ValóVilág

Iza sírva vette tudomásul, hogy Zsoltnak nem ő kell

rtl.hurtl.hu

2014. január 24. 21:31

A Villa jó csaja szavakkal nem tudta meggyőzni Zsoltot arról, hogy őszintén vonzódik hozzá, ezért megcsókolta a fiút, aki ennek ellenére sem adta be a derekát, ugyanis szerinte hozzá Dorka illene.


Teo sérülései miatt kórházba ment az éjszaka folyamán, ahol kiderült, hogy eltört a keze, ezért be kellett gipszelni. A bevállalós lány hajnalban tért vissza lakótársai közé, akik biztosították a szerencsétlenül járt játékost a segítségükről. Teonak kicsit sok is volt a segítségből, bár Aureliot sikerült hamar lenyugtatnia, viszont Laci szinte ráerőszakolta segítségét a pórul járt lányra.

Az újonc villalakók első feladata a nézők döntése értelmében az volt, hogy meg kellett mosniuk minden korábban beköltözött társuk hátát, aki igényelte. A feladatnak természetesen Aurelio örült a legjobban, aki talán kicsit nagyobb jelentőséget is tulajdonított a dolognak, mint kellett volna. Krisztián viszont nem pörgött rá nagyon a feladatra, az őszinte fiú a riportszobában csak annyit mondott, hogy megmosta a lányok hátát, mert meg kellett.

Egy sorverseny keretein belül a villalakók hat-hat fős csapatokat alkottak, és a csapat minden tagját a fejük fölé tartva kellett egy-egy kört menniük az udvaron. Bár a feladat nem időre ment mégis mindenki versenyhangulatba került. A második feladat pingpong labdák szájból-szájba való átadása volt, ami természetesen sok vicces szituációt szült, de Zsoltból például egy kis féltékenységet is kihozott, mert látta, ahogy Laci kihasználva a helyzetet többször megcsókolta Dorkát.

Alexa kiesésekor a dühösen csalódott Teo szabályt szegett azzal, hogy többször beleütött a falba, ezért büntetést kapott. A lánynak a new york-i Szabadság-szobor mintájára kellett hirdetnie mozdulatlanul a békét, és az erőszakmentességet a Villa falain belül. Az elmaszkírozott lányt ráadásul a fiúk természetesen még heccelték is, hátha elrontja feladatát. Józsi sem maradt büntetés nélkül, hiszen ő kint lévő barátnőjének üzent a kieső Alexával. A gyúrós fiúnak, ezért hatszázszor kellett leírnia egy szöveget. Aurelio, Teo elfoglaltságát kihasználva azonnal rányomult Zsófira, akinek a villalányok közül rendhagyó módon imponál a szájhős közeledése.

Este bulit tartottak a villalakók, pontosabban a villalakók Józsi kivételével, aki még ekkor sem végzett a hatszázadik cédula elkészítésével. Aurelio nem tudott leszakadni Zsófiról, de a lány még mindig nem elégelte meg a Villa szájhősének közeledését. Bár az első csókra még várni kell, de arcra puszik már szinte percenként csattantak közöttük. Dorka és Zsolt is egyre többet incselkednek egymással, ami elkezdte nagyon zavarni Izát. A Villa jó csaja szinte vallatni kezdte Zsoltot, hogy ha választani kéne, közte és Dorka között, akkor hogyan döntene. A macsó hosszas győzködés után kimondta, hogy hozzá Dorka jobban illene, amire Iza zokogásban tört ki. Később a nyugiszobába vonult a páros, hogy jobban átbeszéljék, kettejük kapcsolatát. Zsolt biztos benne, hogy ő kevés lenne Izának, és hogy a jó csaj a Villa falain kívül sokkal jobb pasikat találna nála. Ennek ellenkezőjét Iza úgy akarta bebizonyítani, hogy megcsókolta Zsoltot, aki sokáig úgy tűnt élvezi a helyzetet, később mégis eltolta magától a lányt. A történtek mindkét villalakót nagyon felzaklatták, Zsolt a nyugiszoba egyik falon függő képét verte szét, Iza pedig a konyhapultot kezdte el rugdosni.
#ValóVilág#simon#laci#dorka#iza#charlotte#józsi#aurelio

Címlapról ajánljuk