlotte keveredtek szóváltásba, majd Aureliónál is elszakadt a cérna. A szájhős fiúnak egyáltalán nincs ínyére, hogy Laci Zsófi körül legyeskedik, nem érti, hogy miért pont egy olyan lányra mozdul rá, aki neki is tetszik. A szájhős úgy érzi, hogy az örökifjú visszaélt a bizalmával és az érzelmeivel. Végül aztán hatalmas ordítozás közepette kiböki Lacinak, hogy mi a gondja. Laci próbálja megnyugtatni a fiút: elismeri, hogy neki is szimpatikus Zsófi, de sohase jutna eszébe egy 20 éves csajjal kikezdeni és Aureliót sem akarta megbántani.

Izát, Zsoltot és Dorkát más-más okból, de reggel óta nyomasztotta, ami a buliban történt a Villa jó csaja és a macho között. Iza csalódott, mert mégsem kapta meg Zsoltot, Zsoltnak bűntudata volt, mert Dorkára vágyik, Dorka pedig érezte, hogy valami olyan történt, ami neki nagy fájdalmat tudna okozni. A három játékos ezért újra megpróbálta tisztázni az ügyet. Iza és Zsolt is elmeséli Dorkának a csókot. A céltudatos lány azonban teljesen ki van akadva, nem tudja, hogy kinek mit higgyen el, úgy érzi, hogy átverték, mert egyiküknek sem volt gerince rögtön az elején bevallani neki az igazat. Iza eközben Vikinek fogadkozik, ha Dorka és Zsolt mégis összejönne, mindent megtesz azért, hogy pokollá tegye a benti életüket. A Villa jó csaja úgy érzi, hogy megalázták, elvégre ő volt itt előbb, és Dorka lecsapta a kezéről a machót. Az előző esti rongálást persze Iza és Zsolt sem úszták meg büntetés nélkül: össze kellett bilincselni a kezüket. Az „egymáshoz láncolt idő” azonban arra jó volt, hogy megbeszéljék a konfliktusaikat, a beszélgetés azonban csak újabb nézeteltéréseket helyezett kilátásba.

A nézők szavazta alapján lábszépségversenyt rendeztek a Villában. Először a lányok, majd a fiúk mutatták meg kidolgozott vádlijukat. A produkcióban mindenki hozta a formáját, volt, aki viccesre vette a figurát, és volt, aki jó szokás szerint mindent meg akart mutatni magából. Simon pedig olyan büszke volt Charlotte virgácsaira, mintha az ő érdeme lenne barátnője jó lába.
#ValóVilág#simon#laci#dorka#iza#charlotte#józsi#aurelio

Címlapról ajánljuk