ValóVilág

Alexának távoznia kell a Villából

rtl.hurtl.hu

2014. január 21. 21:30

A VV6 kezdete óta tartó szimpátiaszavazás lezárásakor Alexa állt az utolsó helyen, így neki kell kiköltöznie a Villából, helyére pedig egy, vagy akár több új villalakó is bekerülhet a játékba.


Rendhagyóan indult a ValóVilág napi Összefoglalója, ugyanis Istenes Bence lezárta a már több mint egy hete tartó szimpátiaszavazást, és elárulta, hogy ennek a szavazásnak bizony komoly tétje volt. A legkevesebb szavazatot kapó játékosnak, akit a közönség a legkevésbé szeret, távoznia kell a játékból. Ezt az információt persze a játékosokkal is közölte a műsorvezető, akiket ugyan nem ért teljesen váratlanul a bejelentés, mert számítottak valami fordulatra, de azt gondolni sem merték, hogy ilyen hamar távoznia kell egyiküknek.

Bár a villalakók még nem tudják, de a szavazás végeredménye alapján Alexának kell majd elhagynia elsőként a Villát, akinek a helyét a bejelentés alapján majd pótolja egy, vagy akár több villalakó is.

A műsor az előző nap eseményeivel folytatódott. A Villában úgy látszik minden Charlotte és Simon kapcsolata körül forog, a reggeli ébredezés után ugyanis szinte azonnal arra keresték a villalányok a választ, hogy vajon őszintén közeledik-e a férfifaló nő Simonhoz. A legtisztább ebben az esetben az volt, ha magát Charlotte-ot faggatta a többi lány, Simon újdonsült barátnője pedig azt mondta, hogy kezd érzéseket táplálni a csodabogár iránt, de a többi lány ennek ellenére még mindig kétkedve nézi kettejük kapcsolatát.

Vicces feladatot kaptak a villalakók, hiszen mindenkinek az ellenkező nem szerepébe kellett bújnia, a fiúk ráadásul egy erotikus táncot is előadtak egy választott lakótársnak. Nehéz eldönteni, hogy Iza és Dorka rajzolt borostája, vagy a fiúk női tangában, és rózsaszín sminkben előadott vonaglása volt-e viccesebb, az viszont biztos, hogy a villalakóknak nagyon jó kedvük lett a feladattól, ami egy spontán, csoportos zuhanyzóban táncolásban teljesedett ki.

Zsolt egy elhamarkodott kijelentése miatt hatalmas balhé kerekedett a Villában. Amint Izához visszajutott, hogy a fiú Simonnak azt mondta, hogy bármikor szexelhetne Izával, a lány azonnal nekiesett, ugyanis szerinte maximum szánalomból feküdne le Zsolttal. Bár később a fiú bűnbánóan bocsánatot kért Izától, a lány mégis hatalmasat csalódott barátjában.

Simonra akkora hatással van az új szerelem, hogy teljesen át akart alakulni Charlotte miatt. A Villa csodabogara Viki segítségével megszabadult hosszú hajától, és új frizurájával azonnal szerelmet is vallott szíve választottjának.

A szerelmi vallomás elérte célját, hiszen a többi villalakó nagy érdeklődése ellenére a takaró alatt beteljesült a VV6 első nagy szerelme, Charlotte és Simon egymáséi lettek.
#ValóVilág#simon#laci#dorka#alexa#iza#charlotte#józsi#aurelio

Címlapról ajánljuk